Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 330 331 333 334 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 833763 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson K810i
Ма да, неко повећање је сигурно јер констатно пичи преко 200.
Pa jel ti vidis da smo se raspisali 10 strana da povecavaju brzine, postavili smo linkove od skoro svih provajdera gde su najavili povecanje od 01.11. i ti se nesto iscudjavas kao da si pao s' marsa.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
prokleti telekonj dabogda se zapalio  Smile
Sto?  Smile  Smile
Zbog svojeg loposvkog monopolizma zbog kojeg smo najgori u evropi  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

You'll never walk alone

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2606
Zastava Anfield Road
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG G2 32GB
meni ovo povecanje sa 50 na 80 kb/s po istoj ceni mnogo znaci...samo ne znam koji  je vama qrac? dobijate nesto za dzabe i sad vam to ne odgovara  Smile Smile

treba da budemo srecni sto uopste i imamo internet u ovoj nasoj zaostaloj zemlji  Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2008, 03:17:14 od bosko_ned »
IP sačuvana
social share

vozio sam motor 300 km/h skoro 4 minuta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
bosko_ned-Svaka cast,upravo sam hteo to da kazem!!!  Smile

Znaci vecina se ponasa kao da je platilo vise para,pa sad ocekuju neko povecanje.Sta bi bilo da povecanja nije ni bilo???Najbolje da nam svima daju internet za dzabe,pa se onda nebi niko bunio(valjda  Smile ) Meni jos nije povecano,nesekiram se i da ga nepovecaju,jer znam da sam do sada imao 1024,a vise para nisam dao tako da mi svejedno...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple k750i
Evo sad sam probao da skinem nesto i ne spusta mi ispod 70,a imao sam pre povecanja 512/64 i kad sam pre skidao,nikad preko 53 mi nije islo  Smile
A kad izmerim brzinu na Speedtestu,pokazuje upload 53
« Poslednja izmena: 01. Nov 2008, 03:46:59 od milelc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

You'll never walk alone

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2606
Zastava Anfield Road
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG G2 32GB
ma malo je tih 50% pa jos za dz,trebali bi da protestvujemo ispred skupstine i zahtevamo da ukinu to povecanje jer nam nije potrebno Smile ....napalili se ljudi,culi za tamo neku "evropu" i "haj tek madafaka internet" pa sad to hoce ovde za male pare

znas ono: srbin je lud,srbin je proklet....

IP sačuvana
social share

vozio sam motor 300 km/h skoro 4 minuta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung S4
Sta lupetate vas dvojica gore???  Smile
Niko nece nista ovde za dzabe, mi naprotiv hocemo internet po istoj ceni kao i svi ostali na svetu.
Na Kosovu za 30 eura dobijas 5mb/s, a ovde tu brzinu ne mozes ni da ostvaris cak...
U Hrvatskoj 16mb/s dobijas za 30 eura i jos plus besplatnu fiksnu telefoniju u okviru drzave.
Elem, poenta svega je da jeb... Telekom diktira cene jer sve ide preko njih posto jos uvek drze monopol u ovoj usranoj drzavi tako da ti za velike pare dobijas mizernu uslugu...

Evo malo procitajte o tome...

Monopol na tržištu interneta u Srbiji
Autor: E.B. | 30.08.2008. - 06:04
Monopol na tržištu interneta u Srbiji

Predsednik Upravnog odbora Republičke agencije za telekomunikacije (Ratel) Jovan Radunović ocenio je da je internet u Srbiji skup zato što samo dve kompanije provajderima prodaju pristup internetu i nameću im visoke cene.

Iz toga što u Srbiji ima oko 170 internet operatera može se izvući pogrešan zaključak da u okviru tog tržišta postoji konkurencija, kazao je Radunović u intervjuu agenciji Beta. Radunović je dodao da su cene kod „Telekoma“ nekoliko puta više nego u okruženju, a da drugi operater „Verat“ nema veliki tržišni udeo. On je najavio da će problem biti rešen kada se usvoji pravilnik o međunarodnom povezivanju, koji će operaterima omogućiti da se direktno povežu sa stranim mrežama i internet nude korisnicima i drugim provajderima.
Za to je zainteresovano devet operatera koji imaju dobru infrastrukturu, a usvajanje pravilnika i početak njegove primene očekuje se ove godine, kazao je on.

Kako je pala cena ADSL-a
Operateri su se žalili na visoke cene interneta kod „Telekoma“, pa je Ratel, kako je naveo, predložio „Telekomu“ da snizi cene. „Telekom“ nije snizio cene, ali je operaterima za isti novac dao dva puta veći kapacitet, što je, prema Radunovićevim rečima, dovelo do pada cene interneta, pre svega ADSL-a, ali ne u dovoljnoj meri.

blic

i komentar na to:
kobilje |  Subota, 30 Avgust 2008. 16:07h

Pozdrav svim citaocima Blica,samo sam hteo da pojasnim malo oko cena koje su van Srbije.Ja zivim u Svajcarskoj koristim ADSL od 5000 Kbps sa neogranicenim protokom, i placam mesecno 49.CHF ili oko 2300 Dinara,a nameravam za iducu godinu da promenim i pocnem koristiti ADSL od 20000 Kbps.koji kosta 68 CHF ili oko 3200 Dinara mesecno.U Srbiji koliko sam video ADSL od 1536 Kbps kosta oko 2800 Dinara pa vi uporedite sami razliku u cenama a o zaradama ovde i u Srbiji da i ne govorimo.Ah da,da ne zaboravim jos cenu telefonskog razgovora za Srbiju, poziv za Svajcarsku iz Srbije kosta 48 Dinara po minuti,a odavde za Srbiju placam 3.5 Rapi ili 1 Dinar i 65 para sto znaci da ja placam jedno 29 puta manje nego kad neko iz Srbije zeli da nazove Svajcarsku, mozda bi i u Srbiji bilo jeftinije kad bi se ukinuo monopol,ali to se nazalost nece desiti u skoro vreme zahvaljujuci nasim nesposobnim ``Ekspertima``koji su na vodecim funkcijama jer to nije u njihovom interesu a za gradjane ih nije briga.

komentar
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia N95 8GB

Al' se rasprdeo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
Neki od vas ovde vide sam onaj deo price koji im odgovara. Lepo vam je covek objasnio da kada u Srbiji standard bude takav da covek moze da da 30 eur za internet i da to ne oseti, tada ce i i internet biti kao u Nemackoj. U Nemackoj je to 1% plate, a u Srbiji 10%. Dakle kada u Srbiji 1% plate bude bilo 30 eur, tada ce i internet biti kao u Nemackoj, vrlo prosta racunica.

Druga stvar koju vidim niko ne spominje. Svi bi vi velike brzine da bi brze skidali filmove i muziku. E slusajte sada ovo. Meni je pre desetak dana u poseti bio brat iz Nemacke. Covek se tako slatko naskidao filmova i muzike na mojih 0.5 mbit/s da je hteo da izljubi router. On kod svoje kuce ima valjda oko 10 mbit/s, a na fakultetu, tacnije studentkom domu 16 mbit/s, ali ipak je sve sto je zeleo skidao kod mene sa mojih 0.5 mbit/s. Zasto? Pa zato sto tamo cim skines jednu pesmu preko nekog p2p programa, opasno rizikujes da gadno najebes. O ovom skidanju kao sto ja recimo po 12h svakod dana neprekdino imam pokrenut uTorrent, koji samo skida i skida, a na listi imam po ko zna koliko zadatih stvari, kod njih nema ni reci. Prosli put kada je brat bio, pre dve godine, a kada sam ja prvi put imao adsl, ubedjivao sam ga pola sata, a on je mislio da se zajebavam, da kod nas ljudi masovno skidaju piratsku muziku i filmove i da niko ne snosi posledice zbog toga.

E sada vi bi svi brz internet, kao u Nemackoj, a niko ne vidi da u Nemackoj ne sme da se skida 99% onoga sto mi ovde skidamo. Povecanje standarda ljudi je obicno praceno sredjivanjem drzave i u pravnom smislu i funkcionisanjem institucija. Zato kada budemo imali internet od 16 mbit/s dostupan svakom, tada cemo imati i ljude koji ce dobro raditi svoj posao i pratiti ko sta skida i rizik da najebes ako skidas filmove ili muziku, ce biti neuporedivo veci.

Pa vi sada razmislte, da li zelite da imate spor internet preko koga mozete da skidate sta zelite, ili neki brz koji ne mozete da koristi prakticno ni za sta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia N95 8GB
oni gore moji rezultati su prenabudzeni.... kada skidam nesto ide mi na 90kBps, sto je tacno +50% od onog ranije,kada mi je islo na 60... Najtacniji rezultati za download speed mogu da se dobiju na my.beocity.net .... ali steta sto ne mere upload
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 330 331 333 334 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.