Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 874388 puta)
Hronicar svakodnevice

Flower power! in the shower

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 649
Zastava Atlantida
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E61i
Hahaha, pa čekam ih već godinu dana, dakle nije istina. Smile Smile
IP sačuvana
social share
How do you do?

iMac, thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cek cek . . . cekas uslove ili sta??ortak je otisao uplatio,dosao kuci utakao kabl i radilo je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Flower power! in the shower

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 649
Zastava Atlantida
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E61i
Mislim da je ovo jedna od retkih centrala na kojoj bukvalno SVI žele da uvedu ADSL, a "Telekom" smatra da to nije potrebno, tako da... Smile

Nema uslova, zapravo ih nikada nije ni bilo. Smile Smile
IP sačuvana
social share
How do you do?

iMac, thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to je vec druga stvar Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sve je lako biti osim čoveka

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k700i
Imam problem sa ADSL-om.Veza mi se stalno prekida.Na desktopu mi i dalje stoji da sam konektovan,brzina,kao da je sve ok..a nije..net mi ne radi..kontaktiro sam provajdera..sve zivo pokusao..po njihovim savetima,menjao portove,probao sa i bez splitera,menjao modem i nista..na kraju moj provajder se obrati Telekomu..i oni kazu da je greska do njih..zovnu me i kazu mi da je problem resen..a ja i dalje imam isti oroblem..konektujem se i sve bude ok par min..nekad i par sati..i onda odjednom veza puca..a meni pokazuje da je sve ok..ne zove mi se ponovo tehnicka podrska Euneta..opet ce da me smaraju sa uradi ovo ,uradi ono..a sve beskorisno..a nemam telefon od Telekoma..nemam predstavu o cemu se radi..ocigledno je problem do Telekoma..al oni izgleda ne zele ili nece da problem otklone..zanima me jel se nekom to desavala??Svaki savet je dobro dosao....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ovaj nick je glup,novi nick je lazasm......:D

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2103
Zastava sm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6600 i N73
e aj mi samo objasni kako se ti konektujes,ako imas adsl on je stalno konektovan.
jos jedan razlog zasto je telekom bolji  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sve je lako biti osim čoveka

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k700i
pa imam ADSL 256/64..provajder EUnet..modem Sagem F@st 800-840..neznam za tebe al ja kad sam dobio opremu dobio sam i disk sa instalacijom..kad ga instaliras..ukljucis modem i pojavi ti se ikonica Internet ADSL na desktopu..kad kliknes na tu ikonicu otvori ti se prozorcic u kome treba da upises svoj username i pasword..poznato????..a onda kliknes na konekt i mozes da budes na netu dok ne ugasis komp..kad ga ponovo upalis opet moras da se konektujes..poznato????..a kako je to kod tebe?..kao kod kablovskog ??..mislis da treba da predjem kod Telekoma?Problem je verovatno u centrali..a mozda oni namerno to rade da bi presao kod njih..krenuli su u neku ADSL akciju..vidim svuda se reklamiraju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung i5700 + D880
e aj mi samo objasni kako se ti konektujes,ako imas adsl on je stalno konektovan.

E,prijatelju,kod Euneta sve moze. Tako,recimo,taj jebeni modem Sagem F@st 800/840 ne postoji na portforward.com-u medju onim ruterima za forvardovanje portova. To sa konektovanjem meni i nije neki problem,inicijacija pri paljenju kompjutera traje nekih 10-ak sekundi a samo konektovanje mozda sekundu,dve...

Nego,Djole,da probas ti jos jednom od pocetka,od instalacije? Meni sve radi besprekorno ("samo" sto je brzina do mojega). Znaci,ono PPoE,LLC,8,35,pa DNS serveri i tako redom. Moze biti i da ti se nesto uzjebalo u operativnom sistemu,mozda bi pomogla reinstalacija...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 

E,prijatelju,kod Euneta sve moze. Tako,recimo,taj jebeni modem Sagem F@st 800/840 ne postoji na portforward.com-u medju onim ruterima za forvardovanje portova. To sa konektovanjem meni i nije neki problem,inicijacija pri paljenju kompjutera traje nekih 10-ak sekundi a samo konektovanje mozda sekundu,dve...

pa naravno da ga nema jer je to modem, a za forwardovanje moras imati router, i kad imas router onda mozes imati stalnu konekciju bez konektovanja
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Life is something to do when you cant get to sleep

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2902
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E51
LJudi treba mi pomoc oko adls. Inace danas sam uzeo modem od Telekoma i radi ekstra, nego me torrenti brinu, kako mogu da ih nateram da rade. Sta se desava?

Nakaci se na max 2 seeder, jedva se nakaci i download je do 1 KB, pa mozda do 5 MAX! Postoji li nacin da ovo sredim, inace obican download radi ok!

I jos jedna stvar, da li ima veze da li je modem na LAN ili USB? Meni je na lan-u trenutno?!

Hitno mi je, ili da vracam cable modem da ga koristim za torrent!?
Hvala!
IP sačuvana
social share
thanks people

by cunga_lunga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.