Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 11:40:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Akcije Mladih LDP-a!  (Pročitano 30948 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ти ће' ми кажеш!!!!
ја причам о реалним чињеницама а ти се позиваш на нешто десето што нема везе са животом!

уосталом, овај текст у мом потпису је написао човек који је био у лдп-у  а не ја...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
govori o tebi mnogo vise no taj avatar koji ti stoji za vratom...
А шта фали његовом аватару?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Најбоље да прикажу оно кад су махали насловном страном кНИН-а, новина мафије, на којој је био Чеда Јовановић кад је дао интервју истом листу.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
А шта фали његовом аватару?

ма човек је ем неписмен, ем острашћен, он ни не зна да је на мом аватару приказана униформа Живојина Мишића и Калемегдан, симболика и тежина аватара је сасвим јасна, али он је убеђен да је у питању Ратко Младић, шта ћеш испран му мозак!!!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Ovako gleda.... Smile! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Најбоље да прикажу оно кад су махали насловном страном кНИН-а, новина мафије, на којој је био Чеда Јовановић кад је дао интервју истом листу.
па наравно да су то новине мафије кад интервјуишу мафијаше,а једини интервју који они смеју и могу да дају је код истражног судије у некој нормалној и уређеној земљи,а не у нашој Страдији Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k310i
Fetus koji nije živ.
Majketi,nije ziv.
To su objavili mnogo poznatiji eksperti nego što smo ja i ti ili vrh Katoličke ili Pravoslavne crkve.
Koja pravoslavne Crkve,o cemu ti to pricas...

Evo nekoliko tekstova o tome...

http://forum.burek.com/index.php/topic,2339.190.html

Јавна исповест Др. Стојана Адашевића

АБОРТУС - ЖРТВОВАЊЕ ДЕЦЕ СТАНДАРДУ

Побачај није само проблем појединца, већ и околине, друштвене заједнице, нације. Он постаје један од главних начина на који се један народ предаје самоуништењу, сматра наш саговорник. "Ја сам добар део свог живота био један од водећих абортера или утробних чедомораца у Београду. Могу да вам кажем да сам једно време чак био и први. Урадио сам више од 48.000 абортуса. Обавио сам их онда када нисам знао шта радим, када сам сматрао да је дете живо тек од оног момента кад се заплаче. Тако су нас учили", прича о својим искуствима гинеколог др Стојан Адашевић.
"Али, човек се развија и у свом животу мења схватања. Тако је било и са мном. Схватио сам то онда када сам имао прилике да посматрам на екрану бебу како цуцла свој палац у мамином стомаку. А дефинитивно сам престао да радим абортусе пре десетак година. Радио сам абортус својој даљој рођаки, не знајући да ће ми бити последњи... Десило се да ми је у току операције ручица пала на посуду с јодом, гледао сам ту руку како се трза, умире... Али, морао сам да радим даље, мислећи... само да не извучем ногу... Али, ох, извлачим ногу и онда говорим себи... пази да ти живац исијадикус не падне на компресу са јодом! Полако пружам аборцанглу са том ногом, али како се хоће - саплете се нека бабица, из руку јој испадоше инструменти, све то пада на керамичке плочице. Бука. Ја се тргнем, отворим аутоматски аборцанглу... нога пада баш на јод. Сад се нога трза. Ода се мислим... па, добро, ајде сад да завршим абортус и... само да не извучем опет ногу, руку или не дај Боже срце!... Али, о узас! Ја извлачим срце које се полагано грчи! Грчи се у све споријем ритму јер нема кисеоника. Оно умире, прави своје задње трзаје, а требало би да живи шездесет, седамдесет, деведесет година, да ради... Онда схватам да сам извршио убиство и то не убиство неког непознатог човека, него убиство некога који мени долази род... Тад сам схватио да сам извршио убиство, да је абортус убиство и решио сам да прекинем с тим. Више нећу да убијам."
Човек не настаје рађањем, него зачећем. Године 1981. амерички сенат затражио је мишљење осморице врхунских специјалиста о томе када почиње живот код ембриона. Њих седморица су пуном одговорношћу изјавили, да сагласно с науком (медицином и биологијом) живот почиње од момента зачећа.

ОКРЕТАЊЕ ХЕДОНИЗМУ

Истразивања показују да је крајем четврте недеље ембрион дуг два и по милиметра, али је ту већ створена тзв. неурална цев на чијој је једној страни основа за мозак, и већ је успостављен и крвоток. Крајем осме недеље трудноће, на пример, плод је дуг два сантиметра, његова основа мозга се јако повећала и формирала главу која расте релативно јаче од трупа и тада заузима готово половину читаве дужине ембрија. Очи се помичу на предњу страну и око њих почињу ??? се формирати веђе. Врат се све више уобличава. Избочина јетре још увек је без јасне границе према избочини срца. Прсти на рукама и ногама јасно су изражени. То је, дакле, већ један прави мали човечуљак.
Имамо ли право да убијемо човека да би једној групи људи или чак једном човеку олакшали живот, пита се и одмах одговара доктор Адашевић, да је абортус, утробно чедоморство, убиство нерођене деце једна врста жртвовања богу који зовемо стандард. Данас, констатује наш саговорник, људи гледају да се што лепше проведу, проживе, науживају, окренули су се хедонизму. Ради се о поремећеним вредностима и животним критеријумима, о моралу који је заправо двојни морал. Како каже доктор Адашевић, нешто је морално ако то мени одговара, а већ сутра та иста појава окарактерисаће се другачије. Истина је оно што мени тренутно одговара, морално је оно што мени одговара.
Питање абортуса, по мишљењу нашег саговорника, је и морално, и етичко, и медицинско, и правно... Говорећи о својим колегама, лекарима, доктор сматра да није проблем убедити неког ко није радио абортусе, али је проблем убедити оне који јесу, а поготово неког ко одлично живи и коме абортуси доносе пет, шест или десет пута већи стандард него лекару који не ради абортусе. Саучесници у убиству званом абортус су и фармацеутска индустрија која производи контрацептивне пилуле, онда фирме које то продају итд.
Побачај, дакле, није само проблем појединца, већ и околине, друштвене заједнице, нације. Он постаје и један од главних начина на који се један народ предаје самоуништавању, а код нас се већ деценијама говори о масовним побачајима, који су названи "белом кугом".

ВЕРА, ПРАВИ ПУТ

По мишљењу нашег саговорника, доктора Стојана Адашевића улога верског образовања је неопходна а окретање вери је прави пут за решавање не само абортуса него и бројних дилема савременог човека. На жалост, констатују, многи од нас заборавили су на наше православље, на нашу цркву окренувши се неким другим "вредностима". Уосталом и сам живот нас на то тера, подсећа доктор. Сида сваког појединца тера да размисли добро о сопственом понашању. А кад се прихвати вера биће много лакше свима.
Говорећи о значају верског образовања, доктор нам је препричао и догађај из ординације. Када му је дошла пацијенткиња а он јој, након прегледа, констатовао трудноћу и посаветовао је да би требало да роди, она је одговорила да сада нису добри услови за пуно деце, да је економска ситуација несигурна, једноставно да она и муж не желе више деце. Доктор је на то упутио на другог колегу, рекавши да он абортусе више не ради.
Наравно, пацијенткиња је обавила што је наумила и после извесног времена дошла код доктора Адашевића да му се похвали. Доктор је прегледао, констатовао да је прошла одлично а она је упитала: - Знате ли зашто? - Не. - Видите, пре него што сам дошла у болницу, возимо се муж и ја кроз град и прођемо покрај цркве, ја се сетим да нам је баба говорила да се ваља у цркву свратити. Уђем ја и видим неки ред, нешто се догађа, видим нешто се дешава, отварају они уста. Питам једну жену шта се то ради а она ми одговори да се људи причешћују. У! Сетим се опет бабе која је говорила да се ваља и причестити. Станем у ред и причестим се. После одем на абортус и видите..."
"Питање абортуса је озбиљна ствар и зато се ја обраћам свима, па ко има уши нека чује, каже др Стојан Адашевић. Знамо да је абортус последица нечег што се раније одиграло, ми се не можемо борити само против абортуса као задњег чина, ми се морамо борити против узрока. За нас, овде, то је окретање цркви и њеним ставовима, окретање породици, а када то будемо прихватили уследиће и промена у животу." На крају интервјуа нашег саговорника питамо: "Имате ли грижу савести због абортуса које сте урадили?" "То је сувише интимно питање и овај пут ћу морати да вас оставим без одговора... То је питање за исповест, за саморазговор... Немојте се љутити."

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
MLADI LDP ORGANIZOVALI AKCIJU ISPRED ZGRADE RTS

"Danas Aleksandar Tijanić koristi pare građana Srbije da bi vodio svoje privatne ratove i na taj način zloupotrebljava javni servis. Tijanić to radi na isti način kao što je to radio devedestih, kao najbliži saradnik Mirjane Marković, a ako niko to u ovoj zemlji ne želi da kaže, Mladi LDP pred tom činjenicom nemaju nameru da okreću glavu" – rekao je Marko Živković, predsednik Mladih Liberalno demokratske partije ispred zgrade RTS prilikom akcije pod nazivom "Streljački vod za Aleksandra Tijanića".

"Nismo zaboravili šta je radio za vreme režima Slobodana Miloševića jer to isto radi i danas, smo po nalogu Vojislava Koštunice. Tijanić nema moralno pravo da priča o govoru mržnje jer je to jedini način obraćanja njegove televizije prema svima koji razmišljaju drugačije od DSS-a i njegovih koalicionih partnera."

"Takođe mi smo ovde danas da podsetimo sa kim je Aleksandar Tijanić kriminalizovao prvu demokratsku vladu u Srbiji. Čovek koji je rekao 'Ako Đinđić preživi, Srbija neće' je zahvaljujući toj izjavi i mnogim drugim stvarima potpuno ne legalno postavljen na mesto direktora RTS-a, a za tu funkciju nema čak ni osnovne kvalifikacije" – rekao je Živković.

"Tijanić će onog dana kada Srbija postane pravno i uređeno društvo odgovarati pred sudom, a to je nemoguće sada dok je Srbija feudalni posed Koštunice, Ilića, dinkića, Dačića i drugih" - dodao je predsednik Mladih LDP.

Po završetku akcije Aleksandar Tijanić je pozvao predstavnike Mladih LDP-a na razgovor, ali nije dobio potvrdan odgovor.

"Sve što smo hteli rekli smo mu u našim izjavama. Znam da su Tijaniću poznati takvi kabinetski sastanci iza zatvorenih vrata, kao kada je bio kod svog prijatelja Jočića u ministarstvu u noći kada se Ulemek predao, ali mi smo rekli sve pred kamerama i očima javnosti. Pristajemo na sastanak sa Tijanićem ukoliko se jasno defišu teme i ciljevi, ali ne pristajemo da sastanak sa Tijanićem bude zamena za slanje poruka javnosti" - rekao je predsednik Mladih LDP.

Predstavnici Mladih Liberalno demokratske partije nosili su transparente sa natpisima "Saša, nemoj da se plašiš", "Ovakvu gardu nema ni Gadafi" i "Tijaniću čuvaj se".

Akcija je organizovana povodom izjave direktora Javnog Servisa Srbije da LDP želi njegovu smrt.

Izvor: Od nas zavisi

Svaka cast. Smile Smile
I u mraku katkad nikne divan cvet.

A besmisleno je sto si dosao ovde sa nekakvim pokusajem dijaloga, medju populaciju koja nije sposobna za to.
Otprilike kao da dodjes medju zatvorsku populaciju da im objasnjavas sta je dobro i pravedno.
Ovi ljudi su godinama bili u najstrozem zatvoru medjunarodne zajednice, a ti se nasao da im nesto objasnjavas.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
па наравно да су то новине мафије кад интервјуишу мафијаше,а једини интервју који они смеју и могу да дају је код истражног судије у некој нормалној и уређеној земљи,а не у нашој Страдији Smile

Kakav vic. jel znas tio da su Srbima merili IQ i da je on na najnizim granama po ovakvim izjavama.
Pa jeste, ljudi nadrljaju na robiji. Stradalnici.

PS. cenim da je prosecni IQ ovakav jer je svako sa visim IQ-om odavno otisao u azil dok je bio nudjen, ili pobegao kako je znao.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
A besmisleno je sto si dosao ovde sa nekakvim pokusajem dijaloga, medju populaciju koja nije sposobna za to.

ah, meni je ovo zabavno Wink

uvek volim da pustim idiote da rade ono sto najbolje umeju, i onda ce normalni ljudi videti kakvi su oni zaista Smiley znaci krajnji cilj, dobiti normalne ljude na svoju stranu.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 11:40:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.397 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.