Jednom prilikom sam hteo na fakultetu da odgrizem profesoru ruku, iznervirao me, ali sigurno bih bio ponosan i impresioniran ukoliko bi istetovirao moju facu na njoj... ili barem na onome što je preostalo od nje. To je siguran znak da nije ljut na mene i da me nije shvatio za ozbiljno... možda bi postali i najbolje ortaci posle toga, ko zna. hmm... Ali nekako sam se ipak iskontrolisao...
... ajkula to nije mogla. Izgleda da ju je ovaj baš iznervirao.
Nije poznato da l' su danas ortaci, nadam se da jesu... i da im je oprostio Đura što ih je tukao onomad.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(52.61 KB, 500x374)
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 20:56:07 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Ali zašto? :D Zar nije sjajno što je čovek nakon svega imao smisla za humor i pretvorio ovo u odličnu zezanciju. :D Verujem da postoje ljudi koji ne bi želeli da žive sa nekim hendikepom i da bi potonuli (čak sam i čuo za par takvih), a ovaj tip ne samo da je prevazišao svoju tragediju... nego je i podigao na sasvim novi nivo. :)
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 20:58:56 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Ne kažem; njegov stav je odličan, ali izgled te tetovaže je ono što je bizarno. :)
Aha to. :D Jebi ga, zamisli da ga je kojim slučajem ujela Sarah Jessica Parker (ili Goga Sekulić )... e to bi tek bilo fucked up. :mrgreen: Ćuti... bolje ovako. :D
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 20:48:02 od WhiteGoa »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.