Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Александар Вучић некада у РСК, а сада у Хрватској  (Pročitano 15271 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
covjece oni ne gledaju siptare i ne rade to zbog njih vec zbog sebe
svako svoj interes gleda
kad budu imali vise koristi od tebe s tobom ce raditi a ne zato jer tebe vise vole od ovih drugih
e sad kad ce to doci to ne znam
i
+
Bio ti je tata Bajden, pitao lepo: sta je to sto vama treba da krenete i gde tu mozemo pomoci?
Lepo si mu odgovorio: ja volim Kinu, ja volim Rusiju, ja volim Gashu, ja volim nesvrstane.
U redu. To je zvanicna politika tvojih izabranih, pa vazi se.Hajde da vidimo gde to vodi?
Super: volim evro i dolar a volim i Kinu i Rusiju.Tipicno za karakterne i stabilne ljude.
Rezultat? Stici ces na zapad, gde teze i Kinezi i Rusi, ali uz njihovu pomoc i malo vise osakacen nego sto si sada.
Kupovace Shiptari srpsku zemlju preko Kineza i Rusa. Kao sto rade u Crnoj Gori.
E Toma i Vucic bi to da isprave al nose tesku hipoteku. Ipak je to za druge iskrenije ljude.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 
Citat
Војвођански аутономашу и србофобе издајнички, дођи у РС и кажи све то што си овде надробио и заклаће те као свињу, први коме се поред руке нађе нож, и то на кеца.

Пре ми се чини да си управо ти  србофоб, задојен мржњом према војвођанским Србима, а у Републици Српској не живе дивљаци и кукавице попут тебе и лидера твоје секте, него часни, храбри и поштени Срби. Не сумњам да би ме блиски Шешељеви рођаци из последњег рата радо заклали - попут овог баје  http://hsp-slivno.com/hr/?page_id=2 али, ту прилику му нећу пружити. Ти си један бедни, малени, бескарактерни створ, који вири из ректума Туђмановог бојовника за Земун и немој мислити да ме такве сподобе попут тебе могу икако увредити.

Колико си само патетичан и како инфантилно, понижено реагујеш и делујеш сваки пут када те корисници демолирају у дискусијама. Ја нигде и никада нисам увредио херцеговачке Србе као такве, нити сам ишта ружно писао за РС, ту лаж ти ничим не можеш поткрепити.

Сам Шешељ у својим тзв. књигама (збиркама интервјуа) пише, односно говори како потиче из чисто католичког села, Марева Љут код Попова поља, те да је једино његова кућа била православна. Ето, ја у том месту никада нисам био, али овог пута верујем војводи. Иначе, готово сви житељи овог сеоцета презивају се управо - Шешељ, а међу њима имамо и горепоменутог Дениса, једног од лидера ХДЗ-а у западној Херцеговини.
То није мој проблем, нити је то проблем иједног Србина из Херцеговине, тој проблем искључиво носиоца твог култа!

Citat
Моја ујна је од Шешеља и живи у Гацку, ту има доста рођака као и у Требињу.
Да се наши избори одржавају тамо, Шешељ би растурио све остале странке у Србији и РС, јер тамо ужива највеће поверење. Шешељ је помагао све своје рођаке и неки од њих живе и у Београду (Батајници).

Пусти ти сад ујне и стрине, ми говоримо о једном конкретном човеку. А избори у РС се одржавају сваке четири године, па је листа "СРС др Војислав Шешељ" сваки пут испод цензуса и на нивоу статистичке грешке. Паметан је онај народ тамо, потценио га је Вјеко.

Citat
Зашто толико мрзиш Србе који живе ван матице ? Зар ти мислиш зато што си чанколизац и аутономаш, да сви други Срби треба да поцркају, зато што су националисти.

То да ти мрзиш сопствену расу, да се стидиш српства те да би се радо прозвао Русом, да верујеш у идеологију коју ни најмање не познајеш и да си потпао под култ једног циркусанта, је апсолутно јасно ма колико никова мењао. А дај ти мени неки доказ за ове твоје тврдње. Одакле теби уопште помисао да ја мрзим Србе ван матице? Уколико имаш озбиљне психосоматске сметње, знај да ћу ти опростити.
Све што пишеш су ноторне глупости и подметачине једног Вјекослављевог бојовника, на које је излишно даље се освртати.

Ја чанколизац и аутономаш?  Smile Да је више оваквих "аутономаша" Војводина никад не би била АП, нити би постојала као појам. Него, из твојих накарадних писанија можемо закључити нешто друго  - да у ствари ти осећаш неку дубоку одбојност, чак бих рекао осећај инфериорности, чим Србе са прека, који се не клањају твом лидеру одмах сматраш за аутономаше и шта већ све не. Тако да ми се чини како имаш проблем, комплексашке природе и да су ти Срби северно од Дунава и Саве проблематични.

Citat
Срам те било, бедни издајниче и ти ћеш сутра да се бориш за ову земљу, нека ти се придружи онај дукљанин Дуки, који прозива мене да нисам Србин зато што је и мој рони крај под окупацијом.

Ако српство икад падне на такве асимилаторе и идолопоклонике попут тебе, обрали смо бостан.

IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Hajde malo vratite film unazad. Da nisu ignorisali Seselja u Srpskoj, Srpske nikada ne bi ni bilo.
Seselj je sebe trazio na sve nacine, od rojaliste, preko antikomuniste, crvenog chetnika, dok nije nasao svoje mestu kako su ga i ucili: mesto jugokomuniste u ulozi razaranja srpstva. To i dan danas radi iz Haga.
Ljudi su u Srpkoj izborili teskim zrtvama svoju rodnu grudu. Da su Radovan i Ratko bili jedan promil pod uticajem njegovog laprdanja Srpske nikada ne bi bilo.Tandem Sloba Seselj je tamo doziveo svoj fijasko.

Degutatno je bilo rams+ein da Ratka brani Vucic. To njemu ne treba.(Ratku)
« Poslednja izmena: 13. Sep 2009, 16:21:52 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Sad jedno pola dana smirela u vidu vrlo perfidnih uvreda (jer vi bez vredjanja ne umete), inace vas brisem sa ovako direktnim vredjanjem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Sad jedno pola dana smirela u vidu vrlo perfidnih uvreda (jer vi bez vredjanja ne umete), inace vas brisem sa ovako direktnim vredjanjem  Smile
Pusti vojnike, prazne su im puske. To su samo corci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
дукљанин Дуки, који прозива мене да нисам Србин зато што је и мој рони крај под окупацијом.

Слушај ме паприкару, твој крај је тамо где треба да буде, а то је ван Србије. То што си ти залутао овде, јер ти је деда стигао као Чентова испомоћ Титу је друга ствар.

Ако је твој крај српски, како онда ниједан Србин не разуме онај западни дијалекат бугарског, којим причате?

Ако је твој крај српски, зашто су онда Четници на свом врхунцу тамо имали око хиљаду бораца, а пробугарске снаге десетине пута више?

Ако је твој крај српски, зашто је од Првог балканског рата трајала побуна тамо и зашто су убијани српски чиновници?

Ако је твој крај српски, зашто је бугарска војска свуда дочекана као ослободилачка '41?

Ни не очекујем нормалне одговоре од тебе, пошто ти је коефицијент интелигенције на нивоу оних гето сподоба са златним зубима и ланчугама дебљине палца на које шиљиш курац, али нека бар људи овде виде одакле је и шта је неко ко се представља као Србин и другима одређује да ли су заправо Срби, на основу тога што се не диве једном заблуделом Хрвату из Херцеговине и бившем КГБ агенту.
« Poslednja izmena: 13. Sep 2009, 18:15:50 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Duki , ti se odričeš delova teriorije? Uspori malo, nemoj za rad kile mesa da kolješ vola. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Ma nije on s 'juga' bre Duki. On je s 'ladu'.  Smile Smile Smile
Nemoj tako ostacemo mi Srbi i bez papriku.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ne dam ljutu papriku, bre. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
DuKiM57, ти си тај који Србима броји крвна зрнца, да си неки Шумадинац т.ј. прави Србијанац па да те човек делимично разуме, али ти који потичеш из ЦГ где пола Срба се декларише као Црногорци, Дукљани, са новим црногорским писмом и неком сектом ... ти се бољи покриј ушима и ћути.
Да не спомињемо твоје издајничко залагање за нато интеграције.
Седи 1.
Citat
Ако је твој крај српски, како онда ниједан Србин не разуме онај западни дијалекат бугарског, којим причате?
То је то, о чему причам, издајнички пројекат разбијања данашњег југа Србије, зато што Црногорци ''не разумеју'' врањански дијалекат. Ти си све Србе од Ниша па до Скопља прогласио Бугарима, зато што говоре том варијантом српског дијалекта.Језик не зна за границу, или Срби са југа не говоре српским језиком (што ти мислиш) или БЈРМакедонци не говоре македонским језиком, нема треће варијанте, бар за пола данашње БЈРМ.
Савршено се слажеш са Рамштајном, ти би да бугаризујеш, а он би да покатоличи Србе.

Што се тиче бугарске војске, они су окупирали тај део Србије и ту су вршили злочине над Србима, као и насилну асимилацију, а на руку им је ишла српска јужњачка традиција да свако поколење носи ново презиме по деди.

Ramms+ein још један који чисто четничка села проглашава у усташка, то је та комунистичка мантра да су усташе и четници једно те исто у шта ти верујеш још увек.
Ја ти само преоручујем да то све кажеш Србима у Херцеговини (или посети неки РС форум па им саопшти своја сазнања из усташке пропаганде), јер ово што ја говорим о аутономашима могу да кажем било где на северу Србије, јер аутономаши су углавном Срби, не плашим се издајника.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.