hey ljudi! :D imam pitanje za one koji malo ozbiljnije proucavaju astrologiju. imam konjunkciju fiksne zvijezde algol s ascendentom (asc bik 26'10, tako nekako, 5 minuta naprijed-nazad), vrlo tijesnu i negdje sam procitala da je to najstrasnija zvijezda na nebu, da donosi nasilnu smrt i slicno. vladarica venera je u djevici 26'51 u petom polju s opozicijom na jupiter i kvadratom na uran i neptun, sextil na merkur i mjesec. hajde, recite mi da necu umrijet groznom smrcu... molim vas :weirdface:
« Poslednja izmena: 04. Jan 2007, 00:54:41 od andjela pizelly »
Ma ne sekiraj se ,kazu da je Tesla imao Uran na Algolu,pa vidi dokle je dogurao :flower:
Moguce je da ti donese probleme u zivotu,a moguce je i da budesh posebna na neki nachin.Moj rodjak ima Mars na Algolu i vanserijski je umjetnik,ima 2 magistrature,na likovnoj akademiji i na arhitekturi :chuckel: to mi je donijelo ideju da Algol moze da donese i neke posebne darove :-k
Kada smo vec kod Algola....Meni je Jupiter na 27 stepenu bika. Pronasla sam da to znaci pobedu nad protivnikom u ratu.. 8-[ Posto Algol ima prirodu Jupitera i Saturna(valjda) da li ovaj Jupiter malo ublazava Algol?? :nervious: Inace to mi je sve skupa u 3. kuci....Vladar 3. kuce je u 3. kuci u blizancu i blizu je 4. kuce.... :-k
Meni je MO na 27-om stepenu bika...kako bi se nas dvoje lijepo slagali...jedan od najljepših aspekata u sinastriji je MO 0 JU provjereno...a što se tiče talenata nije da ih nemam...
Meni je MO na 27-om stepenu bika...kako bi se nas dvoje lijepo slagali...jedan od najljepših aspekata u sinastriji je MO 0 JU provjereno...
Da samo ja mislim da je Mjesec vishe opchinjen Jupiterom,jer Jupiter usrecuje Mjesec.U ostalom Jupiter je i egzaltiran u Raku,znaku kojim vlada Mjesec. :-k
Evo, ja sam u jednom trenutku svog zivota slomio vrat (Bik, pa i sam Algol) , inace 11. kuca je na Algolu, u opoziciji sa Jupiterom, slomio sam ga na putovanju, Ju u koj. sa UR; 11. u kvadratu sa ME, sto mozda nije toliko indikativno, ali mogu reci da mi je svesno razmisljanje u datom trenutku bilo pa, onemoguceno.
Tako da verujem da zaista donosi teskoce, ali iskljucivo ako covek nije ovladao sobom, sto ja tada nikako nisam u meri u kojoj sam to danas.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2007, 17:25:51 od Bhn »
Kakvo je tvoje iskustvo sa Algolom na vrhu XI kuce,shta je sa prijateljima,da li te privlache loshi momci,da li se ponekom od njih dogadjaju loshe stvari u zivotu :-k
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.