Ajmo ljudi, pisite, nije red da samo ja pisem, a vi gledate stalno NEma zezanja i zabusavanja Ajde ajde polako ali sigurno pocnite da pisete svoja misljenja na teme i da sami postavljate nove.... iz ma koje oblasti.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Burek ti polako ali sigurno prelazi u gnjecavu pitu. Ajd ti lepo smanji broj ovolikih foruma koji zvrje prazni a namecu tematiku koga ocigledno nikog ne zanima sem moderatora. Ovo ti je kritika od srca. Pa da postujemo posle toga sa bar 20 recenica (sto prosto prosirenih - sto slozenih). Ovo vec nema smisla!
Jeste bre, El Govnojedu, od svega po malo. Kao dobra pomija. Uzivaj ti sine u njoj, ja necu. Nakitili ga kao novogodisnju jelku, lepo na oko a beskorisno. Jos i reklame pljustale po SC-u......
Hvala na kritici, ali nazalost ja vidim jednu stvar a to je da svaka tema ima solidan broj pregleda, znaci da ljude zanima, ali ne usudjuju se da pisu to mi smeta jer ne zelim ''diskusijsku nepismenost'' kod ljudi koji ovde dolaze... I nemojte da se vredjate tako ...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Teme su takve da svako moze naci nesto sto ga znima i zeli na tu temu da pise ... Zato ih i ima toliko, ko ne zeli da pise i gleda neku temu neka je i ne gleda, jednostavno ...
majmune jedan glupi, pa valjda treba da privuce ljude a ljudi se nece privlaciti sa dve tri teme nego sa vise, da svko nadje nesto za sebe! a ti kad si toliko pametan napravi svoj forum pa da vidimo koji ce da ima vecu popiularnost, napravi ga na sajtu: http://www.dancerglavas.glupiforum.com
Alo jesam ja rekao da iskulirate malo , a? Ajde mirni, radite na tome da dovedete ljude a ne da rasterujete i ono malo koliko nas ima ... dobro nije bas ni malo