Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Glasanje
Pitanje: Kako vam se svidja ideja samog foruma?

Glasanje završeno: 02. Apr 2003, 16:26:23

Ukupno glasova: 9
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ajd pa navratite :)  (Pročitano 8501 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Oki doki vovki toki!!! Poslacu ti na LP password da znas da sam to ja kada budem dosao da preuzmem nick !!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Nema problema, ocekujemo te Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Zoki meni se otvaraju i reklame neke kad otvaram forum... :mad:

iiiiiiiiiii nemogu sad NIKAKO da otvaram forum bre  Smile  Smile

The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Open the www.breezeland.com home page, and then look for links to the information you want.
Click the  Refresh button, or try again later.

Click  Search to look for information on the Internet.
You can also see a list of related sites.

Jel sad ovo do mene  Smile:  

SVE mi leti kad se otvara samo Zokijev sajt nece NIKAKO  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
'Vako.... posto je to free host i free domen, kad otvoris stranicu uvek iskoce 2 reklame....

Dalje.... moze se nakeda desiti da server padne pa da forum je nedostupan par minuta, pola sata... ko zna....

I da.... ja recimo kad otvaram svoj forum preko kablovskog interneta onda mi ide dosta sporo, a sve ostalo ide MEGA brzo... dok kuci na dialup-u mi otvara sve normalno i brzo....

Resenje: Uzeti neki normalan hosting i placati ga mesecno...

Problem: Nemam para Smiley     ...... ALI   posto vidim da ce biti njudi na tom forumu i da se svima svidja, moracu da ga prebacim na neki normalan host.... e sad.... neka ostane sve zasad ovako, dok se ne snadjem....

JeViga, strpite se malo....  bice sve.... zasad idemo ovaka kako mozemo....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Ja koristim Mozillu i reklame mi ne iskaču uopšte. To sam primetio tek danas kada sam posetio forum iz škole gde ima IE.

A ne znam zašto je vama sporo. Ja do sada ni jednom nisam imao problema sa forumom. Jeste da se otvara malo sporije od bureka, ali radi se o nekoliko sekundi. Znači, burek otvori za manje od sekunde, dok to ovde traje maksimalno 5 sekundi, sto je zanemarljivo.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
meni se otvara brze od bureka 8O
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Citat: sarmica
meni se otvara brze od bureka 8O

he he... ovo je dobro Smiley

Pa pazi lepo ja kazem: Ne zove se forum dzabe "Error" Smiley Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
.....Ode Error u pizdu materinu...

Rekli su da ce obnavljati softwer na njihovom serveru, i poslali su mi mail kad ce to raditi i ja kzem to Duletu i on napravi (sva sreca?) back-up baze pre jedno 1-2 nedelje... ali oni su u medju vremenu odlozili to i rekli da ce javiti kad ponovo odluce da to urade ali nisu... tj. nisu slali mail nego su obavestavali na svom sajtu o tome.... a ja nisam posecivao njihov sajt tako da sad kad odete na www.The-Error.cjb.net, videcete "error" ali bas error Smiley

Kod:
Not Found
The requested URL /~zoki/phpbb/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

-----------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.27 Server at www.breezeland.com Port 80

Tako da.... sranje...... nadam se da cu ipak vratiti bazu. Ali ne verujem...

Planovi za buduce: Moracu (cemo) se strpiti jedno mesec dana Smile  da se skupe pare za hosting, a dotle cu verovatno naci neki povoljan hosting i sve ce biti u redu ....

Za clanove koji su dosli sa Burek foruma i uclanili se na Error:

Posto je backup baze napravljen jedan dan pre nego sto ce se uclaniti korisnik "Wolf" aka "L-U-D-A-K", ako se ne vrati naj novija baza i stavi ova stara, niko od Wolf-a pa na dalje nece postojati, to ukljucuje i sve postove koji su nakon tog backup-a upisani...  Smile  Smile  Smile

Znaci morace ponovo da se registruju kad Error bude prebacen na novi server.... ja bih se izvinuo zbog ovoga, jako mi je zao...  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Nadam se da cu to uskoro sve resiti.... do tada...   :x   :x  :x  :x  :x  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Zoki bas mi je zao Smile javi kad bude sve ok pa ce ponovo da se uclanimo,a i avatar ces ponovo da mi stavis  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Ma nema frke, važno je da forum ponovo proradi. A to što ćemo morati ponovo da se registrujemo nije nikakav problem. A i za one poruke. To su u glavnom bili predlozi oko foruma, a ti si to već sve pročitao tako da ni to nije problem. Ja većinu onoga što sam pisao imam sačuvano (pošto sam to prvo kucao u notepadu) pa ako bude potrebno, moći ću ponovo da postavim.

U glavnom, želim ti puno sreće sa hostingom i da forum što pre proradi punom parom. Javi ovde kada proradi pa da možemo ponovo da se registrujemo.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 22 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.