Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 08:36:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Alice Cooper u Beogradu!  (Pročitano 3864 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11247
Zastava Zvezdara
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson c702 + 2gb
Kolko karta? Smile

Haha, majke mi sam corav kad nisam video  Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2008, 23:30:44 od wolfnstain »
IP sačuvana
social share
Everybody dies. That's just the way it is. The life clock ticks at the same speed for all of us. And we all know, that one day, that clock will stop. And when it does, we'll only have time to say: Oh fuck.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
Karte mogu da se kupe na prodajnim mestima Bilet servisa, „Eventima” i „Kard servisa” po cenama od 2.000 dinara (parter) i 2.300 dinara tribine, dok za lože treba izdvojiti 8.000 dinara.

izvol'te Smile

** i ja sam cjorav kad nisam video tvoju izmenu Smiley
« Poslednja izmena: 06. Nov 2008, 00:37:57 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung S8
Extra je Alis,ali' ste izvalili da samo dede dolaze da nastupaju kod nas i bendovi koji ispiraju mozak i mozdane vijuge - tipa Rembeldo i slicni... Smile

za rembeldo znam da je ishla moja sestra od 15 godina i da se super provela... to je muzika za te klince i ne treba ih dirati... neka dovode... meni lichno ne smeta..

a za dede, shta fali Smile ?

Ma nemam ja nista protiv deda,bolje da dodju i sada,nego nikada Smile

A Rembeldo...ma i moja sestra od tetke je isla,super joj je bilo,koliko mogu da zakljucim iz price,ali brate moj,Rembeldo...koja je to muzika... Smiley 1

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
jebiga ... to je muzika koju oni vole... tj moja sestra Smile klinka je , ne zameram joj... ja nisam chuo ni jednu pesmu od tih Rebelde .. ali nemam nishta protiv da ona ode na njihov koncert... pa bolje da se lozhi na rebelde nego na marlyn mansona, ili gogu sekulic Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung S8
jebiga ... to je muzika koju oni vole... tj moja sestra Smile klinka je , ne zameram joj... ja nisam chuo ni jednu pesmu od tih Rebelde .. ali nemam nishta protiv da ona ode na njihov koncert... pa bolje da se lozhi na rebelde nego na marlyn mansona, ili gogu sekulic Smiley

Vala,tu si u pravu...ali u Rembolde peva onaj peder...to moze neagtivno da utice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus

Vala,tu si u pravu...ali u Rembolde peva onaj peder...to moze neagtivno da utice...

e sad ne znam koji peder, tj ne znam kako se zovu ni ko peva u rebeldeu Smile:D
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung S8

e sad ne znam koji peder, tj ne znam kako se zovu ni ko peva u rebeldeu Smile:D

Brate,to je onaj sa ljubicastom kosom...sestra mi rece da zivi sa deckom u stanu i da planira da usvoji dete... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
ma daj.... u svakom sluchaju dosta smo offtopicovali o ljubichastom pederu i rebeldeu Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 536
Zastava BG-Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 2730
E pa ovi mladji kvalitetni bendovi kad dolaze nikog ne zanima. Dok našoj publici dođe iz dupeta u glavu, ovi svi postanu dede. Smile

A RBD, blah, tinejdžerska senzacija, neće to dugo da ih drži...  Smile (valjda)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Alis Kuper u Beogradu!

Jedan od najpoznatijih hevi metal muzičara i pevača, Alis Kuper (Alice Cooper), posetiće Beograd 4. decembra u okviru svoje turneje "Along came the Spider", kojom promoviše svoj najnoviji album. Koncert u Beogradskoj areni počinje u 20 časova, a organizatori obećavaju trosatni spektakl.

Muzičku karijeru Alis Kuper, kome je kršteno ime Vinsent Dejmon Furnije, započeo je sredinom šezdesetih godina prošlog veka na vrlo neobičan način - osnovao je grupu "The Earwigs", koja je ismevala Bitlse i njihove frenetične fanove. Grupa je ubrzo prerasla okvire parodije i postala pravi muzički sastav sa svojim originalnim pesmama. Nekoliko puta su menjali ime (kratko su se zvali i "The Spiders"), da bi 1968. godine postali "Alice Cooper", nazvani prema "veštici" koja je živa spaljena u vreme inkvizicije. Vinsent Furnije tada je odlučio da promeni ime i da lično postane Alis Kuper. Iako o razlozima za odabir tog imena postoji nekoliko priča, sam Kuper najčešće je izbor objašnjavao ovako: "To je tako sveameričko ime. Svidelo mi se što su u početku ljudi verovali da je Alis Kuper plavokosa folk-pevačica."

Kuper je muzičar koji je svojim posebnim stilom obeležio razvoj hevi metal muzike. On je prva ličnost koja je u rokenrol uvela elemente horora i čiji su scenski nastupi konstantno menjali žanr. Do danas, ovaj muzičar je napravio 25 studijskih albuma, 5 "živih" albuma, 18 singlova i 8 DVD-a. U njegovoj karijeri je čak dvadesetak filmskih uloga: glumio je u hororima poput Karpenterovog "Princa tame", ali i u jednoj epizodi serije "Muppet show", u kojoj je trebao da nagovori Kermita da proda svoju dušu đavolu.

Postao je čuven i kao zločesti dečko koji na nastupima seče glave i veša sebe ili druge, a pažnju je plenio teatralnim nastupima: stalno se trudi da šokira publiku uz pomoć veštačke krvi, giljotina, električne stolice, a na scenu je često izlazio i noseći zmiju oko vrata. Brojni kritičari se slažu s mišljenjem da nije bilo Kupera ne bi bilo ni Merlina Mensona, "Nine Inch Nails", a možda čak ni Dejvida Bouvija.

Najpoznatija pesma Alisa Kupera svakako je "Poison", koja je dosegla 2. mesto na britanskoj top-listi i 7. mesto na američkim top-listama, a pratila ju je velika svetska turneja. Tu su još i veoma poznate pesme: "I'm eighteen", "Schools out", "Under my wheels", "Billion dollar babies", "Muscle of love", "Love it to death", te mnoge druge. Čuveni slikar Salvador Dali je 1973. godine izradio hologram Kuperovog mozga.

Na najnovijem albumu "Along came the Spider" Kuper je ugostio i poznatog gitaristu Sleša (Slash) iz grupe "Guns N'Roses". Ovaj album je inspirisan izmišljenim poremećenim likom koji je spoj Hanibala Lektora i Džeka Trboseka.

Uz Kupera, na bini će biti i njegov dugogodišnji bubnjar Erik Singer (Erick Singer), basista Čak Gerik (Chuck Garric), Keri Keli (Keri Kelli) i Džejson Huk (Jason Hook) na gitarama. Karte za koncert su već u prodaji i koštaju 2.000 dinara za parter, 2.300 dinara za tribine i 8.000 dinara za ložu.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 08:36:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.