Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 871045 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
zasto meni kad stavim nesto da skidam i pozove me neko i ja se javim  meni samo blokira download
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
evo kako izgleda, fali 15% pa to ti je

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

protok.jpg
(45.82 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
evo kako izgleda, fali 15% pa to ti je

Slusaj, ne pricam ja ovo tebi zato sto se pravim pametan. Sa slike vidim da skidas brzinom od 54 KB/s, sto je za flat 512 manje-vise odlicno. Zovi svakog provajdera koji ti padne napamet i pitaj ih, svaki provajder ce ti reci isto sto i ja. Prepaid paketi su vec nesto drugo. Kada ti on garantuje brzinu od 512, onda mozes i treba da se zalis ali kada ti kaze da ces imati maximalnu mogucu, onda ti ne vredi nikakva zalba. Ja kuci imam flat 256, kada izmerim nekim brzinomerom, pokaze mi 210-220 kbps.

@Crowz  pa pokazi ti coveku sta je 512

Smile Smile  ne odgovaras na pitanje koji paket koristis  Smile Smile

Pa rekao sam...Smile

To je poverljiva informacija...Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
jel znaš šta me nervira, ne bi se ja pravio pametan da je iskrzanih 64K i da štuca, jbg, tako radi, promeni provajdera. Nervira me što je očigledno podešeno na manje od 512, vlo je kvalitetan protok samo što je spušten za tih 10tak K, namerno. Video sam kako se to radi, imaš listu korisnika i svakom možeš da ukucaš koju vrednost hoćeš, svima, ne samo meni stoji manje od nazivne vrednosti paketa. Nije to zagušenje ili nešto, to je namerno podešeno na manje, zato se nerviram

Ne tražim ja da mi se garantuje za ove pare, naravno, ali bi mogli da ne kradu tako očigledno

da ne gnjavim, telekomov ADSL jeste napredak u odnosu na kvalitet interneta koji sam do sada imao, al može to i mnogo bolje.
IP sačuvana
social share
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple iPhone 4
Ja kapiram da oni tebe kradu... jer nisu ti uzeo 10gbit/s pa imas 9.99Gbit/s i hoces da se zalis zato sto nemas jos 0.01gbit/s... nego imas obicnih 512kbit/s i tu bi jednostavno brzina morala da ide bar do 60kB/s ako ne i malo preko oko 61.5kB/s... tako da nije tacno to sto se ovde spominje da je to u redu kada nije... jer ako ti provajder kaze da je to max koju mozes da imas, a ti je nemas ni u jednom trenutku bez obzira sto postoje uslovi za to, onda je samo jedno logicno resenje, a to je da su ti ogranicili max brzinu na tih 430, a ne 512 koje placas... Opet kazem, da se tu radi o velikim brzinama kao sto su na zapadu, 6, 12, 16, 24mbit/s ili brzim, apsolutno je normalno da ne mozes da postignes max skoro nigde jer to je ozbiljna brzina koja zavisi od mnogo faktora... ali 512k mora da radi u praksi kao 500kbit/s u najboljem slucaju...

Slobodno se zali ali posto je ovo Srbija, verovatno ti to nista nece pomoci... tako da mogu ladno da ti daju 10kB/s i da kazu mi ti ne garantujemo da ces imatu 512k nego da ce max imati 512k, a to sto imas 80k... jebiga, ne moze brze...

Toliko
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Crowz kad postavljas optiku posto 2+ ne moze vise od 24kbps Smile Smile
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
Ja kapiram da oni tebe kradu... jer nisu ti uzeo 10gbit/s pa imas 9.99Gbit/s i hoces da se zalis zato sto nemas jos 0.01gbit/s... nego imas obicnih 512kbit/s i tu bi jednostavno brzina morala da ide bar do 60kB/s ako ne i malo preko oko 61.5kB/s... tako da nije tacno to sto se ovde spominje da je to u redu kada nije... jer ako ti provajder kaze da je to max koju mozes da imas, a ti je nemas ni u jednom trenutku bez obzira sto postoje uslovi za to, onda je samo jedno logicno resenje, a to je da su ti ogranicili max brzinu na tih 430, a ne 512 koje placas... Opet kazem, da se tu radi o velikim brzinama kao sto su na zapadu, 6, 12, 16, 24mbit/s ili brzim, apsolutno je normalno da ne mozes da postignes max skoro nigde jer to je ozbiljna brzina koja zavisi od mnogo faktora... ali 512k mora da radi u praksi kao 500kbit/s u najboljem slucaju...

Slobodno se zali ali posto je ovo Srbija, verovatno ti to nista nece pomoci... tako da mogu ladno da ti daju 10kB/s i da kazu mi ti ne garantujemo da ces imatu 512k nego da ce max imati 512k, a to sto imas 80k... jebiga, ne moze brze...

Toliko

Smile

za sad sam zadovoljan, ali mislim da svi treba da se žale i da menjaju provajedere, samo tako će se poboljšati usluga. Mi se ponašamo kao da oni nama čine uslugu, a ne da mi plaćamo to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Bolje tiho nestati nego glasno umreti

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 403
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 5110
Ovako cine nam uslugu posto su nas oslobodili dial-up-a.
Kao sto neki ljudi znaju ADSL je podlozan raznim uticajima (tu ne racunam Telekom).
Jedna stvar je jako zalosna (u stvari vise ali je vezana za samo jednu firmu).
Provajderi moraju nekako da opstanu a posto je Telekom jedini nadprovajder i jedini vlasnik last-mile infrastrukture on odredjuje uslove a provajderi moraju da cute
Tako da je po meni zalosno sto se mi ovde kao bunimo kad stvari nece biti bolje barem do 2017. (video san neki clanak da je do tada Telekomu produzena licenca)
Naravucenije ovog mog posta je 5. oktobar ali uperen protiv Telekoma.
P.S da li mogu da mi se jave vlasnici Thompsonov routera 546v6 imam da ih pitam jednu stvar oko forwardovanja portova i namestanja stalne ip (znam da zvuci smesno kad neko ima DHCP) potrebno mi je zbog domacih torenata a ne mogu da nadjem alternativni DNS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple iPhone 4S 16GB
otprilike podelite sa 9.5 , npr. 512kb/s skida brzinom 512/9.5=53kb/s    768/9.5=80kb/s
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
768 radi do 112, ja gurao kod druga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.