Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 22:59:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Allen Carr - Lako je prestati pusiti  (Pročitano 187569 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ijuuu....  Smile
pa zasto si se vratio duvanu, ako nisi pusio 8 meseci?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 489
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moram da se pohvalim od januara nisam zapalio cigaru.
ljudi lazu da kada prestanes da pusis posle dve nedelje se osecas da si pun snage - ja sam licno posle dve nedelje htaeo da poludim bez cigara.
e sad kazu da je samo heroinska zavisnost jaca od nikotinske. po meni nikotinska zavisnost je ze***ana zato sto bukvalno predstavlja dnevnu naviku, i naviku koja  prija uz neke ili posle nekih stvari ( posle jela, uz pice, posle sexa)
mislim da najteze mogu da se odviknu oni koji puse do recimo pakle dnevno jer oni puse iz gusta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
pa meni nikad nije bilo jasno kako neko moze da pusi vise od pakle dnevno  Smile

Covek u proseku spava 7 sati dnevno, znaci ostaje 17 sati za pusacke aktivnosti ... prosecno provede sat vremena dnevno u jedenju, sto znaci ostaje 16 sati za pusenje, od toga provede bar sat vremena u pokretu i ostalim aktivnostima kada nije u mogucnosti da pusi , dakle ostaje 15 sati. A pakla ima 20 pljuga ... znaci to je 1.33 pljuge za sat vremena ... po meni to je dovoljno osim ako nisi bolesnik ili ti je strasno dosadno u zivotu pa citav dan sedis na guzici i samo palis jednu za drugom ...  Smile Pri tome sada je pusenje uglavnom zabranjeno na radnom mestu, ili postoji prostorija za pusace, pa lepo odes i zapalis pljugu s vremena na vreme, ali opet to ne znaci da cimas jednu za drugom, jer jebiga mora i da se radi ... znaci u svakom slucaju po meni, svako ko pusi vise od pakle dnevno je ozbiljan kandidat za dublji psiholoski problem koji se ne tice nikakve vrste zavisnosti od cigareta ...  Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2008, 11:03:10 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC trophy
.... tesko je ostaviti duvan ... definitivno ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ero77 i nekstere. To je ono, ne ide na puku silu, puknes kad tad. Ako imate voljni momenat kao shto deluje dajte jednu shansu ovoj knjizi. Caka je da vas postavi u odgovarajuci mindframe s kojim ste mnogo pripremljeniji za ono sto dolazi. Caka je da umesto da mislite da nesto ostavljate, imate osecaj da radite neshto jako bitno za sebe. Onda su stvari mnogo drugachije i nema mrchenja, paranoje i depresije. Zvuchi neverovatno ali je zapravo lako da puknes od smeha. Ono shto je zapravo pravi bauk su strah, nesigurnost i osecaj uskracenosti. Fizicka ovisnost je smeshna ja je se ne secam. Najgori problem mi je bio to da prihvatim da mi cigarete ne pricinjavaju zadovoljstvo. Maltene mi je izgledalo ko da su cigare neka zla cica s kojom sam u vezi, koja dobro izgleda samo sa sminkom a u sustini je grozomorno spadalo koje me truje, vara, maltretira me kad joj se ne javim na svakih pola sata (kolko mi treba da zazelim njen nikotinski poljubac ehhe). Mrzim je iz dna dushe, all kakva je da je moja je. Kako cu ja bez nje? E pa Allan Carr vam dodje ko neki dobri drugar koji vam kaze e brale, ova tvoja je pravi olos, znash i sam, imam ja za tebe jednu mnogo dobru. I vi je upoznate Smiley Odjednom Mis Nikotina leti u kantu...

Ma ne postoje pushachi iz gushta. Pushio 1 mesecno ili 100 dnevno upecan si. Objasnio sam vec jednom mehanizam "uzivanja" nikotina. Svaki put kad derivati nikotina spucaju mozak broj receptora se smanjuje. Jedino sto mozes je da povecas dozu a smanjivanje broja pljuga je samo batrganje savesti i jos gori horor. Ako pushish vishe od jedne pakle to je samo znak da jednostavno moze ti se Smiley Organizam ti je jak i to moze da izdrzi. Najveci porast kod mene u konzumiranju je bio kad sam bio najzaposleniji i najzadovoljniji. Radio sam gde je pushenje strogo zabranjeno, al sam nashao lepu terasu, preusmeravao pozive na mobilni, insistirao da idem na terene... Ma snadjesh se za chas Smiley

Pozivam kinkela da procita knjigu i da se osvrne na svoj post Smiley

Jos jedan dobar motivacioni boost.
Dobijete li ovu bitku dobijate chin Generala za reshavanje zivotnih problema Smiley

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

edit by B@mbin@: ne pisi duple postove... narocito ne cetvoroduple...  Smile korisiti dugme "Izmeni" kako bi dopunio svoj post.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Avg 2008, 13:39:39 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
znaci u svakom slucaju po meni, svako ko pusi vise od pakle dnevno je ozbiljan kandidat za dublji psiholoski problem koji se ne tice nikakve vrste zavisnosti od cigareta ...
\

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
da da stidi se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
ive been a bad boy
"po meni, svako ko pusi vise od pakle dnevno je ozbiljan kandidat za dublji psiholoski problem koji se ne tice nikakve vrste zavisnosti od cigareta ... "
munka mojne plashish ljude Smiley
« Poslednja izmena: 08. Avg 2008, 13:53:11 od ommadawnbg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Probacu da nabavim tu knjigu.
Meni je najveca kriya za duvanom bila posle tri mjeseca od prestanka.
Jednostavno sam sanjao kako se ustajem i pusim, kad se ujutru probudim nisam bio siguran dali je bio san ili stvarnost.
Nekako naidje period kada stvarno dajem sve od sebe da prestanem, a nekada to i ne pokusavam.
Samo nikad necu da se predam i da kayem ne mogu ja to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ijuuu....  Smile
pa zasto si se vratio duvanu, ako nisi pusio 8 meseci?  Smile

Svadba najboljeg druga, pijanka, staro drustvo na okupu i moja glupost, posle toga jedna cigareta sedmicno i malo po malo opet na staro paklo dnevno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 22:59:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.