jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema, samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju, i zato samo u jaja, samo u jaja pokaži malom šta je tehnika samo u jaja, samo u jaja milost je čista patetika
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema, samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju, i zato samo u jaja, samo u jaja pokaži malom šta je tehnika samo u jaja, samo u jaja milost je čista patetika
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic