Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 18:38:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Alien vs. Predator 2  (Pročitano 20141 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 5
Ne znam.... Malo da iz trudnog stomaka izlaze alieni.... Malo je glupo, malo je preterano.... Bar za moj ukus....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
To su bića koja se tako razmnožavaju i nije im bitno da li je osoba trudna ili ne! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Film je totalna glupost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

'til the end of time...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia C3
Ima li ko adresu morona koji je snimio ovaj film? Ja bih da mu pošaljem koju atomku na gajbu,jer nikada nisam video bolesniju stvar od one sa trudnicom  Smile  Horori su morbidni,ali ovo sa bebama i trudnicama je čista bolest!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Niko vas ne tjera da gledate taj film! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ufh stvarno je morbidna scena sa trudnicama,film u sustini nije los ali klasicni osmi putnik je zakon,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ma sta bre u sushtini?
Gluma je ochajna, mada pristojnog glumljenja ima citavih pola sata kada se skupe sve ''ropleplay''scene (film je otprilike kao neki D&D...Imash hack&slash i roleplay..E pa ovde ima uzasno mnogo hack&slasha a uzasno malo roleplaya);
tok priche je totalno tupav, zaplet takodje a da ne pricham o raspletu na kraju(fenomenalnog li zavrshetka, ovaj bacio bombu i pobio ih sve..Pricha je Alien VS. Predator, a ne Ljudi VS. Alien&Predator)..
Likovi su takodje potpuni Holivudski stereotip;
Citav film je bespotrebno je brutalan i krvav(i ne mislim samo na trudnice);
Neke stvari se toliko ponavljaju da u jednom trenutku izgleda kao da gledas neki  deo Aliena ili pak Predatora-npr. scena sa marincima/specijalnim jedinicama je kao isechen iz Aliens(drugi deo)...A da ne prichamo sto vole onu Foru kada Predator onako teatralno skida masku i ostalu opremu...
-Alien izgleda dalekodrugacije od onoga kako je izgledao u prvom, drugom, trecem itd...(ne mislim na Hibrida)..
Predator je takodje iz dela u dela sve manji i sitniji(to su sad gluposti i finese, al da je film bio dovbar, to ne bi bolo ochi:))
Chak i tehnicki nije uradjen nista posebno:
Film je toliko mrachan, radnja se odvija po noci..Toliko su glupo uradili te scene kad se Predatori i ALieni bore jer vidljivost i jasnoca nisu omoguceni.
-Akcione scene su ubrzane, zbrzane i otaljane...

Ma totalna glupost od filma. Ne mogu da verujem.
.Morala sam da olaksam dushu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 5
@osma putnica: Smile

Elem, nigde se u filmu ne prikazuje ceo alien, da vidis kako izgleda. Znaci sve scene borbe ja sam blenuo k'o tele u sarena vrata- ne kapiram ko koga bije. Evo bas se secam jedne scene iz kanalizacije kada 2 aliena napadaju predatora i to se oni krljaju i u jednom trenutku neko nekoga zalepi u zid i ja pomislim:"uuuu, alien mu jebo kevu", kad to u stvari predator.... Ma sve je kurac, uopste mi nije jasno da napravise onakav film pre 20 i kusur godina, a sad ovako upropastise aliena.... Pa ima scena kada alienu iz usta izlazi ono malo cime ubija (probada) i vidi cuda, ono dugo 1m, a u nekom od delova aliena ima scena kada on ne moze da ubije jer mu je "to" kratko, pa samo onako vristi ispred face nekog od likova (sigurni viver?).... A kraj....?! Mozda sam vec ovo pisao, ali taman mi padne na pamet- evo jedne dobre scene makljaze, kad oni se triput odare, predator probode aliena, alien probode predatora, pade nuklearka, kraj filma....

Jao vec 2 dana ne mogu da se oporavim od utiska....  Za sta sve necu dati pare....?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Hahaha, bash to:ne zna se ko pije a ko placa:D
I isto to, ochekivah neko zlo od poslenje borbe izmedju ovo dvoje na kraju...Medjutim oni se nesto ishamarali, pala bomba i kraj..
A sto se Aliena tiche, pa...Glavu su mu nekako promenili..I vilicu i zube...I da, Alien je iz filma u film sve slinaviji i slinaviji...Ovde iscure totalno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone 5
Da, da, da.... Cak sam u jednom trenutku i pomislio da nije matica krenula da se siba, jer obican alien nema one "kljove" oko usta, pa reko' mozda me secanje na nju i ne sluzi bas najbolje....

Eh, drago mi je da nisu Star Wars upropastili ovako.... jos.... Njih bih se teze odrekao.... Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2008, 00:59:23 od Peter_Forsberg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 18:38:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.