Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:12:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Akcije Mladih LDP-a!  (Pročitano 30404 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Grafit je vrsta street arta..

Da narochito je umetnost grafit LDP.  Smile

Naravno da nije..Kao ni "Maja + Bojan" ili "Ne budi DOStupan".. Ali generalizacija grafita kao rugla je totalno bzvz.. Overi link, skontaces na sta mislim.. Wink

Inace, izvinjavam se zbog offtopica..  Smile

Ma razumemos e ja i ti, nismo ni polemisali o ovakvim grafitima niti oni bilo kome smetaju. Samo nam se lale gator malo vishe pravi lud.

Sa njihovom politikom se kosi grafit "Srbija Srbima" i njega ce rado prekrechiti. Ali im nikako ne smeta grafit "Vojvodina vojvodjanima" i njega ni sluchajno nece dirati.
"Seselj heroj" im naravno smeta i to je ruglo ali "Canak bog" nikako nije ruglo, naprotiv to bash ulepshava fasadu. Wink

Citat
ova dva su u suprotnosti sa nasom politikom. jel ti smetaju? mada ovaj prvi je diskutabilan jer u Srbiji patriotizam se jako tesko definise.

Nisam primetio da si ti kao ni LDP generalno, bilo gde osudio ove i njima slichne grafite, a josh manje sam primetio da ste ih prekrechili. Wink patriotizam je patriotizam i nije diskutabilan u Srbiji, mozhda je diskutabilan u glavama partijskih pulena.

Citat
i nisam bio jedini. treba da se zapitas zasto te ljudi poistovecuju sa takvima.

Nemam ja problem uopshte oko toga s kim cesh ti i tebi slichni da me poistovetish. Ti pre svega treba da nauchish shta je nacionalizam a shta shovinizam. I da shvatish u svojoj partijski ostrashcenoj glavi da onaj ko ne podrzhava narkomaniju bilo koje vrste, ko ne podrzhava gej parade , sekte i ostala sranja nije automatski neonacista, ljubitelj hitlera i djavo. Treba da shvatish da nije zlochinac neko ko se izjashnjava kao Srbin, slavi slavu , veruje u boga i poshtuje crkvu. Ima mnogo toga shto ti treba da razjasnish u svojoj glavi. A pre svega da ne mora svako da bude sledbenik neke partije i da postoje i ljudi koji imaju svoje misljenje i svoje stavove koji su vecim ili manjim delom u suprotnosti sa bilo kojom partijom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Немо' си тако агресиван Твајс... можда је Вањи сада "оно време у месецу"...  Smiley 1

Да неко не схвати погрешно...

duvam mozda jednom mesecno.
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
a ko to podrzava narkomaniju? kao kad bi podrzavali alkoholizam!?

Citat
shta je nacionalizam a shta shovinizam

a ti treba da naucis kako da ne prelazis tu granicu skoro svaki dan.

Citat
ko ne podrzhava gej parade , sekte i ostala sranja nije automatski neonacista

neonacista je onaj koji ucestvuje i podrzava fizicki obracun sa grupacijama koje se bore za svoja prava

Citat
Treba da shvatish da nije zlochinac neko ko se izjashnjava kao Srbin, slavi slavu , veruje u boga i poshtuje crkvu

to nikad nisam ni sporio.

Citat
A pre svega da ne mora svako da bude sledbenik neke partije i da postoje i ljudi koji imaju svoje misljenje i svoje stavove koji su vecim ili manjim delom u suprotnosti sa bilo kojom partijom

ja shvatam da ti nisi ni za jednu partiju, ali je svima jasno protiv koje si najvise.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ja shvatam da ti nisi ni za jednu partiju, ali je svima jasno protiv koje si najvise.

Aludirash na LDP. Wink Nisam ja najvishe protiv ldp-a nego ste vi ovde najglasniji i najvishe strancharite a najvishe ste shuplji i palamudite bez argumenata. Tebe uopshte nije teshko argumentovano pobiti u diskusiji. Ti si zaslepljen likom i delom Cedomira Jovanovica i ovde ne diskutujesh nego strancharish, ti nemash svoje misljenje nego mishljenje partije. Ti danas podrzavas nezavisnost Kosova, sutra ce to biti Bujanoca, Preshevo , Medvedja, prekosutra Rashka oblast pa zatim sever Vojvodine... Ali cesh uvek osporiti nezavisnost RSK. To su dvostruki standardi i demagogija. A pre svega stranachka zaslepljenost. Ti si se jednostavno nalozhio na partiju ko chechen na zolju.

Citat
neonacista je onaj koji ucestvuje i podrzava fizicki obracun sa grupacijama koje se bore za svoja prava

LOL ovo je vec glupost iz tvoje glave ne verujem da ovako neshto lupetaju na wikpedia sajtu. Wink

Citat
a ko to podrzava narkomaniju? kao kad bi podrzavali alkoholizam!?

Ti i ovi koji organizuju skup, samo shto pokushavate da iskrivite definiciju narkomana. Josh malo cesh nas ubedjivati kako kokain nije droga zato shto ne izaziva zavisnost kao heroin. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
sam se premetnul... ds je centar??? pa zakaj pljujete borisa onda?
a malo srpskog??!!
ko ga bre pljuje???!!!!  Smile

pa kinfa... kaj ce ti srpski kad si razumel poentu  Smiley

ko ga pljuje???? hahahahaha... pa uzmi teme pa citaj. svuda boris ovo, boris ono... onaj iskompleksirani kostunica i onaj boris... sam citel tri dana i slogiral sam se kak se ovde pljuje po premijeru i predsedniku.... rekel bi brando u apokalipsi...horror
toj se vika: slobodna na izrazavonju
ja gi imem pravo da gi reknem kaj zelim na koj iskam.
a tij nemoj, koj gi zna kakoj je u tvojata zemljata sranjo.
 Smile
Citat
ne treba biti ni previse nacionalisticki ni previse liberalno orijentisan.

ko si ti da nekome odredjujes kako treba biti orijentisan?
vanja, ako nisi u stanju da prihvatis necije misljenje, onda mozda forum nije pravo mesto za tebe... Smile
sta kazes?
Citat
onda, cemo mi iskoriscavati one za koje cemo mi biti zapad.

Jel vi to u DS-u imate neki tajni plan o iskoriscavanju Albanije?  Smile
albanije, makedonije, turske, a uz malo srece i bugarske i rumunije, mada, ovam metiljavi sljam od tehnickog premijera je i to zasrao.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
Citat
savet za ldp:cenkajte se oko kosmeta,sto ga dati za dzabe.

ne mozemo da damo nesto sto nije nase. mozemo samo da priznamo da nije nase.
nemoj se praviti priglup.
znas sta je coevk mislio.
treba se cenkati i izvuci najvise.
evo, opet si pojeo govno.
pre 2 nedelje si rekao kako se slazes da ga treba dati za sto vise kinte, a sad, kao, pa ni ne mozemo da ga damo...
vecito neko laganje vanja...
@twice retko kad gresim po tom pitanju Wink
ma ti si genijalac Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola V3i
Citat
Ti si zaslepljen likom i delom Cedomira Jovanovica

pogresno si me procenio. nisam jedan od onih koji su u LDP "od osnivanja", "od frakcije"... nisam Cedomira ni gotivio, niti sam pratio njegov lik i delo. jednostavno moji i stavovi LDPa su se poklopili, zato sam se i uclanio. siguran sam da necu dozivotno biti za LDP i/ili za Cedu, jer ce nam se sigurno u buducnosti stavovi razici.

gledam film, uzivajte Smiley

Citat
treba se cenkati i izvuci najvise.

treba izvuci najvise u smislu za srpsku manjinu i za njihovu zastitu, za mogucnost pomirenja dva sukobljena naroda itd.

Citat
pre 2 nedelje si rekao kako se slazes da ga treba dati za sto vise kinte

mozes da me citiras slobodno. uvek mozes da me citiras kad lazes o mojim izjavama.

Kao sto kazu Kosovo je uslov za ulazak Srbije u EU. Nije. Niko nam ne nudi Kosovo, jer Kosovo nije nase. Mozemo samo da se sporimo da li smo za EU ili nismo.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070228
I grafiti su mediji.

bas tak... ne razmeju oni underground art i ko je beogradski kit djile....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070228
sam se premetnul... ds je centar??? pa zakaj pljujete borisa onda?
a malo srpskog??!!
ko ga bre pljuje???!!!!  Smile

pa kinfa... kaj ce ti srpski kad si razumel poentu  Smiley

ko ga pljuje???? hahahahaha... pa uzmi teme pa citaj. svuda boris ovo, boris ono... onaj iskompleksirani kostunica i onaj boris... sam citel tri dana i slogiral sam se kak se ovde pljuje po premijeru i predsedniku.... rekel bi brando u apokalipsi...horror
toj se vika: slobodna na izrazavonju
ja gi imem pravo da gi reknem kaj zelim na koj iskam.
a tij nemoj, koj gi zna kakoj je u tvojata zemljata sranjo.
 Smile

Yebate, Rista, nis znal da si i ti ginekolog...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
Citat
Аутор: Вања Гатор  Smile Smile Smile

Јел је полиција по разним земљама неонацистичка,  када сузбија разне демонстрације и митинге???
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:12:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.