Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 560 561 563 564 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 837756 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Nisam siguran, i ja sam mislio da su uveli naplatu. Ali sada sam u nedoumici. Ne mogu ti sa sigurnoscu reci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC Sensation
Nove cene poziva za info servise Telekoma
"Od trenutka kada se javi operater cena poziva ka korisničkom servisu 064/789 iznosiće deset dinara, bez obzira na dužinu razgovora sa operaterom", saopštio je "Telekom Srbije".

Cena poziva servisa za informacije o telefonskim brojevima korisnika 988 iznosiće 21,50 dinara za pozive iz fiksne mreže, odnosno 23,32 dinara za pozive iz mobilne mreže. Po istim cenama tarifiraće se i minut razgovora za pozive upućene servisu za razna obaveštenja 9812.

Nova cena poziva servisa za naručivanje buđenja 9811, servisa za informacije o verskim praznicima 9822, servisa za informacije o meteorološkim prilikama 9823 i i servisa za loto izveštaj 9844 biće 10,75 dinara po pozivu sa fiksnog telefona, odnosno 11,66 dinara po pozivu iz mobilne mreže.
Ovde nije naveden broj za internet podrsku 0800/100-100 sto verovatno znaci da je jos uvek besplatana, mada ti je najbolje da pitas njih kada ih pozoves.Makar to bi trebalo da znaju ako nista drugo Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2010, 19:36:10 od majklscofild »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
ne znam... na njihovom sajtu nista ne pise da se naplacuje...koliko znam ako naplacuju treba da pise cena kolika je..

edit:

evo sad sam proverio na telekom moj racun i 0 impulsa pise, tako da je i dalje besplatno  Smile

edit2:

sad sam probao da downloadujem sa kompa i lap topa u isto vreme i islo je preko 250 kbps oba kad se saberu. to mi govori da mi je ukljucen paket od 4096/256 kbps ali da je on podeljen na dva dela.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2010, 02:58:23 od sale8 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Per Aspera Ad Astra

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 711
Zastava Negde oko Andromede
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K810i
Telekom: Studentima Internet za jedan dinar

Povodom Dana studenata, Telekom Srbija obezbedio je nagrade za najbolje studente u okviru beogradskih studentskih domova i pripremio za njih "Akademski ADSL paket.

Ovaj paket će svim studentima i zaposlenima u univerzitetskim ustanova u Srbiji omogućiti korišćenje jednog od najbržih internet paketa (Click4) po ceni najjeftinijeg (Click1).

Ovim povodom, na sportskim terenima studentskog doma "4. april" održana su takmičenja studenata u odbojci, košarci i fudbalu nakon čega su pobedničke ekipe nagrađene sa 36 mobilnih telefona.

Iste večeri, organizovana je i centralna manifestacija u Domu kulture "Studentski grad". Četrnaestoro studenata sa najvišim prosekom ocena, Telekom Srbija je takođe nagradio mobilnim telefonima, a nagrađeni su i studenti koji su zauzeli prva tri mesta na listi najboljih glasova Univerziteta.

"Naša kompanija je sa velikim zadovoljstvom podržala Dan studenata sa željom da skrenemo pažnju na činjenicu da je obrazovanje razvojni resurs društva u koji treba beskompromisno ulagati gradeći Srbiju za 21. vek! Nastojaćemo da i u buduće svojim aktivnostima stvaramo kvalitetno okruženje koje će mladim talentima pružiti mogućnost za razvoj i ostvarenje zapaženih rezultata kojima ćemo se svi ponositi", istakla je Milica Amidžić, direktor PR Sektora Telekoma Srbije.

Studenti koji se opredele za "Akademski ADSL paket" za prva tri meseca izdvojiće svega 4 dinara, 1 dinar mesečno za pretplatu i dinar za troškove zasnivanja pretplatničkog odnosa. Pored studenata, Telekom Srbija je u promotvni paket uključio i profesore i zaposlene u univerzitetskim ustanovama koji će prvih mesec dana za jedan dinar neograničeno koristiti brzi internet.

Akademski ADSL paket omogućava korišćenje interneta brzine dolaznog saobraćaja od 4096 Kb/s i odlaznog od 128 Kb/s, po ceni od 1208 dinara mesečno. Internet paket Click4 namenjen je korisnicima koji Internet koriste za intenzivnu komunikaciju, video konferencije, prenos filmova, muzike, softvera, on-line igrice i sl.

Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hohoho...it's christmas time! :D

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
Zastava Tabanovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 5800 XpressMusic
ja sam jos uvek na WLan netu, ali koristim i Telenor net xD a evo i njegove brzine od jutros :

« Poslednja izmena: 11. Apr 2010, 17:27:22 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
^This is just my opinion!^
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Nokia 6230
sad sam proverio opet i ja u stvari imam 2 mbps download, stvarno mi nije jasno da li su mi namerno tamo ukljucili tako, ali isto tako mi nije jasno kako je moguce da uvek kad sam ih zvao i kad su mi rekli da restartujem modem da mi je protok posle restarta bio 4 mbps , a cim zavrsim poziv da se vrati na 2 mbps. Da li oni uopste mogu tamo na jedan klik to da menjaju ili ja tripujem???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Ljudi, šta nije u redu sa brzinom i ping-om? Imam paket 2Mbps, a prikazuje mi brzinu 1.5, a ping između 528 i 530ms.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Brzi internet tek za nekoliko godina

Građani Srbije mogu da se nadaju brzom i jeftinijem internetu tek za nekoliko godina. Niže cene i bolji kvalitet veze stići će kada u ovoj oblasti bude konkurencije, kao i kada se uproste procedure za investiranje u ovu oblast. Kako tvrde u Ministarstvu telekomunikacija, na tome se radi, a do tada većina domaćinstava u Srbiji koristiće nefunkcionalne i spore pristupe globalnoj mreži.

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, 36,7 odsto domaćinstava u Srbiji je u 2009. godini posedovalo internet priključak. U pitanju je i dalje nedovoljan broj korisnika iako se radi o rastu od 3,5 odsto u odnosu na 2008. godinu. Takođe, osnovni problem kod internet veza jeste loš kvalitet i spor prenos podataka. U vezi sa načinom pristupanja internetu - tipovi veza od ukupnog broja domaćinstava koja poseduju internet priključak su ADSL koji ima 39,5 odsto domaćinstava, modemsku konekciju ima 29,3 odsto, kablovski internet 23,4 odsto, a mobilni telefon: WAP i GPRS 18 odsto domaćinstava.

ADSL omogućava brzine veće od 144 kilobita u sekundi, što se obično smatra donjom granicom brzog pristupa.

S druge strane, brzi, odnosno širokopojasni internet većinom poseduju domaćinstva koja imaju mesečni prihod koji premašuje 600 evra (58,3 odsto), dok učešće domaćinstava sa prihodom do 300 evra iznosi svega 9,1 odsto. U Srbiji 22,9 odsto domaćinstava ima širokopojasnu internet konekciju, što čini povećanje od 7,4 odsto u odnosu na 2008. godinu. Zastupljenost ove vrste veze najveća je u Beogradu, a u centralnoj Srbiji je svega 16,1 odsto.

Iako se situacija na ovom polju kod nas poboljšava, čini se da brzi i jeftin internet možemo da očekujemo tek za nekoliko godina. To potvrđuje i Slobodan Marković, specijalni savetnik u Ministarstvu za telekomunikacije.

- Prvi deo koji nedostaje da bismo imali brz i jeftiniji internet je konkurencija. Uslov je i da se skrate administrativne procedure kako bi zainteresovani mogli da investiraju u ovu oblast. Evidentno je da je prekinuto sa monopolom u ovoj oblasti, a tome će doprineti i novi Zakon o elektronskim komunikacijama koji treba da bude donesen u narednih nekoliko meseci. Ipak, ova oblast nije bila u centru pažnje Vlade u proteklih 15 godina - objašnjava Marković.

On dodaje da broj korisnika interneta od oko 30 odsto kod nas nije dovoljan, ali da u tom smislu ne zaostajemo mnogo za zemljama regiona.

Najviše ga koriste Beograđani
Zastupljenost je najveća u Beogradu i iznosi 48,6 odsto, u Vojvodini 37,9 odsto, a u centralnoj Srbiji 30,5 odsto. Internet priključak većinom poseduju domaćinstva koja imaju mesečne prihode koji premašuju 600 evra, 82 odsto, dok učešće domaćinstava sa prihodima do 300 evra iznosi svega 17,9 odsto.

Blic
« Poslednja izmena: 13. Apr 2010, 11:19:41 od treshnja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Apple iPhone 7
ako bude konkurencije? Pa jel oni pogledaše ovu našu anketu koliki izbor postoji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I tako...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38248
Zastava Šta te se samo tiče!?
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola DynaTAC 8000X
ako bude konkurencije? Pa jel oni pogledaše ovu našu anketu koliki izbor postoji Smile

Da,ali to su 99 % telekomovi korisnici,tako da ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 560 561 563 564 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.