Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Air Rivals ~ Nova online igra  (Pročitano 46170 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 5
Brig je i dalje Rhapsody.

Wink

Oformljen je i wing, a za njega se jos uvek ne zna kako ce se zvati. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
LG Nexus 5
Vazno: U ovoj temi nije pisano barem 6 meseci!.  Smile

Zadnjih meseci sam povremeno i dosta redje nego pre igrao ovo cudo...

Brigada se promenila, trenutno je u njoj 45 ljudi i dobro je zezanje. Evo jedan manji kolaz:

« Poslednja izmena: 22. Dec 2009, 11:17:30 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG KU990 VIEWTY
jel igrate vi ovo ?
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Tel.Me Your.Number
Ja sam hteo da nastavim pre koju nedelju ali mi je najbolji avion izbrisan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
LG Nexus 5
jel igrate vi ovo ?

Naravno da da... Smiley

Server Helix, ANI nacija, BalkanKnights brigada.

Prestali bi davnih dana da nije bilo TeamSpeak-a, neprekidno je neko online i uz malo price preko pomenutog, fino je zezanje...

@Laser

Predlazem ti da pocnes opet. Do 50 lvl-a mozes za 7 dana opustene igre. (+ mi smo tu za pomoc)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG KU990 VIEWTY
Ja bi da pocnem... Aktivan sam igrac ako nista drugo Smiley

Jel moze mali uput kad skinem igru sta i kako da bih najbrze napredova ?

Skinuce mi se do jutra Smiley inace koji Gear da pravim ? i Koji savez da biram ?
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 23:27:44 od Kubatovic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
LG KU990 VIEWTY
Izvinite za Double Post !!! Sta da radim ? 6 sam lvl uradio sam sve misije sta sad da radim ?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
LG Nexus 5
Ajmo polako...

U igri mozete da izaberete 4 vrste borbenih brodova (da ih tako nazovemo). Svaki ima svoje mane i vrline, sto je i razumljivo, radi nekog balansa. Pocinjete od nultog nivoa, najveci moguci level vaseg broda je 100. Najbitnije je od pocetka napraviti pravi "build".

Sta to znaci?

Prilikom zavrsavanja odredjenih misija, kao i prelaska na veci level, dobijate bonus poene koje rasporedjujete na statistike vaseg broda. Statistike su:
- Attack (sto je vise poena na attacku, vecu probojnu moc imate)
- Agillity (sto je vise poena na agillitiju, veca je sansa da vas neko ko vas gadja, promasi)
- Fuel (sto ste veci level, stavljate teza oruzja, fuel vam sluzi kako biste balansirali tezinu)
- Defence (sto je vise poena na defensu, smanjujete probojnu moc napadaca)
- Spirit (sto je vise poena na spiritu, imate vise energije za paljenje posebnih vestina)
- Shield (glupost, nikada ne stavljajte nista ovde, izuzetak je A gear, kome treba malo poena ovde)

Jako je bitno rasporediti te bonus poene od samog pocetka, jer ako pogresite, moze se desiti da zbog toga ne budete napredovali dobro u igri.

Vec je bilo na pocetku ali sturo objasnjeno, sada cu ovde malo bolje:

A gear:

Podseca na tenka, vise na rusku "tungusku". To je jedini gear (brod) koji ima mogucnost letenja i moze se kretati po zemlji. Njegovo osnovno oruzje je top, ima mogucnost ispaljivanja po 4 ili 6 raketa, u zavisnosti koje rakete odaberete. (kapacitet topa i raketa je od 5000 - 9000, tako da moze da se puca opusteno)

Jako je brzo dizanje levela sa njim u pocetku. Kako se level dize, tako imate mogucnost da u bazi za njega kupujete odredjene skilove (vestine, da ih tako nazovemo). Na 38 levelu dobijate skill "siege mode +1", laicki receno rafalna paljba, tada dizanje levela postaje lakse.

Jako je bitno pravilno rasporediti bonus poene! Za tenkica je najbolje sve stavljati u attack. Potrudite se, ako izaberete tenkica da sto pre imate 33 poena na defence-u i 44 poena na shield-u. Sve ostalo stavljajte na attack . Sto se tice spirita, cilj je doci do 500 spirita. Dakle, u prevodu to bi izgledalo ovako:

- Attack    300
- Agillity    2
- Fuel       28
- Defence 33
- Spirit      63
- Shield     44

Naravno, ne mozete sve ovo da imate na pocetku, ali treba teziti ovome.

Glavna prednost A geara je sto ima uzasno brz top i kada krene da puca po ostalim nesretnicima, to je show... Na vecim levelima, gotovo je nemoguce ubiti tenkica u ravnopravnoj borbi 1 na 1.

Mana je sto je sporiji od ostalih brodova, najveca mu je moc kad je na zemlji, dok je u vazduhu laka meta, mada kad se dobro savlada, jako je tezak za ubijanje.

Posebne vestine koje moze da ima su:

- Hypershot (u krugu od 800 metara moze da skine i do 9000 energije neprijateljskim brodovima, jako koristan skill kada je masovna tuca u pitanju)

- Camuflage (kamuflaza, nevidljivost, ovaj skill radi samo na zemlji)

- Shield Paralyze (neprijatelju onemoguci da vraca svoj stit)

Evo snimak od jednog ludaka na nasem serveru:

Btw, video je malo ubrzan da bi stalo vise materijala.

B gear:

Lovac-bombarder. Jedini brod u igri koji ima mogucnost OHKO-a (One Hit Kills the Oponent). Dakle jedini koji moze da zvizne protivnika i ubije ga iz udarca. Ima dva moda, tkz Air Bombing Mode i Ground Bombing Mode. Ispaljuje masu raketa odjednom i koga nanisani to mu je kraj. Takodje se veoma lako podize level sa njim. Kako raste level, tako rastu i njegove mogucnosti, dobija jacu snagu, jace rakete, itd. Jako dobra stvar kod ovog broda je sto mozete da mu rasporedjujete bonus poene kako vam odgovara, dakle mozete pumpati poene u defence, attack ali i spirit. Osnovno za pocetak je do 27-og levela da rasporedite bonus poene i to: 27 defence-a, 27 agilitija, a resto na attack i spirit po potrebi. Trebace vam takva statistika, da bi mogli da kupite motor za 27 lvl koji cete nositi sve do 86-og levela.

Dobra strana je sto sa dobrim oruzjem, visokim levelom i prosecnom vestinom mozete da budete jedni od najboljih.

Mana mu je isto to, bez vestine. Nista jadnije nego dobro nabudzen B gear koga vozi idiot. Takvi padaju ko sisarke u igri.

- Big Boom (Samounistenje, ubija sve brodove u krugu od 800 metara, jako dobar skill kada je masovna tuca u pitanju)

- Invinsible (Nevidljivost u letu)

Evo video verovatno najboljih kod nas na serveru:

M gear

Support gear. Jedan od najneophodnijih brodova svakoj brigadi u igri. Dizanje levela je jako specificno, a i tesko ali uvek ima ali... Primera radi, A gear-u je cilj da dodje do 92 lvl, da bi bio maltene nepobediv, B gear takodje, I gear do 94 lvl. M gear kada dodje do 80 lvl-a, vec ga je veoma tesko ubiti u borbi 5 na 1.

Cilj u njegovom buildu je dostici maximalni moguci broj poena u defence-u (300 poena je max). Dakle, M gear se pravi da bude iskljucivo defence i da ima dosta spirita. Ima mogucnost da daje buffove celoj formaciji brodova, moze da teleportuje ostale brodove, moze da ponisti vestine neprijateljskim brodovima, moze leteti u rikverc.

Za ovaj gear treba dosta vestine. Ko savlada njega, moze voziti bilo koji brod jako dobro. Ujedno su M gearovi i najrespektabilniji u igri, svi ih vole, svi vole da idu u borbu sa njim, itd.

Vrline su brojne, mogu da napisem brdo teksta za njega, kada dodje do 80+ levela moze da se bori sa 5 brodova i da ih pobedi.

Mana je samo sto je sa njim malo teze dizanje levela.

- Purify (uklanja sve neprijateljske buffove, fenomenalna stvar)

- Full recovery (Ima mogucnost povratka celokupne energije i spirita, sto je isto jako korisno u borbi)

- Invincible (Nepobedivost, ne moze mu niko nista desetak sekundi, za koliko moze da teleportuje kompletnu formaciju brodova)

Video:

Na drugom klipu vidite koliko brodova njega reseta i nista mu ne moze...

I gear

Lovac. Jako je brz, a ujedno, to mu je i jedna od najvecih prednosti, dakle, bezanje i koriscenje terena na mapi. Za njega postoje 3 osnovna builda: full attack, full agility i njihova kombinacija. Na 38 lvl-u dobija skill koji se zove frenzy i koji mu omogucava da umesto 2, ispaljuje 4 rakete, sto znatno ubrzava dizanje levela. U igri najvise ima I gearova ali jako je mali broj onih koji dobro igraju sa njim. Malo energije ima, tako da bez sumanute voznje levo desno, brzo gine. Dosta ljudi izabere upravo ovaj brod, pa se kasnije u igri odluci za neki drugi.

Vrlina mu je brzina, potrebno je savladati samo voznju, sto se dobija iskustvom i napredovanjem iz levela u level.

Mana je sto pored brzine nema nista specijalno i uglavnom ko se ne snadje do 70 lvl-a, nece se snaci uopste...

- Berserker (Mogucnost ispaljivanja mase raketa u odredjenom vremenskom intervalu)

- Chain Rolling (Mogucnost rollinga bez ogranicenja (manevar za izbegavanje raketa))

Videa najboljeg I geara na serveru: (zensko inace Smiley )

Na kraju...

Ovo je takodje suvise malo objasnjenja. Ko god zeli da proba igru, imate prvi post gde ima i download klijenta. Igra je potpuno besplatna, mada ima i paid varijantu. Skinite je, instalirajte je i odaberite Helix server. Posle 11 lvl-a morate da odlucite na koju cete stranu. Postoje 2 nacije: BCU - saveznici i ANI - pobunjenici. Ja sam na ANI strani ali ima nasih i na BCU strani. Brigada na ANI strani se zove BalkanKnights, a na BCu strani je Letece Svinje. Odmah posle 11 lvl-a i vase odluke, javite se u neki od tih saveza, ljudi ce vam sve ispricati sta i kako.

Takodje mozete instalirati i TeamSpeak, morate imati slusalice i mikrofon, tako da vam mogu lakse objasniti sta i kako. U svakom slucaju, vredi probati.

« Poslednja izmena: 25. Dec 2009, 02:51:52 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
ja sam B-gear, skoro 85 level, najbolji B-gear u brigadi, posle Ubice, ima tu jos jedan dobar, al on nema pojma u odnosu na mene, ja sam lidere nacija ubijao, koji imaju 10k shita vise, a 20 ljudi ih juri, i svaki put ja ubijem, perfect timing....    Smile

naravno , sala da sam najbolji, al nisam losh  Smile

oko 20k fame, mada, oprema mi nije nesto, i sad nemam vremena za igranje...  Smile

ako neko zeli da igra, a hoce B-gear-a, dacu mi sav potreban info ovde na temi, koja oruzja, koji lvl, sve sto ga zanima, mada ce i Crowz to lepo objasniti, on sad vozi i mog B-gear,a kad ja ne igram trenutno Wink

edit :

sad vidim da na ovim screenshotovima ima i mene, al oni su stari, sacu ja da ubacim po koji noviji Smile

Edit: screenshots, kao što sam i obećao

jedna tipična forma B-gear ova koju "nosi" M-gear..

dva B-geara, protiv jednog I, nije fer, jednostavno nema šanse, pogotovo protiv Uroša i mene, ko god da je....   Smile

Ništa gore nema, nego kad te "kampuje" nekoliko A-gears, pogotovo ako je jedan od njih, heroj...   Smile

I za kraj, moj "lepotan" onako kako izgleda sada  Smile

« Poslednja izmena: 25. Dec 2009, 03:17:26 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
SonyEricsson k850i
ja ne mogu da se registrujem.  njihov mail nikako da mi stigne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.