Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Aktuelizujmo pitanja - tema za prijavu  (Pročitano 89993 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 575
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Sony Xperia miro
Zašto moje pitanje Ko izvodi pesnu rep roštilj, nije prihvaćeno? Tačan odgovor je Thc. Obrazloženje je bilo da mi je pitanje posebno. ok, jeste posebno za većinu ljudi koji ne slušaju tu vrstu muzike ali i Mocarta retko ko sluša pa su pitanja o njemu na kvizu... Molim odgovor. Hvala.
Baja poredi THC i Mocarta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Beznadežno zaljubljen...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 47
Zastava Čačak
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ma nisam ja blesav, znam ko je bio Mocart a ko je THC ali hajde sa kojim nebuloznim pitanjem da uporedim? Po meni ih ima dosta... Smile
IP sačuvana
social share
Better to have loved and lost than never to have loved at all.

"Teško onom koji mora nekog drugog (pa ma ko taj bio) da unizi, da bi se on sam uzdigao, ili bolje rečeno: da bi imao iluziju da se uzdigao."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 58
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Mitsubishi 
Postoje dva slicna pitanja ,al je poenta ista.Koje godine je car Teodosije ukinuo olimpijske igre odgovor je 394,a takodje postoji jedno pitanje koliko vekova su se odrzavale olimpijske igre pre nego sto ih je ukinuo car Teodosije 395. pa mi sad to nije jasno ako moze neko od pregledaca da mi objasni.  Smile
« Poslednja izmena: 31. Dec 2013, 09:52:10 od E _ Lavezzi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Takodje, na turniru postoji pitanje ,,Reka Kanjo Kristales se jos i naziva rekom koliko boja''?  Tacan odgovor je 5.

U takmicarskoj je ista reka u pitanju i stoji _____ da se ukuca broj, a tacan odgovor je 7, ispravite Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
1.Koliko zlatnih medalja je u svojoj karijeri osvojila kubanska bacačica koplja Osleidis Menendez? Odgovor na kvizu je 3, što nije tačno. http://en.wikipedia.org/wiki/Osleidys_Men%C3%A9ndez

2. Koliko evropskih titula(titula u evrokupovima) imaju klubovi iz  SFRJ? Odgovor na kvizu 2 nije tačan. Samo Crvena zvezda ima 3 titule (1958,1968,1991) a i Dinamo Zagreb ima 1 titulu (1967), pa bi odgovor trebao da bude 4.

3. Koliko se puta Portugalija kvalifikovala za SP u fudbalu? Odgovor 5, treba prepraviti na 6.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
1. Koliko puta je ženska rukometna reprezentacija Norveške bila svetski prvak? Odgovor na kvizu je 1, tačan odgovor je 2.
2. Koliko puta je muška košarkaška reprezentacija Angole bila prvak Afrike? Odgovor na kvizu je 10, tačan odgovor je 11.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
Ja bih hteo da mi prihvatite pitanja, ako moze Smiley ako ne moze, otvoricu novu temu Smile Pitanja sam poslao vec i cekam ih vise od mesec dana, kako koje.. Ostale ste mi vratili i rekli da ne valjaju, iz raznih razloga, a ima i ovih sto nisu prihvacena, sto ne smetaju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
I Ima pitanje koje godine je Kenedi postao americki predsednik i pise 1960 a tacan odgovor je 1961
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Apple iPhone 12, S21
I Ima pitanje koje godine je Kenedi postao americki predsednik i pise 1960 a tacan odgovor je 1961

Predsednicki izbori su bili 08.11.1960. Tada je izabran za predsednika.

Ukoliko je pitanje koje je godine izabran za predsednika, odgovor je 1960. i u tom slucaju je odgovor tacan.

Preuzeo je kabinet od Ajzenhauera 20.01.1961. i tada stupa na duznost predsednika.

Treba samo proveriti kako je formulisano pitanje...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Песникиња?  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Агата.jpg
(106.96 KB, 1189x487)
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.