Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Албанаци против Македонске енциклопедије  (Pročitano 8096 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Као и нас Smile
da,ali,mi bar nismo srali o kojekakvim genima i vezama sa Aleksandrom Makedonskim i s radoscu pustali da nas za to vreme Siptari jebu u dupe da bi onda posle optuzivali druge narode(Srbe ili Grke(u njihovom slucaju)) za nas nemar,kao sto oni rade.
umesto da ih operu vodenim topovima,oni im ljube ruke,a ovamo sire neka lupetanja protiv Srba i srde se sa najjacom zemljom na Balkanu oko usranog imena jedne kvazi-zemlje i kvazi-nacije koje se bazira na cistim glupostima.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2009, 20:19:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Свака лажна нација одржава свој лажни идентитет на непријатељству према неком народу, много више него на неким митовима.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Свака лажна нација одржава свој лажни идентитет на непријатељству према неком народу, много више него на неким митовима.

pa,naravno.
Grcka im je tradicionalno dezurni krivac za sve.
Srbi-zavisi kako kad.
nekada im bejasmo glavni spas,a sada,posto nema vise Slobe i price o nepobedivoj JNA,sada smo im krivi sto ih nismo na vreme potpomogli i otvorili im oci da ih Siptari opsedaju.  Smile (mislim,stvarno...sram nas bilo...  Smile Smile)
naravno,ovde je uopste bespotreno pricati "mi" i "oni",posto oni i jesu "mi",ali,aj,to je za drugu temu.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2009, 20:36:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
@hkj
Друже, јес да се најчешће слажемо, ал сад си извалио поштено. Пази сад:

Citat
mi bar nismo srali o kojekakvim genima i vezama sa Aleksandrom Makedonskim i s radoscu pustali da nas za to vreme Siptari jebu u dupe da bi onda posle optuzivali druge narode(Srbe ili Grke(u njihovom slucaju)) za nas nemar,kao sto oni rade.
Управо то смо урадили! Гени и Александар у нашем случају су четништво, српство и шатро занос неки који је у Срба постао индивидуална ствар. Због тога смо и пукли.

Citat
i s radoscu pustali da nas za to vreme Siptari jebu u dupe
Где си видео радост? Пуштају они као што смо и ми. Па како смо ми изгуубили Косово? Јел смо се побунили? Шта је било у марту 2003? Јел смо реаговали? Нисмо! Јер нисмо смели. А брате не смеју ни они јер их Амери имају у шаци. Узми мало прочитај како је решен конфликт 2001. и све ће ти бити јасно како Амери делују у Македонији.

Citat
da bi onda posle optuzivali druge narode(Srbe ili Grke(u njihovom slucaju)) za nas nemar,kao sto oni rade.
Па ми смо оптужили цео свет и за '91. и за '99! Аман бре!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Управо то смо урадили! Гени и Александар у нашем случају су четништво, српство и шатро занос неки који је у Срба постао индивидуална ствар. Због тога смо и пукли.
mi bar ne seremo da smo kojekakvi potomci...Kelta,ili ne znam ni ja koga...i da smo stopostotno "cisti".
niti da smo preuzeli neke neverovatne osobine i vestine od Rimljana koji su nekada ziveli ovde...
znamo da smo potekli(!) od Slovena i gotovo.a ovi seru da su potomci Aleksandra zato sto im se drzava zove isto kao i regija gde zive.a jos dobro znaju da su i dosli sa ostatkom Slovena tu.znaju to vrlo dobro,ali,nece da priznaju.
Где си видео радост? Пуштају они као што смо и ми. Па како смо ми изгуубили Косово? Јел смо се побунили? Шта је било у марту 2003? Јел смо реаговали? Нисмо! Јер нисмо смели. А брате не смеју ни они јер их Амери имају у шаци. Узми мало прочитај како је решен конфликт 2001. и све ће ти бити јасно како Амери делују у Македонији.
moja sestra se u SKoplju druzi sa siptarom koji je tu dosao posle 2000. i jos joj kao drago.
krenula da mi prica kao "dobar je on,i ja ga volim"...mislim se "samo vi njih volite i mazite.videcemo svi zajedno kolko cete ih voleti kada vam pojedu celu zemlju i uvedu svoj uticaj do kraja"...  Smile
bilo je i ovde prijateljstava sa Siptarima,naravno,ali,to je bilo ili pre rata,tacnije-istrebljenja Srba,ili u drugim delovima Srbije,gde su Albanci posteno i mirno drzali pekare ili radnje,nikog ne diravsi ili smarajuci,ili prijateljstva pod moranjem-kod porodica na Kosovu koje moraju da budu u dobrim odnosima sa SIptarima,ili kod onih izdajnickih skotina koji svake nedelje u KZBu zajedno sa Siptarima broje pare od sverca i muljanja.
tako da ne moze se uporedjivati nas odnos sa Siptarima i odnos Makedonaca sa Siptarima.
Па ми смо оптужили цео свет и за '91. и за '99! Аман бре!
kad smo optuzili ceo svet?optuzili smo NATO.i "dobre samaricane"(ljigave smradove) iz UNa sto se prave ludi pred jednim takvim zlocinackim i nelegitimnim savezom kao sto je NATO.i pravo da ti kazem,i drago mi je zbog toga.jer,za razliku od mnogih drugih kukavica na svetu,bar smo imali hrabrosti da i kazemo sta mislimo o njima.dok drugi trpe njihove "mirotvornjacke akcije" i opet prolaze isto.
sad se mislis-"da,ali,zato smo posle i najebali"-ali,najebali bi mi i ovako i onako.(to je ono sto ja kazem-kada nam ne bi srali sto ne postujemo pedere,onda bi nam srali sto ...i dalje secemo drva...  Smile )

inace,da me ne shvatis pogresno-ja sam nekada voleo Makedonce(kao narod,iako tehnicki i nisu narod),i imam tamo i dan-danas porodicu,i vucem deo porekla odande,ali,brate,znam da razlikujem realnost od fantazije i cinjenice i dokaze od kojekakvih teorija i par reci.i za razliku od vecine njih(!),umem da uocim neke osnovne stvari.stvari tipa da kada ti jedan divljacki narod jede zemlju,to ne znaci da "dolazi u miru".i da kada se to vec desi(ako si vec toliko glup da skroz pustis da se to desi,bez ikakve...minimalne reakcije ili trazenja resenja),da je pravljenje trazenje novog neprijatelja,pogotovu u sili 10 X vecoj i boljoj od tvoje ne samo bespotrebno i neucinkovito,nego i glupo i opasno.(a isto tako znam da ne moze da se stvori nova nacija menjanjem prezimena,ali,nije sad to tema...)e,vidis,oni,zaslepljeni kojekakvim teorijama o Aleksandru,nadom u Ameriku i NATO i idejom da se Siptari kote tamo zato sto ih vole,te stvari prosto ne vide.a kada budu videli,bice vec kasno.al,ne brini,oni ce i tada srati o svom Aleksandru i kojekakvim velikim planovima za Makedoniju...
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 00:53:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Другар види овако, да ти јако једноставно и прецизно објасниом ситуацију овде - у Македонији су све "ДСовци". Јел конташ шта хоћу да кажем? Значи у потпуно су идентичној ситуацији као и ми, али потпуно. Не воле Шкоњце, ал ћуте пред АМериком, баш као и Срби. Можемо ти и ја да им се смејемо до бесвести, али мораш да будеш свестан да се њихова држава понаша потпуно исто као и наша - дудла га Америма. Значи ти и ја немамо права ништа да им замеримо, али баш ништа, зато што се и наша држава понаша као и њихова. И Србија и Македонија су марионетске банана државе.

Ако хоће могу ја и даље, детаљније да ти објашњавам ставове народа о конкретним проблемима, о пореклу, о Шкоњцима, о односу према Србији.. Ово горе је чисто да знаш да они нису ама ни за грам гори од нас!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ово горе је чисто да знаш да они нису ама ни за грам гори од нас!
da,samo sto mi nikada necemo srati da smo potomci Kelta,jer nismo,a oni ce dozivotno slepo ziveti u svojoj fantaziji da su Aleksandrovi potomci i svadjati se sa Grckom i to ce ih unakaziti.
i ne bih se bas slozio da smo na istome.tacno,oboje ostadosmo bez teritorije,ali,nacini uocavanja problema i trazenja resenja za isti su nam sasvim drugaciji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
da,samo sto mi nikada necemo srati da smo potomci Kelta,jer nismo,a oni ce dozivotno slepo ziveti u svojoj fantaziji da su Aleksandrovi potomci i svadjati se sa Grckom i to ce ih unakaziti.
Ма ја  томе и не приодаје неки значај, нит ме нешто посебно интересује шта ће и како бити. Не обазирем се уопште.

i ne bih se bas slozio da smo na istome.tacno,oboje ostadosmo bez teritorije,ali,nacini uocavanja problema i trazenja resenja za isti su nam sasvim drugaciji.
Ај ми ово појасни, не знам тачно на шта мислиш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ај ми ово појасни, не знам тачно на шта мислиш.
kada smo pretrpeli bombardovanje 99te i otimanje Kosova tokom narednih godina,mi nismo usli u spor sa Madjarskom zbog sve veceg broja Madjara u Vojvodini.nismo namerno nastavljali lose odnose sa Hrvatskom.nismo se svadjali sa Crnogorcima zbog otcIJepljenja.nismo zapocinjali probleme i operacije na Kosovu.
shvatili smo da nema nade za Kosovo,shvatili smo koje su stvari vaznije u zemlji,i nismo zapocinjali nove probleme,carke i fantazije.nego zacepili i slusali sta nam se kaze.malo previse,ali,slusali smo.
a ovi,kojima je,ne samo pola zemlje,nego cela drzava,zajedno sa prestonicom,krcata divljacima,se,umesto bilo kakvim normalnim resenjima(potezanje veza,lobiji,cepljenje UNu,sta god,ma koliko sitno bilo),okrenuli-svadjanju sa Grcima oko jednog budjavog imena.
umesto da budu srecni sto su uopste i dobili drzavu,umesto da zacepe i vide sta da urade od te nazovi-zemlje sto im ostade(posto je cela zagadjena Siptarima),oni uzmu i krenu da se svadjaju sa najvecom silom u svom okruzenju!pa,dal je to normalno?ne,nije.to je na nivou...planktona.jer,cak i najtuplje,ili najprostije zivotinje znaju da se povuku iz borbe kada su tesko izjedane,a ne da se jos bace u kostac sa najjacim gospodarom u okolini.
« Poslednja izmena: 09. Okt 2009, 01:56:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
У суштини ми смо ућутали и примамо пацке, а они једном руком дркају Америма а другом показују киту Грцима. Значи и ми и они у бедној понижавајућој ситуацији. Туга, а поготово моја, пошто делом и Македонију сматрам за домовину. Значи обе моје земље су у курцу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.