Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 585 586 588 589 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 839540 puta)
Hronicar svakodnevice

Талас који прети да сруши све...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Posto sam procitao o promociji "Telekoma" ("Clik4 plus IPTV po ceni "Clik1" a IPTV prva godina 1 din mesecno)i prijavio se za nju (a vec imam ADSL 1024/128) sada sam u velikoj nedoumici da li da potpisem ugovor, jer niko ni u "Telekomu" ni ovde nije rekao sta se desava posle godinu dana sa IPTV, tacnije koji se paket placa po punoj ceni. Da li je to samo (Osnovni paket, ili Osnovi + Arena sport) i koja je to cena i sta se desava posle dve godine sa ADSL (koji ostaje paket i po kojoj ceni)!!! Ako moze jos malo blizih informacija o ovoj promociji "Telekoma"
U Telekomu svaki operater i sluzbenik daje razlicite informacije. Da li potpisati ili ne ugovor kada me pozovu?? Potreban mi je odgovor sto hitnije!!!

Ово је са њиховог сајта:

Uz brzinu Interneta od 4Mb/s (Click 4) po ceni paketa od 1Mb/s (Click 1), koja trenutno iznosi 1.208 dinara mesečno u toku trajanja dvogodišnjeg ugovora, svi novi korisnici Open ADSL-a u prvih godinu dana dobijaju Osnovni  Open IPTV paket programa i paket Arena Sport  po simboličnoj ceni od samo 1 dinar mesečno.
IP sačuvana
social share

..И онда је кудрави гаучос кренуо кривудавим путем кокаинских ноћи...

Сломљено је крило, али памтимо лет!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 300
Ljudi ako nesto ne valja zovite korisnicki servis i trazite resenje,nema leba od kukanja.Mozda ni od njih nema vajde ali ako pozovemo nas nekoliko hiljada nezadovoljnih,morace nesto a preduzmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Овде може бити проблем да после поскупи претплата, јер су написали тренутној цени, али онда може да поскупи и клик 1, јер су написали да се добија клик 4 по цени клик 1.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22021
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Apple iPhone 12, S21
Овде може бити проблем да после поскупи претплата, јер су написали тренутној цени, али онда може да поскупи и клик 1, јер су написали да се добија клик 4 по цени клик 1.

ako poskupi pretplata, opet ces placati ugovorene dve godine click 1 paket, a ne click 4 ( iako ces imati brzinu paketa click4 ) sa tim sto posle prvih godinu dana promo IP Tv vise nije dzabe, vec pocinjes da placas pretpplatu i za njega...

znaci prvih godinu dana dobijas Click 4 plus IP Tv po ceni od 1400 dinara, a drugu godinu placas tih 1400+ 900 pretplata za IP Tv

ako u medjuvremenu nesto poskupi, placas po novim cenama, ali i dalje placas te pakete...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 
Све јасно, имам уговор на две години и плчаћам цену клик 1, ако поскупи опет то плаћам.

Да ли је претплата 900 за иптв после прве године, и да ли је ту укључен и арена пакет или се додатно плаћа, или може да се узме само основни пакет?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
reklama reklama i samo reklama  Smile Smile
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22021
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Apple iPhone 12, S21
Све јасно, имам уговор на две години и плчаћам цену клик 1, ако поскупи опет то плаћам.

Да ли је претплата 900 за иптв после прве године, и да ли је ту укључен и арена пакет или се додатно плаћа, или може да се узме само основни пакет?

u tu cenu ide osnovni paket, sve dalje moras da doplatis...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95 8GB
Podneo sam zahtev pre 20ak dana,danas otisao po opremu,povezao sve... Kad ono meni samo 1mb! Ja popizdeo! A podneo sam zahtev na index,za ono 4mbps godinu dana... I ja da ih zovem,kad ono ne rade... Jel tu brzinu treba odmah da mi puste,ili se ceka nesto??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6859
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Apple Iphone 13
ma lopovi teski!!!!!   Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Meni u roku od pola sata ukljucili na 4 mb/s, u principu to je jedan klik misem. Ako ti ne ukljuce do sutra pravac u poslovnicu gde si uzeo opremu i reklamiraj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 585 586 588 589 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.