Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ako dobijem keca, vidimo se na sudu u Strazburu"  (Pročitano 6862 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Odgovor na pitanje je sasvim legitiman.

Nije u obavezi da podnosi nekome izvestaj sta je radio
ili da iznosi na primer svoja privatna iskustva sa drugima ( prva devojka/momak, poljubac itd. ).

Zasto to da prica drugima ako ne zeli ?

Zasto neko da deli svoja intimna iskustva ili misli sa skolom, gradom, razredom i drzavom ?
Nema potrebe za tim.

Postoje stotine drugih tema.

Jel se zajebavas?
.

Ne ni malo.

Hajde ti lepo napisi sasatav u kome opisujes do detalja prvi intimni odnos sa devojkom ili suprugom. I objavi ga ovde, naravno pod pravim imenom i prezimenom.

Ili recimo neka cenjeni nam ministar napise "Moja prva pronevera" ili
"Moj prvi namesteni tender" ili nesto slicno  Smile

Mozda roditelji tog deteta nisu dobrostojeci, pa je raspust provelo kod kuce i sada ga je sramota
jer je eto neko bio na moru neko u inostranstvu itd.

Ovo nije sastav na temu o intimnim odnosima vec o tome kako se proveo letnji raspust.

Ne moraju roditelji dece da budu imucni da bi dete imalo sta da pise o tome kako je provodilo raspust. Ako mislis da  to nije istina ti reci pa cu da ti opisem koliko nisi u pravu.

Nije duzan da podnosi izvestaj trecem licu o svom kretanju.

Duzan je da napise sastav na normalnu temu koja se praktikuje vise generacija. Ukoliko ne nepise dobija ocenu 1 i nikakav Strazbur ne treba da se spominje.

Samo deca debili od roditelja idiota ce da pominju Strazbur u ovoj situaciji. Time ismejavaju stvarne zrtve torture nastavnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...
Duzan je da napise sastav na normalnu temu koja se praktikuje vise generacija. Ukoliko ne nepise dobija ocenu 1 i nikakav Strazbur ne treba da se spominje.

Samo deca debili od roditelja idiota ce da pominju Strazbur u ovoj situaciji. Time ismejavaju stvarne zrtve torture nastavnika.

To je njegov nacin da da do znanja do koje mere je voljan da zastiti svoju privatnost.

Generacijama su deca dobijala batine u skoli... pa da li i to treba zadrzati ?

I robovlasnistvo, feudalizam su praktikovani generacijama, pa ne znaci da su dobri.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
Citat
HAHA crkoh  Smile
nema šanse da ne troluješ

IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Citat
HAHA crkoh  Smile
nema šanse da ne troluješ

Pa ako ti je to prihvatljivo, eto podeli sa svetom sta si radio poslednja tri meseca ili neki intimni dogajdaj sa lepsom polovinom,
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
ali ja nisam osnovac i ne pišem nikakve sastave  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
ali ja nisam osnovac i ne pišem nikakve sastave  Smile

Zasto ? Ali to je tako lepo... napises svima detalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
pa zato što sam završio osnovnu i pisao sam već te sastave,zašto bih opet,nidje veze  Smile
mada ako bi nekoga baš zanimalo,što da ne,ne bi mi bio problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
pa zato što sam završio osnovnu i pisao sam već te sastave,zašto bih opet,nidje veze  Smile
mada ako bi nekoga baš zanimalo,što da ne,ne bi mi bio problem

E vidis njemu jeste problem da iznosi svoju privatnost van porodice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
mene našo da troluje  Smile nisam ti ja bookee ili raven ili maltene svak drugi lakoverni naivko ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
mene našo da troluje  Smile nisam ti ja bookee ili raven ili maltene svak drugi lakoverni naivko ovde

Ozbiljan sam, ne trolujem te.

Zasto bi maloletno lice imalo obavezu nekome van porodice da da izvestaj o kretanju ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.