Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 05:18:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Albanski ekstremizam pretnja Crnoj Gori?  (Pročitano 13118 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Hocete da kazete da ce se Crnogorci udaviti u terorizmu , zato sto nisu ostali sa Srbima?

Nabavi naocare ili prestani da izvlacis iz konteksta.
tema je "Albanski ekstremizam pretnja Crnoj Gori?" sta je tu izvuceno iz kontexta?

I posle mene
pazi, ako se stavri u skorije vreme ne promene na bolje zaista nemam nameru da se zezam sa radikalima u Srbiji,
Grand paradom itd itd....slazem se sa tobom, vec duze vreme razmisljam o odlasku. Ipak je ovo zemlja za one koji primaju veliku anesteziju. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
ovo nije zemlja za takve napredne kao sto si ti!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
I posle mene
pazi, ako se stavri u skorije vreme ne promene na bolje zaista nemam nameru da se zezam sa radikalima u Srbiji,
Grand paradom itd itd....slazem se sa tobom, vec duze vreme razmisljam o odlasku. Ipak je ovo zemlja za one koji primaju veliku anesteziju

Sto pre odes, svima ce nam biti bolje.....samo kad se razocaras u Evropu i vidis da ni oni ne daju svoju teritoriju, i da oni idu u ratove, i da imaju i oni desnicu u politici i to cak mnogo popularniju nego kod nas i da oni imaju svoje Cece, Karleuse i Grand parade - Gde ces?!?!

« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 18:15:13 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Grand paradom itd itd....slazem se sa tobom, vec duze vreme razmisljam o odlasku. Ipak je ovo zemlja za one koji primaju veliku anesteziju.
Za sta su ti Radikali krivi?
Zadnji put su imali vlast 2000 godine.
(i onih nekoliko dana u Skupstini Nikolica)
Ako si resilo da ides,idi.
Ako mislis da ces tamo negde naci nesto sto ovde nemas.
 Smile
Ipak je ovo zemlja za one koji primaju veliku anesteziju.
Ovo je sada vec nesto ''Generalno''
receno sa tvoje strane protiv svog naroda,.....
 Smiley 1
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Bas imate smisla za humor,mogli bi u cirkus Smile......Radim za firmu iz EU,boravim privremeno (poslovno) u Austriji i bio sam u 6-7 zemalja EU  Smile....Da cujem tebe od kud tebi toliko znanje o Europskoj uniji  Smile....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Vratite se na temu.
Ne pridajte vaznost nebitnim osobama srednjeg roda.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Sto pre odes, svima ce nam biti bolje.....
apsolutno, ja ipak razmisljam o svom potomstvu Smile

samo kad se razocaras u Evropu i vidis da ni oni ne daju svoju teritoriju, i da oni idu u ratove, i da imaju i oni desnicu u politici i to cak mnogo popularniju nego kod nas i da oni imaju svoje Cece, Karleuse i Grand parade - Gde ces?!?!

pazi, zivela ja 2,5 god u Parizu, Dok je SLoba ovuda jahao....nemoj meni da pricas o EU...plz. pa jos i neistine Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Bas imate smisla za humor,mogli bi u cirkus Smile......Radim za firmu iz EU,boravim privremeno (poslovno) u Austriji i bio sam u 6-7 zemalja EU  Smile....Da cujem tebe od kud tebi toliko znanje o Europskoj uniji  Smile....

Ako mislis na mene..... Smile Smile
Bio sam i ja po Evropskim zemljama, doduse u samo 3-4 zemalja EU(ako je to nesto cime se covek treba hvaliti) i sa izvidjacima proputovao i upoznao mnooogoooo ljudi iz Evrope(e sa ovim se vec hvalim!), pa mislim da znam bar po nesto o toj Evropi. I ja nigde nisam reko da je u EU lose, samo sam reko da ne treba da srljamo u EU jer kad udjemo u nju poteci ce mled i mleko. Predstavljanje EU kao nekog savrsenstva je glupo i bas nista toliko katastrofalno po ovu drzavu se nece destiti ako u nju ne udjemo!
A sto se tice Slovenije u kojoj se toliko gradi i otvaraju nove tvornice! Svrati malo u Srbiju pa ces videti koliko se i kod nas gradi i koliko je novih 'tvornica' otvoreno!...Sa ovim ce se cak i malecka sloziti  Smile
Nego mene nesto drugo zanima......kakve ovo veze ima sa Siptarima, terorizmom, Crnom Gorom i proizvodnjom sesira u zapadnoj Belgiji?!

@maleckaa
Pa sto si se vratila iz svetlom obasjanog PAriza Smile i dosla u ovu mracnu pripizdinu? Mora da te je tako lep, bogat i savrsen zivot u PArizu naterao da dodjes u Srbiju, pa hoce to...hoce!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 18:29:24 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
pazi, zivela ja 2,5 god u Parizu, Dok je SLoba ovuda jahao
Mislis ziveo......izgleda da kriza indentiteta direktno zavisi od mesta na kom se trenutno nalazi. Zanimljivo.
A sad mi je jasno i sto te svi nerviraju. Je l' ono: "imao pa nemao (stan u Parizu)" ili "nasla pa zasla (pa opet u Srbiju)" . Nisi ti izgleda okusila nase muke vec seres iza staklenog zvona. Kroz staklo se sve vidi.......pa cak i pol
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 05:18:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.