Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 01:42:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Akcije Mladih LDP-a!  (Pročitano 31041 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
vanja je sam rekao da bi zeleo da se organizuje neki atentat na Kostunicu.
vanju zovemo od sada princip, gavrilo princip! Smile
za to nisam znao!
ali, kad smo kod atentata ja mislim da bi atentat na miskovica dosta uticao na srbiju!
mislim da je to atentat koji bi najvise stvari promenio u srbiji!

daleko od toga da tako nesto zelim, samo tvrdim da je postao vrlo bitna figura cijim nestankom bi se mnogo, ali mnogo stvari promenilo!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@marko, tu si u pravu, samo sto ta LDP mrznja je vise bes, gnev nego zelja za nasiljem. Svako od nas je pozeleo u sebi da neko ubije kostunicu Smiley Ne ozbiljno, samo sto neki popizde pa kazu na glas, a 99% (pa i 100%) njih to nikada ne bi uradilo.
Ali priznajem to lose zvuci i javnost pogresno shvata, a neretko shvati kako njoj odgovara. Iz tih razloga treba izbegavati govor mrznje.
A radikali Smiley , tu nema sta da ti pricam ko su i sta su.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Citat
vanja je sam rekao da bi zeleo da se organizuje neki atentat na Kostunicu.
vanju zovemo od sada princip, gavrilo princip! Smile
za to nisam znao!
ali, kad smo kod atentata ja mislim da bi atentat na miskovica dosta uticao na srbiju!
mislim da je to atentat koji bi najvise stvari promenio u srbiji!

daleko od toga da tako nesto zelim, samo tvrdim da je postao vrlo bitna figura cijim nestankom bi se mnogo, ali mnogo stvari promenilo!
Da,ali to jos uvek nije,niti ce u skorije vreme biti moguce...
Sto bi oni(ministri,bivsi,sadasnji i ostali gangsteri iz senke) ubili Miskovica,kad preko njega,a bogami i Peconija kupuju sve firme po Srbiji...davno bi mu oni stali u kraj...a, Peconi je tek prica za sebe...da jedan surcinski shaban sa 3.stepenom S.S.S. pokupuje najjace firme u Srbiji,i pored toga iz temelja,na njivi izgradi onakvu fabriku duvana-Monus-Indjija(fabrika je stvarno vrh,bio sam,i nisam mogao da poverujem),pa sad od Miskovica kupio jos jednu uljaru pored Vitala,mislim da je Dijamant... Smile
Jasno je da i iza njega i iza Miska stoji dosta ljudi,koji nece da se pokazu,pogotovo kad je Peconi u pitanju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Ali priznajem to lose zvuci i javnost pogresno shvata, a neretko shvati kako njoj odgovara.
to je opasan izgovor, na koji mogu da se pozivaju i radikali!
nema mesta u politici za te stvari! il si ovo, il si ono!
lep primer je bilo iseravanje vesne pesic, koja se totalno srozala u onoj emisiji kada je na najgori moguci nacin spustila i sebe i partiju, izgovorivsi one gluposti na racun emira kusturice!
btw, ne gotivim emira, ali ono je jadno i bedno!
a nemoze se nikako braniti, koliko god da sma glasao za ldp i koliko god da ih podrzavam!

niko79, cela ekipa pored dvojce spomenutih placa "usluge"!
ali kad jedan od njih padne, bice ....
problem je sto su puni ko brod, a drze se zajedno! karic nije bio deo tima, pa ga je poduvao za primer!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
@kamaro, to je zato sto je LDP kao partija zelen. Nije se LDP jos stabilizovao i ucvrstio.
Ne branim ih, jer govor mrznje nije za branjenje, samo ih razumem. Ja to gledam kao na pocetnicke greske, decije bolesti, koje ce sigurno da nestanu kada partija sazri.  DS postoji dvaes' godina.
btw. pesicka se jeste zajebala sto je to rekla na glas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Ja sam do te izjave Pesicevu smatrao za iole ozbiljnu licnost...
Ali kad sam cuo ono sto je ona rekla za Emira Kusturicu,jasno je da zeni treba medicinska pomoc,jer onolike gluposti ne moze da izgovori zdrav razum.
Ista ona Vesna Pesic,koja drugima drzi lekcije o "toleranciji",a kaze da je Emir izdao BiH?!?!?! Smile kao sram ga bilo...
Kada to cujes od nekog ko glumi toleranciju,a u isto vreme osporava osnovne ljudske slobode,zapisane i u povelji UN-a,sta covek da pomisli...klimaktericnost ili ebem li ga,ali ono sto je ona isuketala za njega je za psiho analizu...
Nemam ni ja neko misljenje o Emiru u zadnje vreme,pogotovo odkad je mnogo blizak politicarima,ali aj da vidim ko ce da ospori njegov rad na filmu.kao reditelja svetskog ranga,priznatog i poznatog...no to i nije u ovom slucaju toliko bitno.
Ona je coveka napljuvala,samo zbog drugacijeg politickog misljenja...i u 21 veku drzi takve govore...
Svako na kugli zemaljskoj ima pravo da se izjasni kako hoce,da promeni religiju,da sa sobom radi sta oce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
dakle, svakako da mi je politika koju promovise LDP najbliskija pored DS-a, ali, oni su toliko tu svoju politiku iskrivili, da sve to gubi smisao.

Pa kako ti je najbliskija ako je iskrivljena?  Smile

Citat
@marko, tu si u pravu, samo sto ta LDP mrznja je vise bes, gnev nego zelja za nasiljem. Svako od nas je pozeleo u sebi da neko ubije kostunicu  Ne ozbiljno, samo sto neki popizde pa kazu na glas, a 99% (pa i 100%) njih to nikada ne bi uradilo.

Pa vi definiitvno niste normalni ako su vam to zhelje. Protiv politickih protivnika se bori politichkim putem ti da si iole normalan chovek ti bi pozheleo da Koshtunicu pobedite na izborima i da od njega osvojite veci procenat glasova, a umesto toga vi pozhelite da ga neko ubije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Oni drugi način za dolazak na vlast i nemaju, osim da poubijaju konkurenciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ista ona Vesna Pesic,koja drugima drzi lekcije o "toleranciji",a kaze da je Emir izdao BiH?!?!?!

Осим што показује колико се ниско може пасти, ова изјава показује и да "издаја" није именица која је тако туђа том "либерално-демократском" дискурсу. Иако се они често и сами препознају као "издајници", односно ваљда себе иронично тако називају. Тако су често знали Тадићу да вичу "издао си Зорана", можда Тадиће и "тадићевци" могу сад себе иронично да називају "Издајници Зорана". Smile Smile Smile

Како је Емир издао БиХ? Шта је уопште БиХ? Ако се БиХ сматра "секуларном" националном државом муслимана словена (који сами себе не знају како да зову)... хммм... па можда их је и издао. Ало одкуд то да једна тако велика "боркиња" противу национализма подржава један националистички пројекат?
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Baba je klasichan teletabis i zrela je za gerontoloshki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 01:42:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.