Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:22:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Alien vs. Predator 2  (Pročitano 20169 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 5
Edit2: dupli post....
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 01:00:02 od Peter_Forsberg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Nego čovjek bi pomislio da vas dvoje niste gledali Alien vs Predator I .
Ali ovo je samo moja konstatcija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma je li?A zasto?
Pa i AVP I  je bio ispod proseka..Al je imao neke ok momente..A ovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Prvi dio je bio kruna, dvije franšize i objedinio je sve elemente na jednom mjestu!

Vidim diskutujete o glumi, ali ljudi to su horor filmovi za njih se ne daje osakr za glumu i ne gledaju se da bi uživali u glumi nego da bi vas isprepadli!

Da ne smijete zaspati kada pođete na spavanje, da se uvijek okrećete oko sbe kad kroz kuću šetate po mraku!

BUUUUUUUUUUUUUuuaaaaaaaaaa! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Prvo, ovo ne bi ni trebalo da bude Horor...Vec Naucna Fantastika, bem li ga sta je...
I kad bi bio horor bas zato i jeste potrebna dobra gluma:da bi  strah i napetost bili  jos vise prisutni, da bi bilo uverljivije..Da ti, kao gledalac dozivis taj isti njihov strah gotovo kao da si i sam tamo...Sta meni vredi horor ako glumci izgledaju k'o da su usli u prodavnicu a ne u situaciju u kojoj im je zivot ugrozhen? E, tek posle tog dela(kada bi se chitava strava uklopila), mogao bi da dodje taj deo sa osvrtanjem u mraku itd itd:) Ovako, nisu me ubedili..Nimalo..

Drugo...Kruna, tj onaj gornji deo..Postoji samo na kraljici i na ovom hibridu...A posto kraljice nema u ovom fimu postoji samo hibrid(koji zapravo nova kraljica/matica whatever)...A kad sam rekla da su Alieni izmenjeni rekla sam da ne mislim na hibrida, vec na ostale...
Dakle, OBICHAN alien je izmenjen u dizajnu...Ne mnogo...Ali nama vernim fanovima to smeta Smile
Ma nemojte da vam je palo na pamet mene da uchite o Alienu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Svaki horor je naučna fantastika, ali svaka naučna fantastika nije horor!

Ja ne znam , ali zar vam nije palo na pamet da i ljudi evoluiraju i da se ne boje tih stvorenja od 3 metra!

Ono čega sam se ja prepao u stvarnom životu je to da Alien stvarno posotji ali živi u okeanima na dubini od oko 900 metara, to sam gledao BBC The Blue Planet! Preporučujem ga i vama! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pa dobro, poenta naucne fantasike uopste nije toga da bude horor...Ne u tom smislu u kome prave horore, i svakako ne sa tom namerom.
E sad, ta rec'plashenje'' je tako  labavo upotrebljena..Neces se ti uplasiti tog stvorenja..Bice ti jeziva pomisao na to neko stvorenje, bice ti gadno, odvratno, mozda te negde i strecne jer covek uvek u glavi ima ono ''a sta ako...?''Al' strah je previse jaka rec za to.

I nije poenta da se ti uplasis nekog stvorenja od tri metra...Ljudi su evoluirali pa se plase nekih totalno glupih stvari a ne boje nekih koje bi trebalo..

Strah od nepoznatog:jos ako je to nepoznato primitivno i ovako krvolochno.. To je poenta, i to je ono na sta uglavnom Sci-Fi filmovi gadjaju...Sve te  izmisljene planete, sateliti, daleka buducnost, napredna tehnologija, neistrazene galaksije, odvratni vanzemaljci, cudne spodobe...To ne plashi kao sto plashe neki drugi, klasicni horori...

Ljudima sigurno, ali sigurno nije bilo svejedno kad su se prvi put susreli sa Alienom...To garantujem...

I ne, Alien ne postoji. To je cista fikcija koja je bila inspirisana nekom kreaturom ludog Gigera koji sve to izvlaci iz glave. I glava Aliena radjena je u stvari po ''uzoru'' na penis.Smile Smile Tako nesto sigurno ne postoji u pravom zivotu Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 02:01:50 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
E ovo je to malo biće iz prirode, koje je dobilo svoje mjesto na filmu i traje koliko traje.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

_43013125_mnemiopsis300klissurov.jpg
(17.55 KB, 203x300)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 5
@ putnica: jos jednom Smile

@igorxxx: cekaj, ti hoces da kazes da gluma u hororima nije vazna?! Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@igorxxx, Da, to je to bice iz filma u prirodi...I sigurno gura rep u jednjake svojih zrtava i tamo polaze jaja, je'l da?Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 23:22:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.