Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 23:43:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL  (Pročitano 24336 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 649
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
a direktor poste u kovinu je prema prici jednog od ucesnika foruma rekao da kovinu ne treba adsl  Smile :Di da se nece kod njih uvoditi a ja mislim da direktora treba poslati u ustanovu u kovinu gde sigurno ne treba internet i adsl Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
@Miki_250 , dobra ideja,  videcemo da li cemo predolziti da se i ovdasnji direktor Telekoma smesti u jednu ustanovu 13 km u okolini Nisa (selo Gornja Toponica nalazi se slicna ustanova kao u Kovinu , za neupucene)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 649
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
pa pazi ne mozes njega u takvu ustanovu koliko su se nakrali za njih treba neke DE LUXE LUDARA Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
a direktor poste u kovinu je prema prici jednog od ucesnika foruma rekao da kovinu ne treba adsl Smile :Di da se nece kod njih uvoditi a ja mislim da direktora treba poslati u ustanovu u kovinu gde sigurno ne treba internet i adsl Smile

Prvo se ispita trziste........Koliko zainteresovanih korisnika adsl-a bi bilo u Kovinu? 20-30?
Tako se to gleda.......Nije to samo tako jednostavno kao popiti casu vode, stare centrale su u pitanju. Zna li bilo ko koliko kosta rekonstrukcija??? Potrebno je bar 1000 potencijalnih korisnika u startu da bi se uopste planiralo nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
@Crowz , jer znas kolika je dobit Telekoma , na godisdnjem nivou negde oko 700 miliona evra. A ako ih neka oblast ne zanima neka dignu ruke , neka se osnuju regionalne telekomunikacione firme i bas ih briga, nego mnogo je lepo kada se skida "kajmak" a kada treba da se investira onda vode politiku "polako cemo", pa za tih 700 miliona Srbiju bi digitalizovali 100% za 3 meseca , a ne da ga razvlace ko pitu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
E pa sta ja mogu. Tuzla je imala 2001 adsl gotovo po celom gradu. Pratio sam to po forumima. To sto Telekom i dalje drzi neprikosnoveni monopol, to je vec nasa prokletinja. Ne zelim da ti iznosim podatke o zainteresovanima za adsl ili cable net po nasoj unutrasnjosti. Zapanjio bi se. Ne da je mizeran odziv, ja za to nemam reci. A da moze dosta toga da se odradi, moze........ali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

seti se da zaboraviš...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1734
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 
Ma bitno je da se sve to pomerilo sa mrtve tačke. I ja u NS sam jedva dočekao da mi sklone dvojnika, a kamo li nešto bolje. I nisam se ni navikao na tonsko biranje stigao i ADSL. Ko čeka dočeka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava n.s
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple galaxy P1000
u celom novom sadu je pusteno 3000 prikljucaka pa nemojte da pricate da smo dobili adsl.inace pola provajdera ima agregaciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
Ja sam se cim je dosao adsl u NS prikljucio.Nije los, mada ima smetnji.Evo veceras idem preko dial-up, nesto ne moze da se konektuje i dzaba.Cas izbaci da provjerim korisnicko ime ili lozinku, a cas nesto oko modema.I to me jako nervira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

seti se da zaboraviš...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1734
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 
@dragankokalo ne znam za taj podatak, ali relativno lako mogu da saznam, ako te zanima

@ekonomista22 ne znam šta da ti kažem, kod mene radi veoma pristojno, ako me nešto zeza to je uglavnom do kompa, star i spor. Preko kog provajdera si uzeo adsl?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 23:43:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.