Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa nisam bas blizu, oko 60 km sam od Uzica ali sam se rodio u Uzicu, imam par drugova tu i ziveo sam nekoliok dana dok sam bio u inkubatoru... Mozda svratim sutra... Inace da bi se odrzavala tema mora neko da bude bas iz Uzica da zna o cemu se radi...
I ja sam poreklom Uzicanin, ali sasvim sigurno ne mogu da obradujem iz Zrenjanina temu o Uzicu! Ili temu o Beogradu. Ili temu o Kragujevcu, ili Banja Luci ili Varazdinu. Odatle sam poreklom, ali zivim u Zrenjaninu. Alo, Uzicani, hocu i ja Uizice ovde, ali hocu i logiku... aman!