Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 05:41:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ajax Amsterdam  (Pročitano 140511 puta)
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma bolje mu je svugdje nego kod ovih čifuta Smiley 1
Nisu oni čifuti... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
a sta fali decku da predje u ajax.postao je krupna riba u malom klubu,bice mu bolje u ajaxu moci ce vise da se dokaze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy
10.05.2008 - 06:17

Sa Ajaksom sam sve dogovorio

Miralem Sulejmani je novi fudbaler Ajaksa!

Dogovor Herenvena i slavnog kluba iz Amsterdama je pao, srpski reprezentativac će posle 37 godina, kada je „kopljanike“ napustio Velibor Vasović, biti prvi naš igrač koji će obući dres četvorostrukog šampiona Evrope.

Sjajno priznanje za Sulejmanija, momka koji je tek godinu dana u profesionalnim fudbalskim vodama.

- Nadao sam se da ću jednog dana preći u veći klub od Herenvena, ali nisam očekivao da ću ovakvom brzinom, već u 20. godini stići do Ajaksa.

Iznenadio sam samog sebe, ali sad kad su se dva kluba dogovorila, bilo bi glupo odbiti ponudu - šali se za „Blic“ Sulejmani, koji će verovatno naslediti Krojfovu četrnaesticu.

Posle dve uprave, na redu je vaš dogovor sa timom iz Amsterdama?

- Da, ali to će ići lako, pregovori su u završnoj fazi. Dobro sam izabrao, je l’ da? Radujem se prelasku u tim velike tradicije, igraću Ligu šampiona, sticati iskustvo, Ajaks je najveći klub u Holandiji, uvek glavni favorit za osvajanje titule i odskočna daska za svakog mladog fudbalera.

Najsvežiji primer je prelazak Rajana Babela u Liverpul.

Nastavite li ovim tempom, posle Ajaksa sledi Engleska?

- To mi je želja, mislim da mi ostrvski fudbal odgovara, dobar ritam, atraktivna igra, puni stadioni. Navijaću za Čelsi u finalu Lige šampiona!

Eto onda uskoro pozivnice sa „Stamford bridža“?

- Pa, valjda će Roman Abramovič pročitati „Blic“, ne bih imao ništa protiv da uskoro obučem dres „plavaca“!

Herenven je na pragu ulaska u kvalifikacije za Kup UEFA?

- Pobedili smo Bredu kod kuće sa 2:0, jako smo blizu izlaska u Evropu, iako će nam teško biti u revanšu.

Niste igrali zbog povrede kolena?

- Imao sam zakazanu operaciju u Beogradu, međutim, najbolji holandski doktor za oboljenja kolena, koji je izlečio i Van Nistelroja, savetovao mi je da mirujem tri nedelje i da će vremenom načeta hrskavica ozdraviti.

Zbog toga i niste na spisku selektora Đukića za naredne prijateljske utakmice?

- Krivo mi je zbog toga, ali u redovnom sam kontaktu sa Đukićem i nadam se da ću u onim važnijim, kvalifikacionim mečevima pomoći Srbiji da se domogne Mondijala u Južnoj Africi 2010.

Kakvi su odjeci posle priznanja holandskih legendi da ste najbolji mladi fudbaler te zemlje u 2008?

- Fantastični, to je ogromno priznanje, izabrali su me Van Basten, Krojf i ostali velikani, što mi daje još više snage i želje da napredujem i da ih ne izneverim - završio je Sulejmani.

BLIC ONLINE

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Ma bolje mu je svugdje nego kod ovih čifuta Smiley 1
Nisu oni čifuti... Smile
Smile  Smile

Miralem Sulejmani je novi fudbaler Ajaksa!
Nadam se da će uspjeti u ovom.... klubu Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hrvatski dragovoljac: Ajax zainteresiran za mladog Hrvoja Tokića!

Mladi napadač Hrvatskog dragovoljca Hrvoje Tokić (17) završio je sezonu na trećem mjestu strijelaca Prve juniorske lige sa dvadeset pogodaka.

Tokić je debitirao za seniorsku momčad Dragovoljca ove sezone u 21. kolu protiv Slavonca iz Starih Perkovaca, a ugovorom je vezan još dvije godine za drugoligaša iz Sigeta.

Interes za Hrvoja Tokića iskazali su veliki Ajax, te Slavija iz Praga, a Hrvoju je velika želja igrati u dresu zagrebačkog Dinamo.

Predsjednik Hrvatskog dragovoljca Ivica Perković mnogo je puta istaknuo da se radi o velikom talentu, a sredinom ožujka Tokić je debitirao za U19 reprezentaciju pogotkom protiv Norveške.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajax izvjesio cijenu za Huntelaara

Tehnički direktor Ajaxa Danny Blind izjavio je za De Telegraph kako su u klubu voljni saslušati sve ponude za 24-godišnjeg napadača Klaasa Jana Huntelaara, ali da neće pristati na cijenu ispod 25 milijuna eura...

Huntelaar je prošle sezone u dresu Ajaxa postigao impresivna 33 pogotka u 34 utakmice, a svojim redovima željeli bi ga vidjeti vrhunski klubovi poput Real Madrida, Barcelone i Juventusa. Nizozemski napadač ima još dvije godine ugovora s Ajaxom, ali želio bi se dokazati u nekoj od najjačih liga na svijetu i ne pristaje na produljenje ugovora.

- Huntelaar bi u Ajaxu mogao dobiti jako dobar novi ugovor, ali on nije pristao na odštetnu klauzulu od 25 milijuna eura. Nismo mogli postaviti nižu cijenu u ugovor. Ne želimo da nas Huntelaar napusti i ljestvica je podignuta visoko. Ako nećemo postići dogovor i dalje mu ostaju još dvije godine ugovora – izjavio je Blind.

- U klubu smo se dogovorili da ćemo razgovarati sa svima zainteresiranima za Huntelaara. Ako nam zainteresirane strane nisu spremne platiti onoliko koliko mi tražimo, tada ćemo s njim započeti nove pregovore.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3200
Znaju oni u Ajaksu šta imaju... Vredi toliko...
IP sačuvana
social share
Love is love
Two wrongs won't make it right
So let's make love in the dark
Till we break daylight!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Sulejmani i zvanično Ajaksov

Reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani i zvanično je novi član Ajaksa.

Posle višenedeljnih pregovora, nekadašnji omladinac Partizana stigao je u Amsterdam iz Herenvena u transferu vrednom 16,25 miliona evra, potpisavši petogodišnji ugovor.

Sulejmani je imao sjajnu sezonu u Herenvenu. Bio je jedan od najboljih strelaca tima, sa 15 golova na 34 utakmice, a prvenac je postigao upravo protiv Ajaksa.

Ove godine takođe je debitovao za reprezentaciju Srbije, u remiju sa Makedonijom u Skoplju, 1:1, 6. februara.

Odlične partije donele su mu priznanje za najboljeg mladog igrača holandskog šampionata, a sada i šansu da zaigra u jednom od najvećih evropskih klubova i to pod vođstvom čuvenom Marka van Bastena.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Нови дрес... Не могу да поверујем да су променили спонзора...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

wp_ajax_1024x768.jpg
(496.54 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Nisu losi ovi dresovi Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 05:41:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.