Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 23:01:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najvise anti - srpski medij u Srbiji
VECERNJE NOVOSTI
B92
BLIC
PRAVDA
POLITIKA
RTS
KURIR
GLAS
PRESS
PINK
FOX
AVALA
DANAS
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ajmo malo o placenim medijima...  (Pročitano 6210 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ma ok je ta prica,slusam je godinama ... nego objasni mi na sta si mislio kada si pominjao poreklo???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Pa ako ne znate onda sta da vam pricam?
Njena majka je cuvena komunistkinja Vera Miletic. U logoru na Banjici 42-e su je pustili da se porod van logorai, a ona je zauzvrat odala neke velike ajkule, medju ostalima i Rankovica kojeg su posle oslobodili desantom.
Posle toga su je streljali. Sestra Verina je bila Davorjanka Punovic, alijas sekretarica Zdenka, odnosno najveca Titova ljubav.
Ona je malu sestricinu dala po zadatku Mrkovicima da je odrastaju a zauzvrat su dobili politcku karijeru.
Davorjanka je shranjena ispod Titovog prozora. Cobanica je morala da gleda muza kako vecito stavlja cvece na njen grob.(Jovanka).

Alijas vestica je stasala u velikog komunistu, zavsila faultet i Sloba se sa njom ozenio i tako su iz Pozarevca u Beogradu poceli kao mladi dobro potkovani podobnoscu a vestica je postala profesor na fakultetu.
Kadrovski je drmala sa celom intelektualnom svitom Srbije.
Tako je akademija postala leglo partizanstine(Cosic, Isakovic, Tadic(otac danasnjeg predsednika), Djordjevic, Nikolis, Kanazir itd (ima ih jos dosta)).
Glavni ideolog socijalizma je postao Mihajlo Markovic, ideolog raspada i odbrane srpstva pod okriljem komunizma, odnosno laznog srptva.
Srpstva za dizanje barjaka, sejanja mrznje i naravno posle pljacke koja je usladila. Cim su isprovocirali nemire na Kosovu, poskidali sve umerene Siptare koji nisu hteli odvajanje od drzave(Vlasi, Jasari), krenulo se u privatizaciji.
Onda je sitematski (da ne bi drugi postali vlasnici) organizovala Jul, gde se vodio ceo proces. Svi dosadasnji tajkuni su postali pod njenom dirigentskom palicom.
Mrznja prema srednjoj klasi, je ispoljila tako sto je Karica (ciganskog tamburasa) stavila da deli diplome i ubire pare. Cak je postao i akademik.
Pljacke su se nastavile i preko Jezde i Dafine piramidalnim bankama gde je i ona ulagala pare.(Draskovicka je morala da plati debelu kaznu kad je to objavila) a i stigli su u zatvor ako se secate.
Ona je ta koje je drmala Seseljem, Cosicem i Karicem. Sloba je hteo da Sekija strpa zauvek u zatvor, ali je ona videla dobru priliku za kontre najvecem neprijatelju Draskovicu. Zato je nagovorila Slobu da im bude omiljeni opozicionar.

Kasnije je pod njenom naredbom ubijen Stambolic, koji je trebao da bude kontrakandidat Slobi na predsednickim izborima u mesto Kostunice.
Posto je metiljavi pobedio, nisu se nadali tako odlucnom Djikijevom potezu da ga posalje u Hag. To ga je kostalo zivota.
Sve pare koje su se pljackale su se slivale u dobro znanom mestu a finalni cilje joj je bio ideoloska oradzbina sssr. To su prpremali kad su Slobinog brata stavili za ambasadora, a Marjanovica za premijera. (najveci biznis sa Rusima za vreme stare drzave je imao Marjanovic).

Zato nije ni najmanja laz, kad sam se nasalio da je vesticin tocak tamo kod Chede.
Za vreme prvobitne privatizacije, ona je imenovala sve direktore. Setite se, da nije bilo tog strajka koji je mogao nekog direktora da smeni.
Cak i da su hteli nisu smeli da daju ostavke.
Ima jos puno ali to je to.
Ne budite naivni, cela prica oko Rusije je najobicnija lokalna propaganda.
Prica oko nis-a je u stvari vracanje srpkog kapitala za jahanje Srba. Suvise je od malog znacaja, potok, jaruga itd za gas. Ne mozemo mi nista bez para i to bez zapdnih para. Tako rade Hrvati, i zato je Putin otisao u Zagreb.Njemu trebaju saveznici koji znaju da muzu zapad, a ne Srbi koji cekaju ruske bombe.
Sve je ovo za lokalnu balvaniju, da se i dalje kupa u sopstvenom izmetu i umiva sopstvenom pljuvackom. Kako i dolikuje partizanskoj kopiladi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
shkorpion, mislim da bi ovo trebao da objavis u nekim novinama. najozbiljnije.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Nekoliko stvari  si propustio, recimo da je Sloba bio partijski tiranin i egzekutor za potrebe Ivana Stambolića  na univerzitetu, kasnije u Beogradu pa Srbiji i da se povezao sa CIA kad je bio u SAD (u isto vreme Živorad Kovačević je bio ambasador), te da Mira Marković jeste crvena veštica, ali da joj muž nije bio papučar nego podjednak monstrum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 548
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
            Treba pomenuti da je period Miloseviceve vladavine imao i pozitivne momente,kao sto je frakciski komunisticki obracun kada je ubijen Stambolic,ciju smrt zale najvise oni koji su izgubili pozicije dolaskom Milosevica na vlast,takvima je danas Kostunica trn u oku.
            Sa obzirom da je Skorpio izneo zanimljive teorije evo iznecu i ja.
     Jovanovic i Miskovic su u suptilnoj ljubavi. Jovanovic,njegova stranka kao i B-92 su od februara do oktobra 2007 god. bili zaduzeni za aferu koncesija autoputa(omalovazavanje rada srpskog domacina koji nema komunisticku pozadinu),kao i za orkestrirano podmetanje i provociranje srpskog Ministra preko svog novinarskog establismenta.Time je Cedomir dobio proliku da sebe i svoju stranku predstavi u svetlu borca za istinu kao i borca protiv korupcije.
            Sa druge strane tom kontrolisanom i provizornom aferom koja je podmetnuta Ilicu gospodin Miskovic je dobio slobodan mediski prostor da jedna od njegovih kompanija  po znatno nizoj ceni dobije kompleks robnih kuca Beograd ciji su radnici preko godinu dana u strajku.Miskovic je kupio i Miticevu robnu kucu u knez Mihailovoj ulici u Beogradu koja nije vracena zakonitim naslednicima.I danas su u strajku radnici u upravnoj zgradi na Vracaru ,a za tih godinu dana B-92 se nije setila da to snimi,kao ni Cedinu novu jahtu u Grckoj,ali su zato isli u okolinu Cacka da snimaju Ilicevo stado ovaca.
           Ostalo je jos da gospoda Jovanovic i Miskovic operu pare preko suda.
           Borci za pravdu i socijalni mir ili obicne komunjarske protuve. 
          Dakle prvo je Jovanovic dobio lovu ,ostalo je jos da se deo para vrati Miskovicu normalno preko suda zbog nedostatka dokaza,novac postaje cist,a Cedomir dobija priliku da se upise medju presvetle borce za pravdu-velikomucenik.Ako treba i ona demon-kriscanska protuva Batic ce to da potvrdi.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 14:00:49 od vucko_m »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230

Zasto, pa to se zna.
Ako bih se time zanimao, onda bi to bilo od ljudi koji su u dijaspori ostavili dokumenta.
Ona je dvojicu ubila u americi, a treci je ostao ziv.
Imaju biivsi Acimovicevi agenti sve. Nije to samo prica  o njima, tu je cela klapa.
U toj klapi je bila i zena Milentija Popovica.
Pa ko mislis da su bili Srbi koji su preuzeli vlast kad je Tito dosao?
Sve fukare, jer su Srbi bili ubijani, progonjeni ni groba im se ne zna.
Uz pomoc brace Rusa. Mi smo za njih bili burzuji koji smo stitili Ruske emigrante. Saradnici okupatora itd, itd.
Srbi nisu ni imali komunisticku partiju.
Skupljali su kurve i fukare da maltretiraju Srbe.
Krcun je vadio zatvorenike iz CZ-a da ubijaju po Beogradu.Mislis da se sudilo po optuznicama? Pa nije bilo ni pismenih da procitaju a kamo li da napisu neku optuznicu.
Ja se sada jezim kad ovo kucam, sta smo sve kao nacija preziveli. Nam su dzelati sudili.
Ubijani su bili skolovani srpski oficiri kraljevske garde.Srbija je bila civilizovana zemlja a Srbi ugledna nacija. To je sve bilo poubijano a sve ti to mogu naci, jer sam nekada imao sve te podatke.
Pa i 91-e se pod njenom palicom proterivalo sve sto je bilo pametno.Dezavuisanje svih intelektualaca sa Karicem I posle Seseljem je bilo namerno.
Oterati svu pamet, da bi mogao vladati ovima iz pecina.
Sad ste vi prva generacija Srba, koja nece da ide iz zemlje. Uzeli ste se da se bijete sa najjacom gamadi na svetu. To su ti partizanska kopilad.
To vam je jako tezak zadatak.

@vucko, moram da idem na izmene. Ovo moje nije teorija nego stvarnost. A to je samo malo od cega znam i to hajde da kazem iz izvora kojima mogu da verujem.
Inace to sto ja pizdim, da dokle god ne budemo znali sva nasa sranja, nema nista od nacije, to stoji i mi polako gubimo svaki smisao.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 14:28:53 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Skorpi sve stoji ... osim jednog pitanja - zasto onda lobiras za ldp??? ako sam u krivu ispravi me.Stalno mesam tebe i vanjugatora, (mada ste ulazili u sukobe oko proslih izbora ds-ldp ) da niste jedna osoba ???Ne stvarno, kako sa tom svescu o komunjarskoj ujdurmi, ne vidis komesarsku prirodu vajnoga ti vodje???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

svi se polomise da objave njegova pisanija...glavni i odgovorni urednik Danas-a ne spava nocima Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Skorpi sve stoji ... osim jednog pitanja - zasto onda lobiras za ldp??? ako sam u krivu ispravi me.Stalno mesam tebe i vanjugatora, (mada ste ulazili u sukobe oko proslih izbora ds-ldp ) da niste jedna osoba ???Ne stvarno, kako sa tom svescu o komunjarskoj ujdurmi, ne vidis komesarsku prirodu vajnoga ti vodje???
Pa da se razbije jednom bratsvo i jedinstvo akrepa sa vlasti. Tu mislim i na radikale jer su u strogom zagrljaju sa ostalima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Da se razumemo - razbijanje vlasti : znaci ds,dss,srs...nasuprot ldp a?Posto nisi odgovorio na pitanje o vodji , zakljucujem da ti je cela zvaka( iako istorijski utemeljena ), zapravo zloupotreba istorijskih cinjenica , koje koristis precutkujuci bolne detalje, u svrhu ubedjivanja samoga sebe u ideologiju ( posto vise nema Slobe hvataj se za prvog , kako bi ceda dobio koji glas!).Zabavna ideologija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 23:01:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.