Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je moguce tuziti skolu?  (Pročitano 1737 puta)
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Мени је у средњној један предмет предавао професор који има само вишу школу и то машин-бравар.
Дошо ту јер су он и диша побратими ваљда.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Svi će ti reći da se tako radi i da nemaš šanse.

I sva je prilika da su u pravu.

Ali jedan od razloga zbog čega je to tako je što se niko ne žali i ne buni i dok je tako nema ni razloga da se išta mjenja.

Ti sad ne radiš u toj školi, šanse da ćeš ikad raditi, su skoro pa nikakve, prema tome, ako skreneš pažnju na činjenicu da neko ko ne ispunjava kvalifikacije radi u školi, nećeš ništa izgubiti.

Prvo mjesto za žalbe je Ministarstvo prosvete - prosvetna inspekcija - fino nazoveš telefon, pitaš, objasniš se, mislim da čak može i "anonimno"

U svakom slučaju šta možeš da izgubiš?
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart
А видео сам и ону рекламу на б92 за узбуњиваче... Оди на њихов сатј можда нађеш неко решење
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus
Interesuje me da li je moguce da tuzim skolu. Npr upraznjeno mesto, nastavnik otisao u penziju ili nije bilo konkursa. Ja sam trebao dobiti posao posto ovde niko u blizini nema strucan da predaje taj predmet ali ipak umesto mene je poceo da radi nastavnikov sin koji je zavrsio visu skolu (10+ godina i to studirao). Proslo je evo skoro godina i izgleda da sam ja nemocan posto konkurs izgleda opet nece biti (mada direktor meni kaze da je nacuo da ce biti)? Sta da radim? Sestra mi je advokat i rekla je da vrvt moze da ih tuzi ako urade nesto slicno opet. Sta vi mislite da li je to pametno, moguce i ispravno u ovoj situaciji?

Mozes da pokusas da se maltretiras i isterujes pravdu ali kao sto znas, to kod nas ide traljavo. Supruga mi je zavrsila DIF i nema sanse da se zaposli u skoli bez veze. Ti konkursi se raspisuju reda radi, unapred se zna ko ce biti primljen. Cak i ne mora da ucestvuje u konkursu...Tako da, bolje trazi dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
То је тако, код тих часних занимања, типа доктор, професор ...  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Mnogo se jedem zbo toga. Ako bude konkurs ja dobijam posao a u suprotnom ne. Nije bilo konkursa ni prosle godine zbog nekog zakona protiv zaposljavanja u skoli. Danas sam pokusao da pozovem prosvetnog inspektora da se raspitam ali nisam mogao da ga dobijem nazalost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Веруј ми и ја сам много пута био изигран тако. Заслужим нешто а то нешто добије неко други.
Покушај нешто да урадиш, распитај се најбоље код адвоката неког или ако можеш да нађеш неког са сличним искуством као што је твоје. Шта год да почнеш постоји шанса да ћеш успети и шанса да нећеш успети. Ако успеш онда браво, ако не успеш онда јбг тераш даље и нека то буде завршена прича за тебе.
Једно моје искуство (баш је школа била у питању) је такво да се на моје оптужбе они нису бранили, него су кренули у контранапад, односно покушали су да ме дискредитују.
Одма да знаш у шта се упушташ. Ако су ти људи такви да муљају нешто са тим радним местом онда, веруј ми, да је то такав сој људи који ће бити спреман на све само да "сперу крв са својих руку".
Размисли добро пре него што ишта урадиш и поразмисли мало о могућим исходима и последицама.
Ето само то могу да ти кажем па ако ти помогне нешто онда океј а ако не онда извини што си утрошио време на мој пост.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.