Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 490 491 493 494 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 839219 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Beograd-Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.222.3
Pa po toj nasoj logici,svi koji mogu da predju na SBB bi presli na isti...pa zar se lopovima iz Serekoma isplati Smile ?Zar ne zele mozda jos malo kajmaka....A 2x puta?Pa...kako da ubrzajo onome od 16 mbps dva puta????To ADSL ne moze da izvuce ni u Japanu... (fali samo opticki kabal,koji SBB vec ima:D ),i nudi paket od 60 mbps sto je trenutno za ADSL i Serekom misaona imenica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Pa po toj nasoj logici,svi koji mogu da predju na SBB bi presli na isti...pa zar se lopovima iz Serekoma isplati Smile ?Zar ne zele mozda jos malo kajmaka....A 2x puta?Pa...kako da ubrzajo onome od 16 mbps dva puta????To ADSL ne moze da izvuce ni u Japanu... (fali samo opticki kabal,koji SBB vec ima:D ),i nudi paket od 60 mbps sto je trenutno za ADSL i Serekom misaona imenica Smile
Ne znam koje si godiste, ali ne razmisljas logicno. Mislim, logicno razmisljas kao gradjanin nemacke ili gradjanin zanzibara, ali ne i srbije.

Ovde imas 3 strane, imas jednog privatnog provajdera imas drzavnog provajdera, i  imas ljude koji vode tog drzavnog provajdera. A sigurno se tu muva i neko iz vlade.  Svako tu gleda svoj dzep, i sta mislis ko tu ostaje kratak ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
ostao kratak ili ne telekomu se lose pise ako nastavi po starom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.237.0
mob
Nokia 300
I ne bre,ne koristim Safari  :D  :chuckel: !!!Na Chromi sam od prvih dana sada imam Chrome plus i prezadovoljan sam sa browserom  Smile

Izvinjavam se znam da nije mesto za ovo ali sta je ovo sad chrome plus . Ima li to veze sa google chrome??? da li je bolji ,losiji ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Beograd-Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.222.3
Serekomu se onda definitivno ne pise dobro,prvi cu pobeci,kada sam ih zvao i pitao za ubrzanje,"kao,paaaaa neee znamo,hoooce,valjda,trebalo biiiiiii....nemamo zvanicno jos nista....".
-'75-to sam godiste,i gnjavim se sa Srpskim netom od vremena (kuku nama) Dial up-a,ISDN-a,56 pa 128 kbps-a Smile .
Chrome plus je isto sto i Chroma,samo je nabudzeniji,ima vise funkcija,mozes mu razmestati tabove po zelji,gasiti ih odmah (ne moras juriti crveni x u gornjem levom uglu)...uglavnom finese,a najbitnije je da je stabilan,i da je presisao Mozilu i Operu a za IE necu ni da komentarisem.Pored njega se jos jedino Safari drzi,a Mozila pliva zbog vise mogucnosti (citaj;Addonsa,ne brzine a ni toliko vise ni sigurnosti).
I ne,nije ovo reklama za Chrome,to je moje (a i misljenje vecine) misljenje Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.222.3
mob
Nokia 300
Serekomu se onda definitivno ne pise dobro,prvi cu pobeci,kada sam ih zvao i pitao za ubrzanje,"kao,paaaaa neee znamo,hoooce,valjda,trebalo biiiiiii....nemamo zvanicno jos nista....".
-'75-to sam godiste,i gnjavim se sa Srpskim netom od vremena (kuku nama) Dial up-a,ISDN-a,56 pa 128 kbps-a Smile .
Chrome plus je isto sto i Chroma,samo je nabudzeniji,ima vise funkcija,mozes mu razmestati tabove po zelji,gasiti ih odmah (ne moras juriti crveni x u gornjem levom uglu)...uglavnom finese,a najbitnije je da je stabilan,i da je presisao Mozilu i Operu a za IE necu ni da komentarisem.Pored njega se jos jedino Safari drzi,a Mozila pliva zbog vise mogucnosti (citaj;Addonsa,ne brzine a ni toliko vise ni sigurnosti).
I ne,nije ovo reklama za Chrome,to je moje (a i misljenje vecine) misljenje Smile
Puno hvala na objasnjenju za Chrome plus !Ja odavno vec koristim Google chrome i prezadovoljan sam  a za ovaj plus nisam ni znao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Beograd-Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.222.3
Probaj,neces se pokajati,sve je isto + finese,a od njih jedva cekam OS Android,ako im bude dobar kao i browser,zbogom i pap pa momcima iz Redmonda  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Telekom od februara dobija konkurenciju u drugom fixnom operateru i provajderu interneta. Tako da bice sigurno boljeg ADSL'a...
IP sačuvana
social share
hipik
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
... ali to je totalno jadno... znaci cekali smo 100 godina da dodje drugi provajder fiksne telefonije i interneta da bi mozda dobili brzi net i bolju uslugu... i ovako placamo visoku cenu za nizak protok i slabu vezi i pri tom nam drzava naplacuje pdv na intenet u 21. veku... a ovi pacovi iz telekoma se on nasih i drzavnih para razbacuju samo tako... i sponzorisu razna sranja... jao sto nisam Bog na 1 dan...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.222.3
mob
Nokia 5610
Ja bih samo veci upload i jacu vezu :d
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 490 491 493 494 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.