Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 21:41:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL  (Pročitano 24488 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6630
Korisnik sam adsl kod Eunet-a.Posle 45 dana koriscenja,desilo mi se da vise ne mogu da se konektujem.Signal je ok,operativni sistem danas instaliran,drajveri i podesavanja potrebna za adsl uredno instalirana i podesena. Naime,kad hocu da se konektujem,uvek izbaci error 651 i to cak i sa drugim adsl modemima.U podrsci nemaju pojma,jer kod njih sve pise da je ok.Ima li neko ideju sta se to dogadja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple Iphone 5s
onda je do telekoma

zar nemas eunetov serviz da ih nazoves da ti pogledaju ili kazu sta nije u redu???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6630
Eunetov servis sam zvao barem 10 puta juce,naravno i razgovor sa tehnickom podrskom se uvek zavrsavao recima mnogih "Stvarno ne znam sta bi moglo da bude.Kod nas je sve u redu" I tako i ispada.Na prvi pogled sve je podeseno kako treba,ASDN signal je OK,jacina margine je 42 db,attenuation je 19 db,transmision je ok u upload-u i downloadu, mogu redovno da primam i saljem pakete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One M9
Ja sam uplatio rezervaciju priključka kod sezam pro-a ali su mi rekli da na mojoj centrali nisu instaliri svu potrebnu opremu da bi adsl mogao da radi. Jer moze neko da mi kaže koliko to traje ako se i njemu to desilo?
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6630
Takodje su ATM kanali uredni:VPI je 8,a VCI 64,po eunet-ovom standardu.Encapsulation type stoji na PPPoE LLC,ADSL standard je na multistandardu.Znaci,sav signal koji dolazi je potpuno ispravan.Cak sam osim instalacije Windows-a,resetovao i BIOS na maticnoj ploci u slucaju da su se mogli pobrkati USB portovi u samom biosu.Znaci,sve izgleda ok na bilo kom testu,ali i dalje ne mogu da se konektujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple Iphone 5s
kirov

da nisi dvojnik mozda???

u ns su isli ono po naseljima i sve zavrsili u roku od 3 dana sto se tice sezama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

seti se da zaboraviš...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1734
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
Na žalost stvar je do Ptt-a, ni jedan provajder tu ne može ništa da učini. Kao što reče alternative-dread, Sezam je odradio svoj deo posla za čistu desetku. To mogu i ja da potvrdim, jer sam njihov korisnik.
Ja sam uplatio rezervaciju priklju�ka kod sezam pro-a ali su mi rekli da na mojoj centrali nisu instaliri svu potrebnu opremu da bi adsl mogao da radi. Jer moze neko da mi kaže koliko to traje ako se i njemu to desilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple Iphone 5s
i ja sam na sezam,mislim da se svaki provajder treba zajebavati sa ptt-om da nebi dolazilo do takvih problema

jer idu uvodjenje za svakog provajdera prvo bg pa ns pa nis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

seti se da zaboraviš...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1734
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
Ne znam za redosled, ali znam da je Ptt jako neozbiljan. Nedavno je bilo nekih problema, zvao sam Korisnički Servis, bilo je nekih problema u centrali. Popravka se otegla jer u pošti nemaju dežurnu ekipu posle 15 časova?  Smile Uaaaa monopolisti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

905. члан форума по реду!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Bresno Polje, Trstenik, Rasinski okrug, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One M9
kirov

da nisi dvojnik mozda???

u ns su isli ono po naseljima i sve zavrsili u roku od 3 dana sto se tice sezama

Ma jok bre, bio sam dvojnik ranije pa su mi pre dva meseca ubacili novu centralu i više nisam dvojnik u Sezamu mi kažu da centrala ispunjava sve uslove ali da nije instalirana dodatna oprema pa me interesuje koliko to od prilike traje
IP sačuvana
social share

"Potreban nam je novi socijalni konsenzus, odlaganje svih sporova i sukoba, zavrtanje rukava, uvođenje reda" Dr. Zoran Djindjic
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 21:41:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.