Ajde nek mi neko objasni molim vas, jer priliči ovo ponašanje jednom moderatoru: Pod mojim okriljem imam 18 web strana, a ni na jednom se neobraćam korisnicima na takav način, mogao je lepim rečima da mi saopšti sve to.
Citirani text:
Re: Sexy psy-trance girl's from all around the world! ! ! « Odgovor #38 Juce u 18:50:23 »
Iskopaio si temu staru godinu dana da bi reklamirao svoj sajt. To ti druze ovde ne prolazi. Ova tema ide pod lock, a ti ako produzis da reklamiras svoje sajtove letis napolje i to naglavacke
Lock
Odgovor:
E pazi ovako canelane, stvarno te ne razumem, što to tako bezobrazno, da letim naglavačke, prvo ja stvarno neznam da letim, a naglavačke još manje sa mojih 130kg. Jer ja znam da budem još bezobrazniji i ako mi to nije po prirodi, pa ćemo se igrati mačke i miša. Jednostavno mogao si to lepo da mi saopštiš. Jer nevalja biti bezobrazan prema svakome, jer nikad neznaš ko je u stvari iza tog nika s kojim se prestavlja, i šta sve može da učini.
A canelanetu bi i preko foruma poručio ovo:
POŠTOVANI JA SAM
KORISNIK SA FORUMA: ( eldiavolo ) Ajd sad ti meni lepo reci, što mi to tako bezobrazno obaveštavaš: CITIRAM: (" Ako jos jednom na bilo kojoj temi postavis linkove prema drugim sajtovima, letis sa foruma"),nerazumem šta "MOŽETI SE" (IZVINI AL JA NEZNAM DA LETIM) mislim da to stvarno nije uredu. Onda nemoj da govoriš da sakaš Makedonija, pošto sam ja rodom iz Vinice mesto kod Kočani, tako da nisam upoznao mog sunarodnika a ni čoveka koji voli Makedonski narod a da se tako obraća nekome, a ni ja nisam takve prirode. Ništa ti loše nemislim sa ovim što sam ti sad ispisao, nego samo prijateljski. Trenutno pod mojim okriljem imam 18 web stranica od kojih 12 ima korisničke forume, i veruj mi ni prema jednom korisniku se nisam obratio na neki bezobrazan način, koliko god je meni dan bio usran il mi nešto neide od ruke, tu smo da lepim rečima obavestimo korisnike o nekim načinjenim nepravilnostima. Ako bi želeo i sam da se uveriš kako se ja obraćam mojim korisnicima, poslaću ti linkove svih mojih web stranica. Od mene toliko i još jednom, nemoj sve ovo da shvatiš kao zamerku, već kao savet, normalno ako oćeš.
Jedan savet od mene, posto si nov clan pravilnik Burek Foruma. Zatim razumi malo caneta jer je bio moderator na sexu dugo vremena, i ima svaki dan novih clanova koji spamuju non stop, i ima covek iskustva, ne bi ti on dzabe rekao to sto je.
Jedan savet od mene, posto si nov clan pravilnik Burek Foruma. Zatim razumi malo caneta jer je bio moderator na sexu dugo vremena, i ima svaki dan novih clanova koji spamuju non stop, i ima covek iskustva, ne bi ti on dzabe rekao to sto je.
Ma kažem ja i to sam i napisao u prethodnoj poruci, nisam ja njemu puno zamerio, nego dao samo savet, da nebi valjalo da se ponaša tako prema korisnicima. Lepa reč bolje dopire do čovekove glave, nego bezobrazna, jer na bezobraznu reč čovek zna da tera inat. Nebi ja do sada imao sve te web stranice i korisnike da sam bio imalo bezobrazan, moraš da ih trpiš i na lep način, a ako neispoštuje, e onda malo bezobrazluka, ali u određenim merama, jer uvek ima ljudi koji mogu da naude na svakakve načine.
A na vaš forum nisam došao da reklamiram svoje web stranice, nego da se o nečemu informišem. Za reklamu web stranica postoji mnogo drugih načina, na primer legalno preko ads googla, a nelegalno preko pop-up
Dobro, imas 18 web strana...Kako se na njima ponasas prema korisnicima to je tvoja stvar...ovde si dosao na nas forum i trebas da se prilagodis pravilima foruma.Za to kratko vreme koliko si na forumu prekrsio si vise pravila ( znaci da se nisi ni potrudio da ih procitas ).|Kad clanovii naprave jednu gresku lepo ih upozorimo ali kad prave uzastopne greske onda jednostavno moramo i mi da promenimo nacin obracanja prema tim clanovima... A to da li ce neko da tera inat ...pa moze, ali ne zadugo... I prijateljski ti preporucujem da procitas pravilnik i da se pridrzavas njega i nece biti nikakvih problema
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Iskopaio si temu staru godinu dana da bi reklamirao svoj sajt. To ti druze ovde ne prolazi. Ova tema ide pod lock, a ti ako produzis da reklamiras svoje sajtove letis napolje i to naglavacke
Sta ti tu nije jasno.
Dolazis na forumu, sa jednim ciljem, da reklamiras sebe i svoje sajtove, i to na racun ljudi koje danonocno rade da bi ovaj forum napravili ono sto jeste, i koji svoje vreme, novac i emocije ulazu u ovaj sajt da bi clanovi imali dobar kutak da trose svoje vreme.
Kako sto sam ti napisao na mail, to sto si poreklom makedonac meni ne znaci nisto. Za mene si clan koji je u tri posta prekrsio pravila foruma, reklamirajuci sebe i svoje sajtove, kako i pisanjem teksta all caps.
I ukoliko nemozes da postujes pravila ovog foruma, ti svoje vreme trosi na svojim forumima, kao sto si rekao imas ih 12