Ovako uzeo sam novi proc ali ispostavilo se da i pored toga sto mi ploca podrzava i do x6 procesore bas ovaj podrzava samo do 65w a moj je neka druga verzija od 95w...*** danak neiskustvu...
Da ne davim mnogo,presao bi na am3 platformu koja podrzava AMD Athlon II X4 x620(onaj sto ima oznaku samo 620 ili 620e je 65w ovaj moj je 95w) Znaci treba mi am3 ploca i ddr3 memorija najbolje jedan modul od 4gb nije bitno koja je samo da je ispravna...
Za ovo dvoje gore nudim: AMD Athlon 5600+ 2.91ghz AM2 MSI K9A2GM-ovo je verzija sa hdmi na sebi i 4 slota za ram memoriju. Socket AM2+,AM3 ready, ddr21066,integrisana graficka...blablabla 2x1gb kingstone hyperx 900mhz sa plavim hladnjacima 2x512mb kingmax 800mhz(nije 667 vec defolt na njoj pise 800mhz)
E sad posto sam skoro dizao sistem a nemam cd od ploce nisam uspeo da nadjem adekvatan drajver za lan kartu pa mi prijavljuje neki uzvicnik na drajveru,koristim WIN7 i posto sam odlucio da prodam sve i zamenim nisam se puno zanimao oko toga jer mi je modem za net preko usb-a...
Umesto zamene za gore navedene komponente moze i zamena za kes dajem ovo gore za 65e sve komplet,Samo da napomenem da upravo sa ove gore konfiguracije kuckam ovo i sve mi lepo radi...
Pozeljno je prvo sms posto sam radnim danima na poslu a radim u Vojsci tako da se ne mogu uvek javiti,a vikendom moze poziv...
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws