Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Aktivnije ucesce u Partnerstvu za mir a kasnije i u NATO  (Pročitano 37090 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N93
Nato je gadjao podosta civilnih ciljeva, cudi me da to ne znas system Smile

Nažalost, NATO je pogodio neke civilne ciljeve, ali ih nije planski gađao. Ja baš ne verujem da je Vesli Klark naredio nekom da ide da bombarduje kuću Milice Rakić ili pijacu u Nišu. Bombarduje se vojni cilj (npr. aerodrom), a usled greške, promašaja itd strada civilni objekat.

El stvarno veruješ u to?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Au drugar. Onda izgleda da se u Nisu dosta nagresio. Pijaca, bolnica, deo Duvanista ( kompleks zgrada ), ... a da ne pricam o okolini grada, ...
« Poslednja izmena: 09. Apr 2009, 15:41:50 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Da su oni hteli da se "obračunaju" sa civilima, samo u Beogradu bi bilo bar 100 hiljada poginulih, imajući u vidu gustinu naseljenosti na relativno malom prostoru.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 
A ja ću ponoviti, kampanja bombardovanja bi se nastavila, broj poginulih vojnika i uništena tehnika bili bi neuporedivo veći. Već je ostao samo jedan most preko Dunava, ovaj raspad kod mene, i par mostova preko Save.

Do kopnene invazije da je došlo bilo bi to posle skoro milion civilnih i vojnih žrtava, iz svih pravaca, a zemlja bi pre toga već bila užasno kontaminirana kancerogenima.

Ne bi bilo nikakvog otpora kao što Gruzija nije mogla da pruži otpor Rusima kad joj je uništena vojna tehnika.

Ali to je posledica vođenja apsurdne politike otpora bez koncepta odbrane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

Nažalost, NATO je pogodio neke civilne ciljeve, ali ih nije planski gađao. Ja baš ne verujem da je Vesli Klark naredio nekom da ide da bombarduje kuću Milice Rakić ili pijacu u Nišu. Bombarduje se vojni cilj (npr. aerodrom), a usled greške, promašaja itd strada civilni objekat.
Е јебему матер сад, шта да ти кажем. Колико је бомби пало на Алексинац те ноћи у центар града на куће?? Шта има да бацаш касетне бомбе по центру ниша ако гађаш један објекат војне намене рецимо??
Прошло је тек 10 година а већ си позаборављао те ужасне ствари. Можда зато што ти није први рат који си проживео, а мени јесте па ми је све остало урезано у памћење ко да је јуче било.

Da su oni hteli da se "obračunaju" sa civilima, samo u Beogradu bi bilo bar 100 hiljada poginulih, imajući u vidu gustinu naseljenosti na relativno malom prostoru.
Па нису они кренули у обрачун са цивилима већ су боцкали по зградама да би ми бројали мртве и да би Слоба попустио. Урадили су колико је било довољно, дошли су до границе коју је Слоба мога да трпи. Да није одустао тукли би они и жешће а вероватно би и Београд дошао на ред.

A ja ću ponoviti, kampanja bombardovanja bi se nastavila, broj poginulih vojnika i uništena tehnika bili bi neuporedivo veći. Već je ostao samo jedan most preko Dunava, ovaj raspad kod mene, i par mostova preko Save.
Do kopnene invazije da je došlo bilo bi to posle skoro milion civilnih i vojnih žrtava, iz svih pravaca, a zemlja bi pre toga već bila užasno kontaminirana kancerogenima.
Ne bi bilo nikakvog otpora kao što Gruzija nije mogla da pruži otpor Rusima kad joj je uništena vojna tehnika.
Ali to je posledica vođenja apsurdne politike otpora bez koncepta odbrane.
Е па коњ није умео да дипломатски делује па кад је дошло време да се бије онда није имао муда. Е па кад је већ решио онда идеш до краја, до уништења. Резултат какав је постигао могао је да постигне и без бомбардовања да је одма потписао шта су од њега тражили само не би било жртава и разарања. И пре и после бомбардовања НАТО је тражио исто - Космет.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2009, 15:49:18 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
To ne sporim.  Smile Ja samo kazem o "greskama". A kako bi prosli, ... trebao si samo videti prema Jastrepcu, prema Dusniku, ... uveliko se spremala odbrana od invazije na neke delove grada.

Da ne tupim,  Smile zivi i zdravi Vi meni bili. Sta je bilo, ne ponovilo se. Ako bi se ponovilo, sigurno bi bilo mnogo gore.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa onda su verovatno i 45' u Hirosimi gadjali samo vojni stab...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Е јебему матер сад, шта да ти кажем. Колико је бомби пало на Алексинац те ноћи у центар града на куће?? Шта има да бацаш касетне бомбе по центру ниша ако гађаш један објекат војне намене рецимо??
Прошло је тек 10 година а већ си позаборављао те ужасне ствари. Можда зато што ти није први рат који си проживео, а мени јесте па ми је све остало урезано у памћење ко да је јуче било.

Šta se gađalo u Aleksincu? Gađana je kasarna, isto kao u Surdulici.

Za Niš ne znam tačno jer ne poznajem grad baš najbolje, ali pošto je u pitanju centar grada, verovatno su gađali komandu armije ili neki vojni cilj sličan tome. Isto kao što su ovde kod mene, u centru Zemuna, roknuli komandu RV i PVO, iako su znali da je zgrada napuštena tj. dislocirano je ljudstvo odatle. Recimo, glavna zemunska pijaca je na 100 metara vazdušne linije od komande vazduhoplovstva.

U svakom slučaju, civili nisu bili primarna meta za uništenje, to je činjenica. Jes da su bacali grafitne bombe na dalekovode, ali to je bilo čisto da zajebavaju narod, a da su zaista hteli da ubijaju narod, druga bi priča bila. U pravu je Simijon.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

zivot je kreator bludnih desavanja!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6110
Ma covece ko gadja kasetnim bombama centar grada i bolnicu itd, ako ne poznajes Nis ne znaci da si u pravu Smile
IP sačuvana
social share
ivanbuba
kreator bludnih desavanja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Zemunac sto se ne prijavis u nato pa da ides da ubijas decu po avganistanu i iraku? 
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.