Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 12:58:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Albanci s juga Srbije traže autonomiju  (Pročitano 12256 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Ma tiger je naj poznavalac svega,nadjebo je i Cornixa...
Mozas misliti statistika kaze... Smile

Političari sa juga Srbije osudjuju eksploziju u Preševu

Albanski i srpski političari iz Preševa osudili su danas podmetanje eksploziva u neposrednoj blizini lokalne Skupštine opštine i zatražili od nadležnih organa da istraže slučaj i uhapse počinioce.

Predsednik opštine Preševo i lider Demokratske partije Albanaca Ragmi Mustafa nije želeo da govori o mogućim motivima napada pre nego što čuje rezultate istrage ali je osudio taj, kako se izrazio "akt uperen protiv interesa građana i mira".

Predsednik Partije za demokratsko delovanje Riza Halimi podsetio je da je sličan bombaški napad na zgradu lokalnog parlamenta izveden i pre tri godine ali da krivci nisu pronađeni.

"Može se pretpostaviti da jedan takav akt, bez sumnje, ima političku pozadinu, jer govori da akteri tog čina ne žele da se ovde problemi rešavaju političkim sredstvima", rekao je Halimi.

Predsednik Demokratske unije Doline Skender Destani takođe osuđuje taj čin i traži od nadležnih organa da se krivci pronađu i kazne.

"Taj akt je uperen protiv stabilizacije stanja u ovom regionu, a koristi onima koji rovare i ruše ono što je stvoreno u proteklih četiri-pet godina", rekao je Destani.

Predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke Nenad Manić kaže da ima "neke dileme u vezi sa eksplozijom".

"U vreme kada se to dogodilo, centar grada je obično pun šetača. Sinoć ih nije bilo, što me navodi na neka razmišljanja o eventualnoj pozadini eksplozije", kaže Manić.

Izvor:B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
nisam nacionalista,ali cini mi se da albanci,nazalost kao narod,ne pojedinci,predstavljaju najvece zlo na ovim prostorima i sire.Najgore sto se ne nazire nikakvo resenje,zele sve i odmah,znaju da mogu dobiti i ne odstupaju od toga.Pomazu im nasi ''prijatelji'' EU i Amerika,a mi i dalje radimo sto nam se kaze,znamo da druge nema,ne ide protiv vecine sveta,ali izgleda ne vredi ni tako.Svet zna za terorizam,drogu,trgovinu belim robljem,oruzjem i cigaretama koji prate Albanski narod svuda gde ga ima,ali to se ne racuna.Pa sta u stvari zele od nas?Igramo kako drugi sviraju-pa ni onda nismo dobri.Ne zelim rat Smile
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820

Ne ne Niko ja to nisam izmislio nego ima ljepo ti pise na izvoru pa imas gdje i da citas....nisam ja rekao da su Srbi najstarija nacija u Europi nego upravo Srpske novine...a zna se da su Albanci na Kosovu najmladja nacija u Europi...pa po tome ako imas sta da dodas dodaj pa me nadmasi sa bilo cime...statistika je jedino na cemu se moze nesto mjeriti..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Ne ne Niko ja to nisam izmislio nego ima ljepo ti pise na izvoru pa imas gdje i da citas....nisam ja rekao da su Srbi najstarija nacija u Europi nego upravo Srpske novine...a zna se da su Albanci na Kosovu najmladja nacija u Europi...pa po tome ako imas sta da dodas dodaj pa me nadmasi sa bilo cime...statistika je jedino na cemu se moze nesto mjeriti..
Ocigledno se nismo razumeli...to da su Shiptari najmladji to svi znaju,ali ovo o Srbiji,statisticki mozda i jeste,ali ovde se govori o drzavi Srbiji,a pise kako je nacija najstarija,sto slozices se nije isto...uzmi Nemacku,tamo zivis,koliki je prosek kod njih-Nemaca,ne Nemacke kao drzave,vec nacije-Germana....koliko ljudi ima drzavljanstvo Nemacke,a nije Nemac,to ti naj znas...Nemacku kazem npr,uzmi Holandiju,Svedsku....koliko je Holandjana,a koliko crnaca,Kineza,ex-YU,kurte i murte(ogromna vecina ih i pravi decu da bi se tu rodila i ostali sa njima)...koji pomenutim zemljama vade prosek,a slozicemo se i u Srbiji i u Hrvatskoj,niti bilo gde na Balkanu nemas slicnu situaciju....to je kao ovo sto se sad Kinezi naseljavaju ko ludi,pa za 30 godina Srbi budu najmladja nacija,a 50% stanovnistva-Kinezi,ali se ubrajaju,jer su drzavljani,kao i ja i svi drugi....mislim da ces sada shvatiti to oko statistike... Smile
« Poslednja izmena: 05. Apr 2007, 23:57:48 od niko79 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ocigledno se nismo razumeli...to da su Shiptari najmladji to svi znaju,ali ovo o Srbiji,statisticki mozda i jeste,ali ovde se govori o drzavi Srbiji,a pise kako je nacija najstarija,sto slozices se nije isto...uzmi Nemacku,tamo zivis,koliki je prosek kod njih-Nemaca,ne Nemacke kao drzave,vec nacije-Germana....koliko ljudi ima drzavljanstvo Nemacke,a nije Nemac,to ti naj znas...Nemacku kazem npr,uzmi Holandiju,Svedsku....koliko je Holandjana,a koliko crnaca,Kineza,ex-YU,kurte i murte(ogromna vecina ih i pravi decu da bi se tu rodila i ostali sa njima)...koji pomenutim zemljama vade prosek,a slozicemo se i u Srbiji i u Hrvatskoj,niti bilo gde na Balkanu nemas slicnu situaciju....to je kao ovo sto se sad Kinezi naseljavaju ko ludi,pa za 30 godina Srbi budu najmladja nacija,a 50% stanovnistva-Kinezi,ali se ubrajaju,jer su drzavljani,kao i ja i svi drugi....mislim da ces sada shvatiti asto oko statistike... Smile

Da samo razlika je u tome sto se ovdje ako imas njemacko drzavljanstvo onda i jesi njemac a ne kao kod nas da ti jos gleda ime i porijeklo...mi nemozemo sada gledati Niko koliko jedna nacija ima stranaca pa onda da kazemo eh nije to dostojno tako gledati na tu statistiku jer njima radjaju arapi mnogo djece i zato prave prosjek dobar. Svi ti ljudi placaju porez toj zemlji u kojoj zive kao i stranci ovdje u njemackoj i zato nije jedan stranac manje vrijedan nego jedan njemac...dok placas porez i imas posao svako ce te tretirati isto. I nemozemo po tome gledati koja je nacija starija a koja ne....zamisli Niko koliko ovdje ima kineza,arapa pa im opet nece poboljsati prosjek jer taj prosjek nezavisi samo od sastava stanovnistva nego i sto drugih faktora...ja sam samo rekao da je Srpsko stanovnistvo veoma staro i po statistikama najstarije u Europi a bjela kuga svugdje vlada osim u Francuskoj gdje su kroz socijalne strukture uspijeli da poboljsaju natalitet...a na Kosovu se najvise radja djece u EU i to je veliki problem za Srbiju jer oni neznaju kad da stanu..i nebitno ti je u Srbiji ako jedan kinez bude imao 10 djece ako on voli Srbiju vise nego svoju Kinu....onda on poboljsava prosjek. Malo se nismo razumijeli ali eto nemozemo da gledamo na statistiku i da brojimo koliko je stanovnistva stranaca i koliko ne...jer svatko u tom loncu dodaje svoj rad,novac i placa porez..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ма ми треба да признамо независно Косово под условом да их (њих а не нас) одмах приме у ЕУ... И да сјебемо одмах и ЕУ и цео свет...  Smile

Па кад навале тигрићу и његовој младој ти млади Албанци жељни Српкиња и Хрвата... журка...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ма ми треба да признамо независно Косово под условом да их (њих а не нас) одмах приме у ЕУ... И да сјебемо одмах и ЕУ и цео свет...  Smile

Па кад навале тигрићу и његовој младој ти млади Албанци жељни Српкиња и Хрвата... журка...  Smile

Sve preko majke Srbije...nece se djaba sada autoput praviti... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Па неће преко мајке Србије... кажу задржавање на граници дуго траје, па се исплати више преко Бугарске и Румуније...  Smile

А можда и морском рутом до "приморја"... ту још ближе...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Najgore sto se ne nazire nikakvo resenje,zele sve i odmah,znaju da mogu dobiti i ne odstupaju od toga.Pomazu im nasi ''prijatelji'' EU i Amerika,a mi i dalje radimo sto nam se kaze,znamo da druge nema,ne ide protiv vecine sveta,ali izgleda ne vredi ni tako.
Ovo je pitanje od 1.000.000$...sta raditi???
Devedesetih smo rezali i svima pokazivali zube jako glupo i nepromisljeno i slomili su nam te zube.
Sada se toj "medjunarodnoj zajednici" uvalcimo u svaku telesnu supljinu bez imalo stida i srama i bez imalo ponosa i samopostovanja, pa nas onda i tretiraju kao govna(jer samo toga i ima u necijoj bulji u koju se uvlacimo)
Ja mislim da nam jedino ostaje da krenemo nekim trecim putem - izbalansiranim
Mudar drzavnik je kao kapetan jedrenjaka...treba da jedra svog broda razvije tako da vetrovi i sa zapada i sa istoka duvaju u jedra a ne naspram njih!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@tiger
Opet nisi dobro razumeo...pa ja ti o tome i govorim....ne kazem ja da ti ili bilo ko u Nemackoj treba da imate manja prava,ako ste njeni drzavljani-jednaki ste,hteo sam da kazem da u Srbiju niko ne dolazi,samo se odlazi,tako da u sustini samo Srbi se racunaju...procitaj malo bolje,rekao sam da im stranci(poreklom stranci),a Nemci po drzavljanstvu vade prosek...
Nisam ja nikome nikakva prava sporio,zato i kazem ovo za Kineze,drzavljani Srbije,kao i ja,sa istim pravima kao i ja,sto je i logicno i normalno,za 50 godina nama poprave prosek...oni ce biti Srbijanci,i kad se bude gledalo statisticki,bice Srbi nacija,prosek taj i taj,niko nece pitati ko je Srbin,a ko nije,svi cemo se racunati kao jedna  nacija,kao sto je slucaj sa Nemackom,Holandijom,Svedskom...e,o tome ti govorim...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 12:58:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.