Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:12:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Allen Carr - Lako je prestati pusiti  (Pročitano 187222 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
U ime svih nas alergicnih na duvan, dim i aromatike koji se mecu u cigarete - dragi pusaci u duhu novog zakona, bacite cigarete!

Ili ako nista, naucite se bar osnovnom redu i prvo pitajte da li smijete da zapalite cigaretu prije nego sto nam je gurnete pod nos. I da, obavezno otvorite prozor.

bdw. najbolji nacin da ostavite cigarete je da provedete 24-48 h uz pusaca, koji umire od raka pluca. Mozda stvara teske traume, ali def. lijeci od svakog poriva da ikad zapalite cigaretu.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Ja sam ostavio cigare nakon 2 godine aktivnog pušenja bez ikakvog problema. Jednog dana samo sam rešio prestati i toliko. U narednih 10-15 dana osećao sam povremeno potrebu da zapalim, ali to bi trajalo svega par minuta nakon čega je ta potreba nestala, tako da nisam zapadao u veće iskušenje.

Zavisnost se valjda razlikuje od osobe do osobe. Neko cigarete ostavi bez većih problema, kod drugih je to dosta teže i traži jaku volju.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
a) Knjiga Allena Carr-a.     Ozbiljna studija, po meni najozbiljnija ikad napisana na temu pusenja, a njena prednost je sto se Allen Carr sluzi NLP-om, tj.     Neuro Linguistic Programing, a to je metoda koja postize neverovatne rezultate u procesu menajnja coveka, ne samo na zavisnosti nego na kompletan zivot.     Dakle, ukoliko procitate ovu knjigu i razumete je, a hocete ukoliko zaista zelite da ostavite cigarete, dobicete jos mnogo zdravih navika, a sto je najvaznije sutra dan, koji pusaci opisuju kao najtezi, imacete potrebu da zapalite cigaretu kao sto je sad imate da drzite cigaretu za uvom, dakle regenerisace vas tako da apstinentska kriza nece postojati.     A apstinentska kriza je inace obicna laz kada je u pitanju pusenje, jer nikotin ne moze izazvati zavisnost on je otrov a ne opijat, slobodno proverite, medjutim prskaju ga raznim secerima i onda nas mozak vremenom pomesa trazenje cigarete i vode, uz ostala pranja mozga koja se vrse nad nama, pusaci veruju da je tesko, da apstiniraju, da se zrtvuju.    .    .     I nemojte kupovati knjigu da bacate novac, ukucajte u googlu allen carr lako je prestati pustiti rapidshare, i nacicete verziju na Hrvatskom jeziku.     Moja preporuka: Za citanje knjige je potrebno 5-6 sati, ako preskocite zadnjih 20 stranica, pocnite je citati u subotu ujutru, zavrsite je obavezno do uvece, sutra jos jednom, utorak ponovo, i petak jos jednom.     Na taj nacin cete osigurati da ostanete ne pusac, ja nisam to uradio, ali sam posle citanja bio toliko uveren da nikad vise necu zapaliti cigaretu da sam dosadio celoj svojoj okolini sa komentarima o pusenju i hteo sam da svi ostave.    .    .     Medjutim posle 10 meseci, ponovo sam zapalio, i tu je ponovo pocelo.    .    .     Zato ne ponovite moju gresku, da sad ne objasnjavam zasto i sta kako, samo uradite po planu koji sam gore naveo, i kad ostavite ma koliko da ste uvereni da nikad necete zapaliti i da ste drugaciji nikad ne potcenjujte nepijatelja - cigarete!
Potpisujem!  Smile

I ja sam ''čista'' od 30. januara upravo zahvaljući knjizi i već sada znam da nikada više neću pušiti. Smile
Šta više, imam problem sa tim što sam ikada i imala tu ogavnu naviku.  Smiley 1

p.s. Link ka download-u je u prvom postu teme, a knjiga košta oko 700 dinara.
Imam obe verzije, jer sam knjigu nosila uz sebe prve tri nedelje oporavka od te bolesti.  Smile
Ali mi, srećom, nije trebala, nisam više nikada osetila želju za cigaretom. Da ne pričam koliko se život pušača i nepušača razlikuju u milion aspekata. Shvatiš to tek kad probaš oboje. Nikada više. Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2010, 13:35:19 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
кажем ја....пушачи су најгори олош на свету...у аушвиц са њима Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Zamisliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee

Danas me isterali sa faxa da pusim cigaru ispred..a posle toga mi rekli da idem 20 m dalje od fakulteta  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2010, 14:20:53 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
кажем ја....пушачи су најгори олош на свету...у аушвиц са њима Smile
Pfff... Aušvic... ''Logori za početnike''...  Smile

Ćemo im napravimo neke zavrzlame kao Jigsaw... Ono, dobićeš cigaretu ako iskopaš sopstveno oko rukom prethodno umočenom u hlorovodoničnu kiselinu, zatim da to oko pojedeš, ali tek nakon što sam sebi usijanom metalnom močugom odradiš klistir... M's'm, Mrgi, gde ti je bre kreativnos'...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Zamisliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Danas me isterali sa faxa da pusim cigaru ispred..a posle toga mi rekli da idem 20 m dalje od fakulteta  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Kod mene na faksu isto. Ili se nabiju u WC ili izlaze ispred faksa  Smile

Inace, ja sam nepusac ali novi zakon je previse strog s'obzirom da vecina objekata ne obezbedjuje pravilne uslove za njegovu primenu
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Ma nemam ja nerava da se krijem a i volim da na miru ispusim cigaretu...  Smile

Ima bre da pusim pa taman svi pomreli od moje cigarete  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Citat
Shvatiš to tek kad probaš oboje.

Tako je, moras nesto probati da bi uvideo razliku, a pogotovo da bi uvideo koliko se bolje osecas kad okrenes list i odbacis nezdrave navike...ne samo sto se tice pusenja. Smile

Citat
Ili ako nista, naucite se bar osnovnom redu i prvo pitajte da li smijete da zapalite cigaretu prije nego sto nam je gurnete pod nos. I da, obavezno otvorite prozor.

Kad ih udaris preko dzepa, prevaspitace se sami.
Inace, smatram da nista drskije i nevapsitanije nema nego zapaliti cigaretu u drustvu nepusaca, a ne pitati da li mu smeta, takve ljude bih mucila najgorim mukama. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:12:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.