Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 11:16:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ajax Amsterdam  (Pročitano 140629 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Sta znam, nisam gledao Juve odavno...

Ali realno je da prodje Juventus, imaju bolje igrace, a i cvrsci su dosta... Mada ako su u sranju u kakvom su bili pre neko vreme, nikad se ne zna...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Задњих 15 утакмица 4 победе, две нерешене и 9 пораза.  Smile У тешком су срању, а игра је одавно у канализацији.

А, чини ми се да Ајакс има добар напад... Бар тако делују у шампионату.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Pa sta znam...

Pazi, Suarez je klasa, dosta dobar igrac je i De Zeuw(zbog iskustva u nekim trenucima i bolji od Suareza), oni stvarno mogu da naprave razliku, samo je Demy vise zadji vezni nego ofanzivac... Dosta su mlad tim, u odbrani im igraju sve klinci koji su i bolji nego npr. Oleger koji je na par utakmica igrao slabo, mada nekad neku odigra dobro...Dosta im fali kreativnosti u napadu... Ako Juve da gol i zatvori se u katanadjo bice im jako tesko...

Pantelic zna da doprinese u toj organizaciji napada, naprave tako neku akciju, zna i nekad da napravi neki potez stvarno dobar, zna da asistira i to, ali vidi se da ga malo godine i povrede stizu, pa i nije toliko brz u kontranapadima(sto bi protiv tih jacih ekipa trebalo da im bude najjace oruzje zbog brzine i tehnike ovih klinaca koji igraju po bokovima), a ono sto mene nervira je sto je nekada onako previse mekan(mogao bi malo masu da nabaci tako mator a tako mrsav)... Inace zna dobro da proigra, da se nadje na pravom mestu da da gol, da sutne i sl.

Sto se tice tog napada... U Holandiji igraju protiv Ajaxa skoro svi bunker, i onda kad im da Ajax gol, dosta se otvore pa ih ovi natrpaju... Mada zna se da se u Holandiji igra dosta ofanzivan fudbal, pa ne treba da cudi veliki broj postignutih golova Ajaxa... A i postoji dosta velika razlika u kvalitetu izmedju timova koji su vodeci na tabeli i ostalih koliko kontam...

Najjaci je lik Suarez, sto kaze komentator koji komentarise na SportKlubu holandjane(a mislim da je i trenutno nas najbolji komentator, Zivkovic mislim da se preziva, prenosi i francuze), kada Suarez na nekoj utakmici resi da postigne gol, sutirace iz svih pozicija... I stvarno je tako... Znao je da promasi i po 2 penala na tekmi...  Smile
Ali to u sustini se desava kada Ajax ima sigurno vodjstvo...

Eto to je neko moje misljenje i vidjenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Pazi, Suarez je klasa, dosta dobar igrac

I za Kezmana se pricalo da je isto to dok je bio u PSV-u.A kad ono,sujeverna budala.
Nek Suarez potpise za neki jak klub,pa da vidimo,kolika je klasa.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Kezman i Suarez ne mogu da se porede, ne igraju na istoj poziciji, niti su imali istu ulogu u timu...

Kezman moze da se poredi sa Huntelarom i sl. A za Huntelara nikada nisam rekao da je klasa...

I to sta se pricalo za Kezmana ne znam, i ko je to pricao, za mene on nikad nije bio klasa...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Pantelić ne igra protiv Juventusa?

Marko Pantelić se razboleo ima visoku temperaturu i njegov nastup u derbiju Lige Evrope je pod znakom pitanja.

Marko Pantelić nije trenirao zbog bolesti i kako stvari stoje, propustiće meč sa Juventusom, u četvrtak u Ligi Evrope. Naš napadač ima visoku temperaturu, nije trenirao.

„Loše se osećam, nadam se da ću se oporaviti, ali i ako se to desi, teško da sam spreman za više od pedesetak minuta“, kaže Pantelić.

On je ponovio da neće pristati na jednogodišnji ugovor, da je odbio novac u Engleskoj zbog Ajaksa, ali da će mu ovo biti poslednji ugovor u karijeri.

“Moram da mislim na porodicu. Moram da se obezbedim, i jasno je da klub neće moći za mene da uzme obeštećenje. Sad čujem da će mi ponuditi ugovor na dve plus dve godine. Videćemo hoće li doći do dogovora“, rekao je Pantelić.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Sulejmani doživeo peh

Taman kada se stekao utisak da će konačno opravdati epitet najskupljeg pojačanja u istoriji Ajaksa, Miralem Sulejmani je doživeo veliki peh. Srpski reprezentativac, koji je na dve pripremne utakmice protiv jednog nižerazrednog holandskog kluba i Al Ahlija postigao ukupno četiri gola, povredio je zadnju ložu leve noge na meču sa amaterskim Horstom i zbog toga nije otputovao u Portugaliju na megdan Portu.   

Sulejmani je ostao u Amsterdamu, gde će biti podvrgnut medicinskim testovima kako bi se saznao pravi stepen povrede. On je u jednom trenutku razmišljao da napusti "kopljanike", jer su česte povrede i odluke  trenera Martina Jola uticale na to da ne pokaže svoj kvalitet zbog čega je i doveden.

http://www.sportal.rs/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Zar opet povreda  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Јол имап остаје у Ајаксу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Munir i Mido u Ajaksu

Konačno, Ajaks je počeo i da kupuje. Posle odlazaka Denisa Romedala i Marka Pantelića, rukovodstvo "kopljanika" angažovalo je dosadašnjeg napadača AZ Alkmara, Munira El Hamdauija (26) i iskusnog Egipćanina, Ahmeda Hosama, poznatijeg kao Mido (27).

El Hamdaui je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Ajaksom nakon što su se uprave dva kluba dogovorile o visini obeštećenja (navodno pet miliona evra), dok Mido u Ajaks dolazi - tačnije vraća se, iz Midlbroa kao slobodan igrač. Egipćanin je, podsećanja radi, u karijeri već nosio dres amsterdamskog giganta, u periodu od 2001. do 2003. godine. On će drugi put sarađivati sa Martinom Jolom sa kojim je bio na istom zadatku u vreme dok je nosio dres Totenhema.

Marokanac El Hamdaui je izraziti napadač. Za tri sezone koliko je proveo u ekipi iz Alkmara na 81 utakmici postigao je 48 golova i on bi trebalo da popuni rupu u timu nastalu odlaskom Marka Pantelića. U karijeri je još igrao za Viljem II, Derbi Kaunti, Totenhem i Ekscelsior.

www.sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 11:16:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.