Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Zivim za to
Neka te boli, nek' ti je zao i neka ti bude k'o sto je meni nek' druge ti sude za prevare sve kad mene ne bude
Ref. Ja zivim za to da volis ko ja da nadjes dno u noci bez sna da ne voli te, da uzme ti sve kad zaspis da te s pola grada vara zivim za to da patis za njom bar znao bih kako je meni
Neka te laze, neka te vara i srce ti lomi iz dana u dan i svi neka znaju, a da ne znas ti da je neverna
Ref.
Nisam uspela da te zadrzim zato jer sam te ludo volela neka druga ce gora od mene gora od mene dusu da ti zavede, srce da ti ukrade da ti porusi nade
Ref.
Ja zivim za to da uzme ti sve kad zaspis da te s pola grada vara zivim za to da patis za njom bar znao bi kako je meni 2x
Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni al' sreca kofere spakova od nas se odseli sakricu suze za kraj da mi ne pokvare sjaj za jos koji tren dok ti nocas pripadam
Mnogo ce boleti kad patnje lopov provali na ono mesto gde smo ljubav skrivali
Ref. Sada nek puknem, svega mi je dosta jer ova dusa previse je prosta njemu srecu, sebi tugu ostavljam
Postacu njegov andjeo beli od zla ga kriti kad ga pozeli sada znam, za njega zelim najbolje sve i samo najbolje
Takve k'o ti ja znam al' pala sam na pricu da sam sve sto tvoje je
Tisinu kvari mi tvoj odlazak kad ptica polece znam, to los je znak
I priznajem, i pristajem da budem ta koja ne zna gde si sad Da l' bi i ti, k'o sto sam to ja bacio sve i pio tugu sa dna
REF. Ako mi dodjes ikad ja bih da te docekam ako to ne bude nikad ja bih opet cekala I svakoga dana cu biti ja lepa za tebe jer svaki je dan tvoj imendan
Uvek je korak dug na rastanku i nigde niko drug u porazu
Tisinu kvari mi tvoj odlazak kad ptica polece znam, to los je znak
I priznajem, i pristajem da budem ta koja ne zna gde si sad Da l' bi i ti, k'o sto sam to ja bacio sve i pio tugu sa dna
Previse svetla je, ugasi sve. U mraku makar se suze ne vide i suvisne su reci, sve je jasno i ponoc prosla je, za nas prekasno.
REF. Prekasno, gde ponos truje. Ljubav iz straha tu ledja okrene. Prekasno, novi ce neko da ispocetka zivot pokrene. Prekasno, prekasno... Zagrljeni, ali ko da stranci smo.
Mrzis me, reci to. Opsuj me za kraj. Slika prepun sto, sve ih pocepaj. Za zadnji poljubac. kucnuo je cas i ponoc prosla je, prekasno za nas!
Svi su mi rekli: "Takvi su ljudi" Svi su mi rekli: "Dozive i vece ljubavi, kraj" Svi su mi rekli, pa nek' me budi. Sto duze letis, to posle vise boli te pad.
REF. A ja sam cekala ruzu iz kamena, od prosjaka pravila princa iz snova. Od kise cuvala, suzom zalivala, u cuda verovala.
A ja sam cekala ruzu iz kamena, od prosjaka pravila princa iz snova. Po lazi hodala i snove prodala, a ipak verovala.
Svi su mi rekli: "Takvi su ljudi" Svi su mi rekli: "Dozive i vece ljubavi, kraj" Svi su mi rekli: "On je k'o drugi" Sve su mi rekli, a ja sam njemu verovala.
Mozda ove godine on ponovo zavoli me mozda ove godine sa njim na bolje zivot promenim
K'o luda godinama cekam da zbog mene ih ostavi sve da se kaje za sve grehove uzalud nadam se, zar ne
REF. Jedna da sa njim osvane druga da kuci ostane i sam je sebi neveran ceo svet mu nije dovoljan Jedna da sa njim osvane druga da kuci ostane da ima taj i zena sto ni to mu ne bi bilo dovoljno
Mozda ovoga meseca mi budemo k'o drugi svi samo da me opet pogleda k'o da sam jedna jedina
Ali nije on k'o i svi od svih losih on je najgori njega srce nije bolelo jer nikad nije voleo, ooo
REF. Jedna da sa njim osvane druga da kuci ostane i sam je sebi neveran ceo svet mu nije dovoljan Jedna da sa njim osvane druga da kuci ostane da ima taj i zena sto ni to mu ne bi bilo dovoljno
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.