Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Metastaza primitivizacije Srbije – Slučaj Grandovke Dragane Milošević  (Pročitano 1371 puta)
16. Okt 2012, 16:41:36
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Browser
Opera 12.02
Demokratsku stranku i Srbiju je uništila negativna selekcija. Može li nova vlast to da shvati?

- Deder miko, odigraj mi neku tačku uz muziku Rade Manojlović – obratio se direktor Elektroprivrede Srbije svojoj novoj asistentkinji, Dragani Milošević koja je inače do juče bila zaposlena kao profesionalna balerina u Zvezdama Granda – ne zameri mi, ja se ne razumem sad nešto baš u taj tvoj “dens”, pa ne znam je l’ ti treba i šipka ili možeš samo jednostavno da se valjaš po podu i astalu? Za mene je muzika prestala još pre dve-tri decenije . . Hoćeš neki sok? . .  Ne znam jesi li gledala Flešdens? Znaš kad ona crna cica preko dana radi kao varioc, ali uveče živi za ples. I onda na kraju ide ona stvar “Vota fileng tan nan na na na nan naaaaa . .” Ne znaš? Nema veze. Htedoh reći da nije to sad nešto strašno što te napadaju u medijima da si do juče bila “igračica” u Grandu, a sad si asistent direktora najvećeg i najvažnijeg državnog preduzeća u Srbiji. To što neka devojka zna da se uvija oko šipke ne znači da ne može da radi i druge poslove. Evo, koliko sam čuo, ti si bila i učesnik na Farmi i asistentkinja Saše Popovića, prve harmonike u Breninom Slatkom grehu, a tako si mlada. Nije to malo. Nego, sad kad si već tu, da vidimo šta ti je potrebno od kancelarijske opreme? Neki dobar stereo uređaj, disko kugla, strob, šipka, halteri, Nemanja, reci, gukni . .

Znam, znam, preterujem, Dragana Milošević je jedna vrlo pristojna devojka koja svoj uspeh gradi kroz zabavne i rijaliti programe na Pinku.

Elem, biografija nove asistentkinje v.d direktora Elektroprivrede Srbije, Grand balerine, Dragane Milošević, kaže da je 88. godište, da pored plesa koji se bavi u Grandu, vredno i odgovorno studira na Singidunum univerzitetu, smer za hotelijerstvo, međutim, to je sve manje-više nebitno, jer srpska javnost nju najbolje poznaje iz ljubavnog trougla u rijaliti šou Farma.
 Čuveni Nemanja, Milena i Dragana sa Farme.

Da samo napravim malu digresiju, ali izgleda mi kao da “Farma 2010.” za ovu vlast postala ono, što je Genex ekipa Mikija Savićevića bila za tajkunizaciju Srbije početkom devedesetih. Maca za direktora pozorišta u Novom sadu, pa sad Dragana kao asistenkinja direktoru EPS-a, šta je sledeće Topalko za ambasadora u Ujedinjenim nacijama?

Vratimo se Dragani i njenom dosadašnjem najvećem životnom uspehu – učešću na Farmi. Kako je sama pri povratku na seosko rijalit gazdinstvo rekla, na Farmu je ušla da je ljudi bolje u poznaju i da kasnije u životu od toga izvuče i neku korist. Iz dugih i životnih razgovora sa ostalim seljanima Pink publika je saznala da su joj na Farmi najviše nedostajali normalno kupatilo, dečko, roditelji i prijatelji.
 Međutim srpska palanačka javnost nije mislila tako, većina štovaoca lika i dela Sulejmana, Ezela i svih učesnika svih rijaliti programa svih Pinkova i Grandova, veruje da je Dragana na Farmu ušla zato da bi vratila svog dečka Nemanju, koji je godinu dana ranije otkačio zbog svoje koleginice, takođe pevaljke Granda, Milene Ćeranić sa kojom je ljubavisao na Farmi.

Bila je to prava drama tokom leta 2010. godine, čaršija bi do dugo u noć pričala o tome kako je Dragana fina, a Milena kurva, jer potajno huška Nemanju na svoju bivšu devojku. Jadnu Draganu, koja je eto samo ušla u rijaliti program u kojem već učestvuje njen bivši dečko sa svojom novom devojkom. Palanka se nedeljama u Srbiji bavila razmiricama, ljubavnim jadima i trokutima, pevača, pevačice i balerine Zvezda Granda, simbolično smeštenim na Farmi.

I sve ovo što sam napisao u ovom tekstu je bitno zbog dva pitanja:

Prvo, kako i zašto se koji kurac balerina Granda i studentkinja hotelijerstva našla u kabinetu direktora državnog giganta Elektroprivrede Srbije, tokom najveće krize u poslednjih šest decenija?
 I drugo, da li možda Dragana spada u onu retku grupu mladih devojaka koje znaju odgovor na pitanje od milion dolara “Sa kime se u Srbiji treba jebati da bi dobio takav posao?”

Inače pre par dana u nekoj prepisci mi je objašnjeno kako određeni srpski tabloidi ipak drže nivo načinom kojim pišu vesti vezane za Staniju i slične pojave u Srbiji. To vam je isto kao da držite nivo kad objašnjavate kako ste se posrali u wc šolju. Zvali ga govno, izmet ili kaka isto vam je. Smrdi. Te stoga gajim taj pristup stvarima, zovem ih pravim imenom.
 Tako je i slučaju Grandovke najpristojnije i najkulturnije ukućanke Farme Dragane Milošević, meni potpuno svejedno da li je fina, pristojna, smerna, (ušla je u jebeni rijaliti šou pod nazivom Farma u kojem je već bio njen dečko Grand pevač Nemanja sa svojom novom devojčicom Grand pevaljkom Milenom) i odgovorna studentkinja na jebenom Singidunum Univerzitetu, jer jednostavno ne želim da od svog poreza, PDV i računa za struju koji jedva uspevam da platim, finansiram njeno zaposlenje.
 Pogotovo iz razloga što posao ni ja nemam.

Izvor

______________________________________________________________________________________

Vest o zaposlenju doticne(inace sada asistentkinje VD direktora EPS-a) je vec bila na drugoj temi a ovo je ugao gledanja na istu sa jednog bloga pa rekoh da prebacim ovde. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung 
kokoska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Srbija je dobila vlast kakvu zasluzuje... ili... bar misli da je zasluzuje... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Sta je problem?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Apple 5
Srbija je dobila vlast kakvu zasluzuje... ili... bar misli da je zasluzuje... Smiley
Istina.Ne znam da li se secas da sam pre izbora prognozirao da ce Dacic puci a ti si ga nahvalila  Smile
Inace glupe su mi prozivke da neko ne moze da dobije poso zato sto je bio u Grandu,Farmi i sl.Ili sto je necija zena ili muz  Smile Sad ne branim doticnu devojku nego cisto onako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
хехе...аутор жврљотине спомиње гранд,фарма,пинк,пичкаматерина а и сам има исти ментални склоп
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.