Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Alex Del Piero #10 Fan Club  (Pročitano 31468 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Jezik pregrizao!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6681-7710
ja sam negde procitao da ce on u Juventusu igrati cak do 40. godine i da ce onda zauzeti neku poziciju u rukovodstvu
Smile Smile Smile

Kako bi to neko mogao da zna? Smile Sta ako,ne daj Boze,polomi kuk?
Smile Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Alesandro je najbolji igrac i to bez premca u svakom smislu, i kao igrac i kao licnost, ne opterecujese stvarima, novcem i slicnim pobudama kao ostali igraci, i sto je najbitnije on je veoma realan covek. Za neupucene Alesandro jos uvek vozi svoj stari auto koji je kupio pre deset godina.
Juve sampion, napred Juve, forca Juve,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG KG-800
a šta mislita čiji dres imam?
naišo sam prekjuče na onaj žuti od prošle sezone što je bio za LP, ali je bilo samo od izdajice ibrahimovića, šteta, da je barem bilo od alexa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 488
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6220 classic
Jezik pregrizao!!! Smile

Rekao sam "ne daj Boze"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ko nema dres del piera iz 1997 godine sa SONY na prsima, ne imao od srca poroda!

Smile

nemam ga u stvari ni ja, ali gledam neku sliju, nisu lose izgledali.
ma alex je tata.
nije uopste za poredjenje, ima on svoje fazone. kao protiv reala, kad su ih ispucali, 2002? jel?
lik se zalece medju trojicu, i - stane na petercu. kopackom na loptu. oni se zivi izlome dok ovaj stoji na lopti, a on umjesto da suta pocne da ju rola ko da je u parku sa klincima, a ne na 10 minuta od polufinala LS...
ja ga obozavam bas zbog onog izraza lica "boli me kita" u trenucima kad se zivotinje oko njega znoje i nesvjesno prave grimase...

forza juve
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 350
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N72
Legenda zabarskog fudbala!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
kada sam bio mali toliko sam ga voleo da kad je napravio onu gadnu povredu kolena 98me poceo sam da placem (al dobro bilo sam mali  :chuckel)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
A sta mu fali sada da ga ne volis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Alesandro Del Pjero postavio je ultmatim selektoru reprezentacije Italije Robertu Donadoniju da ga u nacionalni tim poziva isključivo kao napadača, ili da ga, ako mu to ne odgovara, više ne zove.

"Ne želim nikoga da ucenjujem, ali imam pravo na svoj stav. Donadoni uvek može da računa na mene ako sam mu potreban kao napadač. U suprotnom, sedeću kod kuće i gledati utakmicu na televiziji", rekao je Del Pjero.

Na nedavnoj kvalifikacionoj utakmici za EP protiv Francuske Del Pjero je igrao ofanzivnog veznog igrača i nakon veoma loše igre, zvižducima je ispraćen sa terena.

"Razgovarao sam sa Donadonijem i rekao mu da nije fer da me stavlja na poziciju na kojoj nikada nisam igrao. Ubuduće mogu da budem samo napadač, jer otkako sam počeo da igram fudbal to je moja pozicija. Uostalom, na mestu ofanzivnog veznog igrača mnogo bolji od mene je Antonio di Natale i nije pošteno da mu uzimam mesto", rekao je Del Pjero.

Iako ima 32 godine, Del Pjero kaže da ne želi da se oprosti od reprezentacije.

"Bio bih veoma razočaran ako me zbog mog stava Donadoni eliminiše. Želeo bih da završim ovaj ciklus kvalifikacija i odigram naredno prvenstvo Evrope", rekao je Del Pjero.

Sa 27 postignutih golova u dresu ’azura’, Del Pjero je četvrti na listi najboljih strelaca reprezentacije Italije. Na prvom mestu je Luiđi Riva sa 35 golova.

Izvor
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.