izasao je novi album - konacno!! ali po svemu sudeci vredelo je cekati. o njenom glasu i nacinu pevanja ne bih da sada naklapam, meni je to jednostavno vrhunski!!! koliko sam nacuo dok se album pripremao, niksa bratos je umesao prste u ceo projekat sto se i da cuti. jednostavno mislim da je album svetski i mozda je malo tuzno sto ovakvih albuma nema vise u srbiji kakav je vas komentar na ovaj muzikalan i moderan pop album?
skinuo sam album juce i prvo sto upada u oci ili usi jeste da je produkcija odlicna, pesme su odlicne i sto se tice kompozicije i arazmana a i njeno pevanje je odlicno i pesme ne hvataju na prvo slusanje (bar mene). sto se tice mene celokupna ocena je 5- (cisto da se ne uobrazi)
Aleksandru inace volim da slusam i postujem, ima sjajan glas, mada se i ona pomalo komercijalizovala!!! Ako je produkcija kao na proslom i obaj ce biti dobar... cim skinem javljam utiske
jeste se komercijalizovala ali po meni u granicama normale. ipak, mora da se album i proda, jer ona riba nema uz sebe "uspesnog" biznismena koji ce lovom da pokrije njeno bavljenje cistom umetnoscu!