Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 845285 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N95
Moze te li vi koji imate kod telekoma da skidate sve sa neta ,npr sa dc++?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
ala zajebava telekom ove iz sezama, sada su im nesto zajebali pa mi u novom sadu nismo mogli da se konektujemo od 8-11 ujutru, a sad kad se konektujes internet zajebava i koci komp, a ovi u sezamu kazu da im telekom namesta link pa ih zeza, telekom tako drzi veliki monopol i treba ga sto pre skinuti
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15

A zasto lobisti, oni barem nikada nece filtirati portove. Rekli su da su zato i malo skuplji ali da dobijamo ono za sta platimo i sto zelimo. A razlika je od 34-74din sto je na godisnjem nivou 408-888din sto je skoro nista ali velika stvar jer nema sekiracije Smile

Mislim da neki drugi provajderi nece filtrirati portove...
Sezam... nisam tako sigurna... da nisam koristila njihove usluge... verovala bih u tu pricu... ali ovako...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson K810i

Otprilike su cene iste, s'tim sto mislim da sada telekom naplacuje set-up a sezam ne ili se varam?

Konacno sam dobio ADSL kod Telekom-a. Smile Posle cetiri meseca cekanja sam se setio da znam coveka u telekomu i zavrsio mi je za jedno prepodne. Ovi iz telekoma naplacuju set-up 5000din, ali ako si se prijavio pre 01.12.2006. ne naplacuju stim sto opremu ne dobijas na korscenje nego kada je dobijes je tvoja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Citat
P.S. Jel` krkele iz telekoma dozvoljavaju ono fazon rapidshare i torrente i sl. stvari?

Ja imam ADS-l kod Telekoma i bez ikakvih broblema radi sve..

Ma ne zalim se ni ja .....odlicno mi radi,mada kazem da su monopolisti.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

My race is my home

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava My race is my home
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0b1
mob
Samsung SGS III
Dobio sam najzad ADSL. Sam sam ga povezao sa kompjuterom (pratio sam uputsvta) preko USB. Inslairao sam drajvere i internet radi. Ali ja ne mogu da napravim konekciju (kao kod dail-up-a), takođe ne pojavljuje se ikonica u desnom delu taskbara, tako da ne mogu da vidim koja mi je brzina interneta, niti mogu da se diskunektujem. Dobro bi mi došla mala pomoć.

Pa i nemozes da se diskonektujes osim da ugasis tj. iskljucis modem. ADSL i jeste napravljen da budes non-stop na internetu,.
1.Napisi koji modem imas..? ako je onaj belo roze kineski, konektuj ga preko mreznog kabla a iskljuci USB, radice bolje netreba drajveri, ali nemoj da podesavas nista na tvojoj mreznoj kartici...
2.Brzinu mozes da proveris na www.speedtest.ch, toliko...mislim da sam bio od pomoci.
IP sačuvana
social share
I know I can change the future. But I wish I could change the past!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde gde je taj telekom lobi  Smile Smile da pokazemo ovim provajdercicima da je njihovo vreme odavno proslo i da im je ovo zadnje sto su se oceskali od gradjane ako vec neko treba da nas dere neka makar bude telekom a ne pored njih i ove pijavice od provajdera tj jajara Smile Smile
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
ajde gde je taj telekom lobi  Smile Smile da pokazemo ovim provajdercicima da je njihovo vreme odavno proslo i da im je ovo zadnje sto su se oceskali od gradjane ako vec neko treba da nas dere neka makar bude telekom a ne pored njih i ove pijavice od provajdera tj jajara Smile Smile

Poenta je i u linkovima i u telefoniji.........nista bez njihovih kablova i njihovog prozora u svet(sem Verata)....linka.Mada glupo je cistiti ostale provajdere....sto ih vise ima nama je bolje,samo jos da dobijemo novog operatera telefonije i divota.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 3120c
I jaoooooooooooo novi operator fiksne talefonije!!!!!!Kako to lepo zvuci..... :[115]:Stvarno bi vise znacilo za zivot adsl-a u serbiji...Ali izgleda da cemo se nacekati da se takvo cudo desi Smile
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Tel.Me Your.Number
OK gde da trazim da me prebace na novu centralu da ne budem dvojnik (u posti ? Smiley
Da li se to plaća?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.