Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 843923 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
ala su me ovi iz sezama zajebali, ja se sa njima dogovorio za adsl i oni sve instalirali i ja dobio opremu i dodjem kuci prikljucim sve kad ono modem ne radi jer je sjeban, bas su smradovi
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson w950i
Pa nisu oni smradovi možda se nešto naknadno sjebalo, idi vrati i uzmi drugi ne vidim svrhu mržnje i netrpeljivosti, nisu ti sigurno namerno dali pokvaren modem!
IP sačuvana
social share
..::So long and thanks for all the fish::..
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
evo samo da javim da sam dobio adsl i da je sve u redu inace prosecna brzina na regularnom downloadu mi je 30 kb/s
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

The Game - The Documentary (2005)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Samsung D600
Ljudi pomagajte ako boga znate, ima problem sa ADSL-om, meni je veci SEND od RECEIVED-a..... Net nece da rad,i ja sam ocajan, kako da resim ovaj problem?
IP sačuvana
social share
"Shoot first and ask questions later, and don't worry, no matter what happens, I will protect you."
- Hermann Goering
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson W800i

Ajd prvo skini neki program za uklanjanje spyware-a i adaware-a (moji favoriti spyware doctor & Ad-Aware Pro (naravno poslednje definicije)) i ocisti sa njima sve sto ti njanju, zatim instaliraj antivirusni program (nod32 ili kaspersky (poslednje definicije)) i sa njim skeniraj ceo racunar, a zatim instaliraj firewall (npr. ZoneAlarm Pro) i mislim da ce ti posle svega toga racunar i internet lepo raditi a pri tome ces imati koliko toliku zastitu na internetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson W800i
evo samo da javim da sam dobio adsl i da je sve u redu inace prosecna brzina na regularnom downloadu mi je 30 kb/s

A ti hteo da predjes kod euneta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Tel.Me Your.Number
Koji je najbolji u odnosu cena/kvalitet koji provajder ima najmanji kolicnik Smiley

Da li brojevi koji počinju sa na pr. 228 mogu da imaju ADSL prebacivanjem tog br na novu centralu ili mora da se uzme br. sa nove centrale?
« Poslednja izmena: 28. Feb 2007, 12:00:33 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
trenutno ti je najbolje i najpovoljnije kod telekoma a sto se tice tel linije nije bitno na kojoj si centrali bitno je da ta toj centrali ima slobodnih portova za adsl a kod telekoma uvek u principu ima Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
najbolji je sezampro ima najvecu brzinu downloada
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson w950i
trenutno ti je najbolje i najpovoljnije kod telekoma

Kod telekoma je možda najpovoljnije ali trenutno nije najbolje, jer se čeka min. mesec + dana na potpisivanje ugovora!

Sezampro je skup, brzine i nisu neke (testirano iz ličnog iskustva sa servera sa propusnom moći oko 220mbit), prednost im je što imaju raznovrsne pakete!

Beocity je trenutno broj 1. u državi što se tiče brzine downloada, inače su skotovi nevidjeni jer su ukinuli P2P, FTP, Torrent, Emule, Dc#, i skoros ve popularne File and Hosting/Sharing sajtove i servere. Stoga iako imaju najbolju agregaciju za običan surf su odlični.

SBB kablovski je dobar ali skup (čuo sam da će da pojeftine), ADSL kažu da je OK (test korisnici).

MadNet Wless. je totalno loš, AP-ovi su im slabi iako je od moje antene udaljen svega 200m vazdušnom linijom, (nema zgrada prepreka, znači vidljiva AP okom) ADSL im je isto jako loš.

Verat, WTF?

To su usluge provajdera koje sam ja lično koristio, možda nekom bude od koristi Wink
IP sačuvana
social share
..::So long and thanks for all the fish::..
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.