Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 844974 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N93
To bi sve bilo u redu da sam stvarno skidao GTA4, pa jos za XBOX360. Ovako, nit' imam pomenuti, kompjuter mi je preslab i za PC verziju igre a i spadam u retke ljude kojima je GTA serijal glup... Kako su oni dosli do toga da sam skidao ovo sranje - pojma nemam Smile U svakom slucaju, uljudno sam im odgovorio ali izvinjenje nisam dobio Smile Licimuri Smile

Xaxaxaxa licimuri glupi Smile Smile Smile

Valjda jedino telekom i sbb u Srbiji ne prave probleme oko toga.

Pa ništa, prebacam se ja lepo kod Telekoma... Jesu monopolisti, ali nemam druge... Mislim, ja razumem da njima (EUnet) ne odgovara da nekom 24h rade torrenti, opterećuje im sigurno sistem više nego neko ko samo ide na facebook i eventualno pogleda nešto na Youtube, ali nismo ni m mi ovce Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung i5700 + D880
Ma nema fkre ni kod Euneta ali valjda s vremena na vreme moraju da salju ove mailove upozorenja, cisto radi reda... Znaci, samo ignorises i domindzenja, nisam jos cuo da je neko imao problema zbog toga...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
SonyEricsson z1010
To bi sve bilo u redu da sam stvarno skidao GTA4, pa jos za XBOX360. Ovako, nit' imam pomenuti, kompjuter mi je preslab i za PC verziju igre a i spadam u retke ljude kojima je GTA serijal glup... Kako su oni dosli do toga da sam skidao ovo sranje - pojma nemam Smile U svakom slucaju, uljudno sam im odgovorio ali izvinjenje nisam dobio Smile Licimuri Smile

Pa ništa, prebacam se ja lepo kod Telekoma... Jesu monopolisti, ali nemam druge... Mislim, ja razumem da njima (EUnet) ne odgovara da nekom 24h rade torrenti, opterećuje im sigurno sistem više nego neko ko samo ide na facebook i eventualno pogleda nešto na Youtube, ali nismo ni m mi ovce Smile

tuži ih za narušavanje privatnosti
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S8

pametno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
Citat
Lučić je napomenuo da je minimalna pretplata za ADSL po isteku promotivnog perioda 999 dinara, sa garantovanom brzinom od 256 kilobita u sekundi i neograničenim pritupom od 24 sata dnevno i najavio da će za tu istu pretplatu Telekom Srbija uskoro znatno povećati brzinu protoka.

Izvor http://www.mtsmondo.com/lifestyle/cars/text.php?vest=110366
« Poslednja izmena: 24. Sep 2008, 18:41:51 od ivicaspas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N93

Pa da znaš da bi mogo... Ne, ali stvarno, otkud njima pravo da pregledaju moj internet saobraćaj Smile

Ma nema fkre ni kod Euneta ali valjda s vremena na vreme moraju da salju ove mailove upozorenja, cisto radi reda... Znaci, samo ignorises i domindzenja, nisam jos cuo da je neko imao problema zbog toga...

Ma nek smaraju nekog drugog, a nije to jedini razlog, skuplji su od Telekoma.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Kad bih samo imao ovakve trbusnjake

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1;MEG
mob
Motorola c-115
Moze li neko da objasni kako se otvaraju portovi za E-mule i torrent,u pitanju je Huawei Echolife HG510i.Otisao sam u podesavanja,ali nisam najsigurniji sta i gde bi trebalo.Ako moze pomoc ili dajte adrese gde se moze iscitati.Hvala     Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Moze li neko da objasni kako se otvaraju portovi za E-mule i torrent,u pitanju je Huawei Echolife HG510i.Otisao sam u podesavanja,ali nisam najsigurniji sta i gde bi trebalo.Ako moze pomoc ili dajte adrese gde se moze iscitati.Hvala     Smile
http://portforward.com/routers.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Kad bih samo imao ovakve trbusnjake

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1;MEG
mob
Motorola c-115
Hvala,Okno,sad cu pogledati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Citat
Lučić je napomenuo da je minimalna pretplata za ADSL po isteku promotivnog perioda 999 dinara, sa garantovanom brzinom od 256 kilobita u sekundi i neograničenim pritupom od 24 sata dnevno i najavio da će za tu istu pretplatu Telekom Srbija uskoro znatno povećati brzinu protoka.

Izvor http://www.mtsmondo.com/lifestyle/cars/text.php?vest=110366
Pa to je ono sto rekoh pre neki mesec. Za tako nesto protok bi morao biti 2-4Mb, a onda proizilazi da je ocigledno sto SBB poveca brzinu. Izgleda da su znali za to pa da preduhitre, kako ne bi gubili korisnike.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 284 285 287 288 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.435 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.