Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:17:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Agnostik ili Ateista?  (Pročitano 37010 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
kad Hrist dođe jadan ti, ne bih ti bio u koži  Smile Smile Smile
izgleda da sam obrao bostan Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile

Ja verujem u njega, i bio je dobar covek i dobar uzor, ali ne verujem da je bio sin boga... jer ne verujem ni u boga.

Mozda Marija samo nije htela da prizna da je bila na nekoj ludoj zurci, ili joj se taj tip predstavio kao Bog  Smile
e sad sam se stvarno zabrinuo za sebe hahahahahaha...iz kojeg je to filma...malo niza americka b produkcija...isus psuje hm... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k310i
Da li se vi prema svakome ko vas voli ponasate tako kao sto se ponasate prema Isusu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Da li se vi prema svakome ko vas voli ponasate tako kao sto se ponasate prema Isusu?
ma,daj covece-probudi se
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k310i
ma,daj covece-probudi se
Sto? Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

I'm Wide Awake, It's Morning

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson T66
Mene samo zanima jedna stvar...

Ja sam ateista, dakle, moj stav je da ne postoji bog.

koliko sam cuo gluposti, tipa, ako je neko ateista, on ne veruje ni u sta... mislim krajnje debilno...

E sada... da razjasnimo malo te "vise" sile...
evo primera... ljudi su nekada verovali da kisu i grmljavinu izaziva bog... sto se godinama, vekovima.... kasnije.... dokazalo da nije tako...

dakle sto se tice reinkarnacije i ostalih stvarni, ateizam ne mesa takve stvari sa pojmom boga...

mislim dan i noc se smenjuju, deca se radjaju, ljudi umiru...

Jos jedna stvar... religija, pre svega fanaticna, dovela je ovo drustvo (na svetkom nivou) do propasti... Po meni... najbolje je verovati u sebe, u svoje zelje, potrebe...

Isto vezano za moral, posto poklonici religije to dosta vole da koriste kao podrsku za neke stvari...

sta je to uopste moral... Ipak su ljudi smislili te norme... ja mislim da je moral isto kao i zakon, sredstvo nesposobnih ljudi da se brane i bore...

Ipak, mislim da bi svet mnogo bolje funkcionisao da je anarho-ateisticki... posle nekih 200-300 godina tog toka... kada se sve covek (kao bice) oslobodi svih svojih bolesnih zelja, potreba i sl...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
BlackBerry Torch
Mene samo zanima jedna stvar...

Ja sam ateista, dakle, moj stav je da ne postoji bog.

koliko sam cuo gluposti, tipa, ako je neko ateista, on ne veruje ni u sta... mislim krajnje debilno...

evo primera... ljudi su nekada verovali da kisu i grmljavinu izaziva bog... sto se godinama, vekovima.... kasnije.... dokazalo da nije tako...

dakle sto se tice reinkarnacije i ostalih stvarni, ateizam ne mesa takve stvari sa pojmom boga...

mislim dan i noc se smenjuju, deca se radjaju, ljudi umiru...

Jos jedna stvar... religija, pre svega fanaticna, dovela je ovo drustvo (na svetkom nivou) do propasti... Po meni... najbolje je verovati u sebe, u svoje zelje, potrebe...

Isto vezano za moral, posto poklonici religije to dosta vole da koriste kao podrsku za neke stvari...

sta je to uopste moral... Ipak su ljudi smislili te norme... ja mislim da je moral isto kao i zakon, sredstvo nesposobnih ljudi da se brane i bore...

Ipak, mislim da bi svet mnogo bolje funkcionisao da je anarho-ateisticki... posle nekih 200-300 godina tog toka... kada se sve covek (kao bice) oslobodi svih svojih bolesnih zelja, potreba i sl...

Bang Amigo!!!!!

The Big Bang...

Ako cemo po onom sto Religije kazu - Bog je po raznim poslanicima slao svete knjige itd... itd... znamo te detalje. Ali nitko nigdje da mi odgovori:
- ako je Bog jedan, zasto se negiraju stovaoci drugih svetih knjiga
- ako je Bog jedan, zasto 99% vjernika slijedi Religiju pod kojom su rodjeni (i svak ce se Dragim Bogom zakleti da je Bas Ta ona Prava, Jedna i Jedina...)
- ako je grijeh gotovo jednako opisan u svakoj kako to da Religioznim tipovima nije grijeh pociniti grijeh kontra pripadnika drugih religija (koje, zar nije stvorio nitko drugi nego taj isti Bog?)?
- Religije su se dokazano vec mnogo puta iskorumpirale i pokazale sasvim ljudske slabosti (grijehe) ocito pokazujuci se dijelom ljudskih ruku.

Zasto su ljudi koji su imali iznimno visoku inteligenciju, bili iznimno kreativni, bili i protiv organiziranih religija tj. agnostici?
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Opet, ima razlike izmedju religije i crkve.

Ja nemam nista protiv religiosnih ljudi (sem ako nisu fanatici), ali ne vidim poentu crkve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Ko je dokazao da kišu i grmljavinu ne izaziva Bog?Ko pokreće kruženje vode u prirodi?Samo je konstatovano ono što se vidi,ali ne i ko pokreće svet,kruženje Zemlje oko Sunca i slično.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k310i

Ko je dokazao da kišu i grmljavinu ne izaziva Bog?Ko pokreće kruženje vode u prirodi?Samo je konstatovano ono što se vidi,ali ne i ko pokreće svet,kruženje Zemlje oko Sunca i slično.

To bi i ja isto pitao Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

To bi i ja isto pitao Smile

a ko je dokazao da ih ne izaziva Deda Mraz.

Nije bitno ono sto ne mozes dokazati, vec ono sto mozes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:17:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.