Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Aktuelizujmo pitanja - tema za prijavu  (Pročitano 90194 puta)
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Чини ми се да сам пре неки дан приметио питање "Колико има звездиних звезда" и да је био одговор 8, а данас играм и дође ми исто питање и данас је одговор био 6. Па бих замолио ако може да се то провери и исправи  Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Brže, više, jače!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung 
Kosarkaski klub ima 8, a fudbalski 6 Wink
IP sačuvana
social share
lav_94
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Milano
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Slusaj strucnjaka lava kad ti kaze lepo  Smile
IP sačuvana
social share
Rekorder Conquiztador.rs-a
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Нисам приметио да пише кошаркашки извињавам се.   Smile
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ROCK 'N' ROLL :D

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 40
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Samsung galaxy miniS5570
ovako:

1.
ja sam poslala jedno pitanje ''resi jednacinu x+2=122'' i nije mi se prihvatilo a pored pise ''...''
sta to treba da znaci?

2.
poslala sam jos jedno pitanje ''Koji je najprodavaniji album grupe Bon Jovi?'' i pored pise ''isuvise posebno''
gledala sam i druga pitanja i ima jos neka koja bi trebalo da budu isuvise posebna...

Hvala unapred Smiley
IP sačuvana
social share
Ja sam rokerka!!!! Rock 4eveeeeeeer Wink ROCK ROCKS Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.66
ovako:

1.
ja sam poslala jedno pitanje ''resi jednacinu x+2=122'' i nije mi se prihvatilo a pored pise ''...''
sta to treba da znaci?

Ionako je takvih pitanja previse. Bukvalno ima od 1+1, do resavanja faktorijela, razlike kvadarata, Lagranzeovog identiteta i sl.

poslala sam jos jedno pitanje ''Koji je najprodavaniji album grupe Bon Jovi?'' i pored pise ''isuvise posebno''
gledala sam i druga pitanja i ima jos neka koja bi trebalo da budu isuvise posebna...

Kad vidis da ima pitanje o visini Bridztauna (Bridgetown), onda je jasno da postoje visestruki arsini sta je posebno, a sta ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Clan u razvoju

Administrator pitanja na CQ

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
HTC Wildfire S
Smrt, ne moraš se mešati i zaključivati bilo šta. Dovoljno je da znaš da je glavni grad neke male ostrvske zemlje na maloj nadmorskoj visini, ne moraš tačno. Uostalom i ta pitanja su redukovana.

Anja, kada otvoriš prvo pitanje pisaće u napomeni nešto, da je prelako. Sigurno shvataš i da ima mnogo takvih.
Za drugo pitanje smatramo da je preteško kada se pogledaju svi odgovori i to je to. Usput bolje prekopiraj link u napomeni da bi proverili tačnost odgovora i bolje razmislili koliko je to bitno i poznato. Hvala. Smiley
IP sačuvana
social share
Darko Topalović
Administrator pitanja - CQ Pitanja 1
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
ako smem da se umešam, Slippery When Wet nije samo najprodavaniji album Bon Jovi-a već i jedan od najprodavanijih albuma svih vremena, i uz to 10. najprodavaniji album 80-ih, što nije mala stvar... uz to se smatra jednim od dva albuma (uz Appetite for Destruction Guns N Roses-a) koji je otvorio vrata uspehu metala u SAD-u 80-ih, ukoliko to ikako utiče na odluku o prijemu pitanja...

lista najprodavanijih albuma svih vremena (dotični album je u grupi od 20-29 miliona prodatih kopija)
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_albums

na ovom linku je lista najprodavanijih albuma 80-ih (album u pitanju je 10. odozgo):
http://www.amazon.com/gp/richpub/syltguides/fullview/385I1ATRSODTZ
« Poslednja izmena: 15. Sep 2013, 18:59:58 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Clan u razvoju

Administrator pitanja na CQ

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 35
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
HTC Wildfire S
Smeš, eto, onda da ubacimo i koji je najprodavaniji album Maraje Keri i Šanaje Tvejn.
Moje mišljenje je tako (pre znamo neke pesme nego nazive albuma, pa još razmišljati koji je najprodavaniji), a ako drugi pregledač misli drugačije neka ubaci to pitanje, kao i šefovi.
IP sačuvana
social share
Darko Topalović
Administrator pitanja - CQ Pitanja 1
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
što se tiče Šanaje - mogu ja da je ne volim, ali njen album je najprodavaniji album 90-ih, i to je činjenica... Maraja je već manje uspešna tek na 23. mestu...
glede albuma nasuprot pesama - albumi su još od sredine 60-ih konstantno prodavaniji od singlova, i pridaje im se značajnije mesto u istoriji rok muzike (sa pop muzikom stvari i dalje stoje drugačije, u korist singlova)... ali recimo svi znaju za albume poput Thriller, Back in Black, Dark Side Of The Moon, Born In The USA, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band... možda ovaj album ne spada baš u tu kategoriju, ali nije ni daleko...
da li većina ljudi zna pesme bolje od albuma - verovatno, ali svako ko se iole interesuje za muziku zna i nazive albuma, bez obzira da li se radi o roku ili popu... usto, i u drugim oblastima (književnost, geografija, istorija, nauka) postoje pitanja namenjena onima koji se malo bolje razumeju u tematiku, zašto ne i ovde...
ali okej, razumem i poštujem tvoj stav, i hvala na korektnom odgovoru...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.