Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 630 631 633 634 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 854347 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
LG 
Kamo srece da je samo yt u pitanju, nego skoro svaki sajt gde imaju klipovi...  Smile Smile
Ali sto spomenu @ivicanikolic skidanje radi normalno, a surfovanje i gledanje klipova je otezano... Sta se desava sa lelekom ne znam...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG 
@ luka...ne nenaplacuje se,placa se samo ake se smanjuje protok za povecanje se ne placa

Хвала, звао сам после кол центар касније. Стварно глупо да им то не пише на сајту ал добро. Хвала у сваком случају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia c5
Vidim ljudi pitaju za Orion pa da javim jos uvek sveze utiske.

Pre tri dana sam presao sa 1,5 m od Telekoma S. na 6m od Oriona i za sada sam prezadovoljan.
Oprema je ruku na srce kvalitetnija u Telekomu ali usluga je za sada na strani Oriona.
Operateri odlicni,sve kulturno,ljubazno ali jos mi nisu setovali pravu brzinu i sada mi pici 11m. Smile  Smile

Videcu kako ce ubuduce biti ali za sad sve OK. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Apple iPhone 5s
Ja sam bio na Orionu (Sezamu) 5 godina, do januara ove godine i bio sam prezadovoljan njihovom uslugom. Sad sam na kablu jer mi se vise isplati, ali ko zeli da predje na Orion nece pogresiti...odlicni su.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy S5
Poz svima,

imam sledeci problem:

Do pre godinu dana imao sam jedan kompjuter u stanu i tako koristio jedan ADSL modem i to je to (orion/sezam)..

Sad kada imam 2 kompjutera, moja sestra i ja smo uzeli ruter da bi ih povezali i tu nastaju problemi..

(Koristim paket od 1.5Mbps)

1. Veza ume da puca 2 do tri puta sama od sebe na nekih dobrih 5 minuta ili vise, ili pukne tako sto recimo ona pocne nesto da ucitava..  (Menjali smo ruter puno puta u sezamu ali ne pomaze, sada je cak i bolje nego sto je bilo)

2. Da li je moguce da protok bude podeljen tako da bude nezavisan, odnosno da recimo ja imam moju brzinu i ona njenu, da nemam situacija tipa, ona skida nesto a ja ne mogu nista da ucitam.

3. Cisto da znam, da li ima bolji internet provajder i ako ima, koje su njegove prednosti/mane?

Hvala svima!  Smile

« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 20:03:57 od telepatic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Pokusaj u podesavanju rutera da podesis da ima 2 kompa nakacena i kako da delis konekciju...

iskopiraj ovu adresu u pretrazivac (explorer,operu ili sta vec koristis)

192.168.1.1

i ako ti trazi user i pass ukucaj admin za login i za sifru isto admin ako nece onda telekom i u jedan i u drugi prozorcic i tamo nadji podesavanja...
« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 21:49:52 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Citat
1. Veza ume da puca 2 do tri puta sama od sebe na nekih dobrih 5 minuta ili vise, ili pukne tako sto recimo ona pocne nesto da ucitava..  (Menjali smo ruter puno puta u sezamu ali ne pomaze, sada je cak i bolje nego sto je bilo)

Totalno mi nelogicno da sezam pristane da to menja tako cesto i to samo zbog pucanja konekcije.  Smile

Moguce je da je neki od kompova gadno zarazen, pa nesto radi sa hiljadu konekcija pa zagusi saobracaj.

Citat
2. Da li je moguce da protok bude podeljen tako da bude nezavisan, odnosno da recimo ja imam moju brzinu i ona njenu, da nemam situacija tipa, ona skida nesto a ja ne mogu nista da ucitam.

Moguce je ali ti za to treba dodatni ruter, moja preporuka je tp link TL-WR1043ND koji ima Bandwidth Control. Imaju ga i modeli pre njega ali ti je ovo za sada po mom misljenju best buy, http://www.tp-link.com/simulator/TL-WR1043ND/index.htm .

Citat
3. Cisto da znam, da li ima bolji internet provajder i ako ima, koje su njegove prednosti/mane?

Uvek ima boljih, mada dok sam ja bio na sezamu, radio mi je super. Cak mislim da je on jedan od boljih ISP-ova kod nas, sto se tice adsl-a.

Inace, posto si kod sezama, verujem da vec imas jedan od tp linkova, def ip mu je 192.168.1.1 admin/admin.

Ali ne verujem da je do podesavanja rutera, obzirom da si ga menjao do sada nekoliko puta.                               
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung Galaxy S5
Pokusaj u podesavanju rutera da podesis da ima 2 kompa nakacena i kako da delis konekciju...

iskopiraj ovu adresu u pretrazivac (explorer,operu ili sta vec koristis)

192.168.1.1

i ako ti trazi user i pass ukucaj admin za login i za sifru isto admin ako nece onda telekom i u jedan i u drugi prozorcic i tamo nadji podesavanja...

Probao sam da nadjem, bio sam u konfiguraciji vise puta ali stvarno ne vidim tu opciju da obelezim za 2 kompa.

Citat
1. Veza ume da puca 2 do tri puta sama od sebe na nekih dobrih 5 minuta ili vise, ili pukne tako sto recimo ona pocne nesto da ucitava..  (Menjali smo ruter puno puta u sezamu ali ne pomaze, sada je cak i bolje nego sto je bilo)

Totalno mi nelogicno da sezam pristane da to menja tako cesto i to samo zbog pucanja konekcije.  Smile

Moguce je da je neki od kompova gadno zarazen, pa nesto radi sa hiljadu konekcija pa zagusi saobracaj.

Citat

Moguce je ali ti za to treba dodatni ruter, moja preporuka je tp link TL-WR1043ND koji ima Bandwidth Control. Imaju ga i modeli pre njega ali ti je ovo za sada po mom misljenju best buy, http://www.tp-link.com/simulator/TL-WR1043ND/index.htm .

Citat

Uvek ima boljih, mada dok sam ja bio na sezamu, radio mi je super. Cak mislim da je on jedan od boljih ISP-ova kod nas, sto se tice adsl-a.

Inace, posto si kod sezama, verujem da vec imas jedan od tp linkova, def ip mu je 192.168.1.1 admin/admin.

Ali ne verujem da je do podesavanja rutera, obzirom da si ga menjao do sada nekoliko puta.                               

Ne znam, da, dobio sam vec tp link ruter od sezama (TP-LINK
TD-8840T) ali ocigledno da nesto ne valja cim tako puca prilicno cesto. (i pauza da se povrati nije bas mala, oko 5+ min.)
Ne bi trebao da je u pitanju provajder posto mi je ranije sve super radilo kad smo imali jedan kompjuter u upotrebi.. Nije bilo pucanja veze uopste (kablovi nisu u pitanju, pregledali smo to..)

Hvala na linku za taj ruter, probacu sa njim da podelim protok.

« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 23:17:41 od telepatic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Pogledaj na ruteru da li ti je ovako podeseno u opciji "Interface Setup". Pod internet (vidi i pvc0 i pvc 4) i LAN.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.JPG
(70.96 KB, 774x866)
2.JPG
(61.65 KB, 759x645)
3.JPG
(66.22 KB, 780x820)
« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 23:36:06 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S5
Izvini, al ja pojma nemam kako da udjem u te opcije koje su ti na slici..  Smile

Jedno znam za one kad ukucam 192.168.1.1 u browser i skroz je drugacije..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 630 631 633 634 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.