Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Al sam se ......  (Pročitano 2066 puta)
16. Maj 2005, 11:28:16
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 243
mob
Nokia 6630
Juče sam uzeo dvd home theatre Neo ht 800Divx.Pošto u životu nisam imao ovako nešto(mislim na 5.1sistem) hteo bih da pitam da li je normalno da subwoofer ne radi na dvd-u kome je zvuk snimljen u 2.0 teh.Dok kada sam ubacio disk koji je snimljenu 5.1 surround-u bass se čuje nekako muljavo(ne stalno već samo na momente).A da ni Divx,mp-3,radio,cd,nemaju bass pri reprodukciji.Napominjem da sam sve pravilno povezao i da su zvučnici pasivni. Da li se to može podesiti i kako .U uputstvu to u opšte ne piše.
IP sačuvana
social share
Nije sve u lovi ima nešto i u zlatu!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Nije normalno.Da li se u tom sistemu svi zvucnici (central,front L,front R,saraund L,saraund R) kace na sabvufer (u kome je i pojacalo).
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Black Sabbath

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 426
Zastava 011.Serbia
mob
Nokia 6630
definitivno noje normalno, jeli si proverio neka podesavanja na playeru, mozda je ukljucen stereo izlaz ili...
ali ako se cuje po malo i nesto muljavo na dvd ond mi se cini da je pre subwoofer otisao, probaj da kontaktiras ove gde si ga uzeo i reci im za problem.

I nije bitno da li ima snimljen bass ili ne on sve zvukove ispod odredjene frekfrencije salje na woofer.

pozz.
IP sačuvana
social share
Apple iPhone
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 243
mob
Nokia 6630
Ne napisao sam već da su zvučnici pasivni t.j. svi izlazi su iz dvd-a.A sto se woofera tiče odmah sam ga proverio.Zakačio sam ga na pojačalo i pomera džigericu,znači radi.Još mi je ostalo da vidim podešavanja na dvd-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Vidio sam to da si napisao.Ali i kada bi se "kacili" svi ostali zvucnici na sabvufer (kao sto sam te pitao) koji ima pojacalo u sebi i tada bi bili pasivni  Smile.Znaci nema pojacalo u sabvuferu.Znaci postoje dvije varijante:kablovi ili setovanje audio izlaza na DVD-u.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Black Sabbath

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 426
Zastava 011.Serbia
mob
Nokia 6630
malo verovatno da su kablovi zato sto on radi (bilo kako bilo, ali radi) tako da mi se cini da ta varijanta otpada.

pozz.
IP sačuvana
social share
Apple iPhone
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 243
mob
Nokia 6630
Ništa onda knjigu u šake pa polako . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
A siguran si da je to ispravno?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 243
mob
Nokia 6630
Pa novo, je neotpakovano(bilo), pod garancijom čuo sam ga u radnji i zbog toga sam ga i uzeo,ali kada sam ga ja spakovao ono ništa.Evo listam već dva dana uputstvo ali o podešavanju svakog kanala pojedinačno nema ništa(engleski mi je savršen).Stvarno dođe mi da odem i da dovedem onog lika što mi je ,,demonstrirao,,uređaj da mi setapuje sistem.
Evo konkretno :Povezao sistem,pustio film dvd Angel heart.Svi kanali rade osim woofera(film snimljen 2.0 digital).
promenim film -Apokalipsa Redux. Sve radi ali woofer se čuje samo pri explozijama i pri prolasku helikoptera i još nekim bezveznim situacijama(film snimljen u 5.1 surround).Onda pustum DivX ništa, nema bass-a,Mp-3 isto bez bass-a.
Iznerviran skinem woofer i zakačim za pojačalo(Tehnics SU-v 900).Radi! Samo što mi prozori nisu izleteli.E sad jedino sumljam da je kanal na koji se kači woofer riknuo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Ne znam sta da ti kazem ovako napamet (kad ne mogu svojim ocima da ti vidim teatar).Mislim sve bi trebalo da je prosto,pospajas zvucnike svaki gdje treba na DVD-u,podesis u meniju DVD-a za audio 5.1 i furaj (ostala audio podesavanja ne bi trebala da imaju uticaj na to dal ti imas zvuk na vuferu ili ne).Malo ti je to losa varijanta sto je vufer pasivan pa imas samo pojacanje iz DVD-a.Ja imam X-Wave koji ima pojaclo u sebi ali koristim sistem 5.1 sa aktivnim vuferom pa mi to pojacanje DVD-a dodje ko predpojacanje.Jednostavno iz DVD-a izadjem sa 6mono kanala (vufer,central,frontL,frontR,saroundL,saroundR),udjem na vufer stereo (3x2 kanala iz DVD-a),pokacim ovih 5 pasivnih u vufer i vozi.Ne znam sta se tu kod tebe iskomplikovalo kad je ova varijanta mnogo komplikovanija a radi ko sat.

PS.Mozda ti je stvarno otisao audio izlaz za vufer mada ako je radio u radnji...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: radi woofer

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.