Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 14:38:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ako vam padne - na paničite  (Pročitano 10459 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
U ime oca i sina i svetoga duha amen  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
U ime oca i sina i svetoga duha amen  Smile

Cek, jel ti ustvari kazes da ako padne resenje je molitva?  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Coolrunneru, kako se ti ponasas u nezgodnoj situaciji ?
Mislim ,ono - covek si koji voli da objasnjava i pojasnjava i uvek bude u pravu ,tako nam de pojasni sta se kod tebe desava kad ,da prostis, padne  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma jok, ovaj Orph prica o sahranama, ja samo sahranjujem. Smile
Ali sto da ne, mogu da se mole, placebo je nekada najbolji  Smile

@lolana
bije ga stapom Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Pa prihvatam to kao nesto najnormalnije, nema tu neke velike filozofije.

Nekako sam misljenja da je vaznije da je sex dobar i onda nema razloga za brigu. Ako nekom u zivotu nije pao a inace pruza los seks, nema velike vajde od toga. Tako da ako znas da je devojci dobro u ostalim situacijama i da nije nezadovoljna to nije drama. Nekad je umor, nekada prosto psihicki problem, preopterecenost problemima... a posto ja situacije ne smatram problemima vec prave probleme, tada mi je i retko do sexa.

P.S. Desilo se meno par puta da se smorim u tim situacijama, ali sam ja cudna biljka... nije meni bilo frka sto je pao pa sta i kako sad, sta ce ona pomisliti i ego-tripovi... ja se smorim sto devojka ostade uskracena, znaci samo mi je smor zbog nje u smislu zadovoljenja a ne moje muskosti

P.S.S. Veliku ulogu u mojim stavovima verovatno ima i cinjenica da sam ja otkad znam za sebe u dugim vezama, pa je samim tim drugacije sagledavanje problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
a posto ja situacije ne smatram problemima vec prave probleme, tada mi je i retko do sexa.

Ne razumem ovo ,jel zelis da kazes da nisi raspolozen za seks kad imas druge probleme?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ma jok, ovaj Orph prica o sahranama, ja samo sahranjujem. Smile
Ali sto da ne, mogu da se mole, placebo je nekada najbolji  Smile

@lolana
bije ga stapom Smile

Ne pricam o sahranama, vec je cinjenica da se kod nas pali sveca u kuci kad se slave slave i kad neko umre, mada negde samo kad neko umre, ali to nije razlog  Smile . Jednostavno me to ne asocira na romantiku, that's it.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Citat
a posto ja situacije ne smatram problemima vec prave probleme, tada mi je i retko do sexa.

Ne razumem ovo ,jel zelis da kazes da nisi raspolozen za seks kad imas druge probleme?

Mozda sam se malo preozbiljno udubio u objasnjavanje.

Htedoh reci kako ljudi danas za svakakve zivotne situacije/prepreke kazu da su problemi, a u smislu da prilikom pada dosta utice i psiha i ono sto nas opterecuje. Medjutim, ne smatram situacije problemima, problem je bolest, problem je u porodici, teske situacije, stvarno ozbiljne stvari. Nervoza na poslu, trenutni manjak prihoda i slicne situacije nisu problemi, pa samim tim sexu nema prepreke  Smile

Pa iz toga sledi - kada sam bas u problemima, seks mi bas nije prioritet a ne mogu ga odraditi mehanicki samo zato sto je partnerki do toga (kao sto ni ja ne bih od nje zahtevao da radi nesto samo zato sto je meni do toga a ona ko zna gde u nekim mislima i ludilima).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Coolrunner,

i ja sam misljenja da se smorite uglavnom zbog zena,tacnije kako ce one na to da gledaju i da se vezano za to osjecaju.

medjutim,ukoliko se u ozbiljnoj vezi i pri tom vezi koja je kompletna i u kojoj je dobra komunikacija,opterecenosti u tom smislu,zaista,nema mjesta Smile

e sad...ako se naidje na neku predatorku koja u vama gleda samo masinu za stancanje zadovoljstva u vidu serije i serije i serije...konacno- serije orgazama(a mogu misliti kakav to pritisak sam po sebi vama moze biti)...mogucnost da vas pogleda na nacin na koji ce vam pasti i glava sa ramena...vjerujem da nije iskljucena Smile

kapiram da je bitno dokazati se kao muskarac,ne sporim da zene zele dokaz muskosti i u tom smislu...naravno Smile,ali zene u mnogoj vecoj mjeri imaju razumjevanja za tu "nezgodu" Smile,nego li sto vecina muskaraca ima razumjevanja za sebe.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One
Coolrunner,

i ja sam misljenja da se smorite uglavnom zbog zena,tacnije kako ce one na to da gledaju i da se vezano za to osjecaju.

medjutim,ukoliko se u ozbiljnoj vezi i pri tom vezi koja je kompletna i u kojoj je dobra komunikacija,opterecenosti u tom smislu,zaista,nema mjesta Smile

e sad...ako se naidje na neku predatorku koja u vama gleda samo masinu za stancanje zadovoljstva u vidu serije i serije i serije...konacno- serije orgazama(a mogu misliti kakav to pritisak sam po sebi vama moze biti)...mogucnost da vas pogleda na nacin na koji ce vam pasti i glava sa ramena...vjerujem da nije iskljucena Smile

kapiram da je bitno dokazati se kao muskarac,ne sporim da zene zele dokaz muskosti i u tom smislu...naravno Smile,ali zene u mnogoj vecoj mjeri imaju razumjevanja za tu "nezgodu" Smile,nego li sto vecina muskaraca ima razumjevanja za sebe.

Sve znam i u potpunosti se slazem  Smile

A sto se tice "predatorki", ipak ja nekako sebe najvise volim  Smile U takvoj situaciji verujem da ne bi ni doslo do toga da me gleda kao da sam nemocan... bilo bi samo "Ok, lepo bese dok je trajalo, ali kako ja ipak nemam nameru da smrsao 20kg i pritom da hodam sa stakama, idem ja a ti nadji sebi drugog junosu""  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 14:38:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.