Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova porodična tragedija u Nemačkoj  (Pročitano 1148 puta)
21. Avg 2012, 13:50:04
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Berlin -- U nemačkoj pokrajini Severna Rajna Vestfalija, koju su ovih dana potresale porodične tragedije, nemačka policija je pronašla mrtvu majku i njenih dvoje dece.

Policija je u Nojsu kod Diseldorfa, pronašla leševe i helikopterima traga za mužem i ocem dece, za koga se kaže da je bio nasilan.

Mediji navode da su majka i deca najverovatnije usmrćeni hicima iz vatrenog oružja.

Komšije kažu da je muž stalno tukao ženu, na očigled dece, uzrasta četiri i osam godina, zbog čega su susedi zvali u pomoć policiju, javljaju mediji.

Dok policija istražuje slučaj iz Nojsa, mediji podsećaju na tragediju s početka avgusta u Dortmundu, gde je troje dece turskog porekla izgorelo u požaru, a istraga ukazuje da je za njihovu smrt kriva njihova 29- godišnja maćeha.

Posle te nesreće, u Esenu je jedna majka ubila svoju sedmogodišnju ćerku, a zatim sebe.

I prošle sedmice je Nemačku potresla priča o ubistvu dece-tada je jedna žena iz Bavarske ubila svoja dva sina, a zatim i sebe a par dana pre toga je jedan 44-godišnji otac, takodje, iz Bavarske, ubio svoja dva sina, od četiri i deset godina, a zatim se obesio.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
немачка

сачекаћу мандарин коментар из прве руке
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
oce to tamo,ocajni uslovi zivota,nema posla,nema socijalne pomoci,kriminal ma katastrofa kad sam bio sad skoro i kad su culi da sam iz Srbije jedva sam se odbranio kolko su me spopadali da im udelim koji dinar, sta ces tuga je to
« Poslednja izmena: 21. Avg 2012, 13:56:53 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
 Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung Galaxy S2
oce to tamo,ocajni uslovi zivota,nema posla,nema socijalne pomoci,kriminal ma katastrofa kad sam bio sad skoro i kad su culi da sam iz Srbije jedva sam se odbranio kolko su me spopadali da im udelim koji dinar, sta ces tuga je to

Pa to je strašno.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
desi se i poslovicno hladnim disciplinovanim iliti sve sazeto u jednu rec dresiranim nemcima,da malo iskoce iz sablona.mada,kad pogledamo njihov standard,procenat pismenih i jos neke socijalne parametre.zabrinjavajuce je to sto se i njima desavaju sl.stvari kao i u srbiji.s tim sto oni pojebase svoju decicu,kao sto pobise jevreje u ausvicu.
htedoh,da primetim,da i ta tezina dobrog zivota ume da izazove kursus kod ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
oce to i od uredjenog zivota da se flipne,jebiga nema izazova sa kojima se mi srecemo
tamo bre niko nece da radi,klinci se odsele od roditelja dobiu stan na upotrebu sa placenim svim komunalijam, skoro 500 evrica mesecno i tri obroka i to kakva dnevno i sta ih boli tuki da rade,tako i sprcaju dete i za njih dobijaju i jednostavno nece da rade samo piju,pusu i drogiraju se,a ladan bedon izbegavaju
sve bi ja njih poslao u Srbiju mamu im jebem previse je njima lepo
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 10:19:21 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
oce to i od uredjenog zivota da se flipne,jebiga nema izazova sa kojima se mi srecemo
tamo bre niko nece da radi,klinci se odsele od roditelja dobiu stan na upotrebu sa placenim svim komunalijam, skoro 500 evrica mesecno i tri obroka i to kakva dnevno i sta ih boli tuki da rade,tako i sprcaju dete i za njih dobijaju i jednostavno nece da rade samo piju,pusu i drogiraju se,a ladan bedon izbegavaju
sve bi ja njih poslao u Srbiju mamu im jebem previse je njima lepo
predlozio bih ja njihovom kancelaru,da na godinu izmenjamo omladince.covece ne bi nam ih nikad vratili,kad bi shvatili,da nasi bez kinte,rade skoro citavu godinu,piju,puse,drogiraju se,placaju sve tekuce obaveze,prave decu i ne ubijaju se.mislile bi svabe, da su ovi nasi kiborzi jebote!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.