Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 838994 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
spiritualno da,al nije to sad tema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Kod mene podesavanje traje isto maximalno 20 sec, cak sta vise prvi put cujem da neko ima problema sa time  Smile
Inace koristim BeoCity vec 5 meseci (uzeo sam 256/64 na 5 meseci, doplatio 1evro/mesec za fiksnu IP i dobio gratis modem, a sve to za oko 5,7k din)  i jedine probleme koje sam imao jeste kada je Telekom radio na mrezi (ili kad su im krali kablove  Smile ). Inace reklamiraju da im je agregacija 1:1 i moram priznati da im verujem posto je meni protok uvek 27.85-29.05 KB/s (proveravao u NetLimiteru statistiku). Takodje ping kada sam u vezi sa Novim Zelandom je oko 1000 tako da i sto se toga tice maximalno su korektni (ping za lokalne servere je oko 100, mozda i manje).
Sto se tice prijava za copyright, meni ni jedna opomena nije stigla do sada ali sto se toga tice kod nas ne postoji zakon o tome, tako da je tu jedino u pitanju neinformisanost ISP-a ako salju iste, a ako zbog toga iskljuce internet to predstavlja vrlo los potez  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Samsung Wave
Da li neko zna koliko se odprilike ceka da telekom postavi port za adsl na centrali, u slucaju da nema slobodnih portova?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple iPhone 4
Od mesec dana do par godina... ako te zanima bas tacna informacija Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Samsung Wave
Proslo je vec 3 nedelje, znaci na dobrom sam putu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
brate ja od avgusta cekam.i kad sam ih zvao rekose "pa sta oces jedan lik je cekao 10 meseci".more steram vam ga majke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6600
e a kakvo su to prijave nije mi jasno?? Smile nikada nisam dobio ni jednu ili jesam samo ne znam? Smile

Ma ovaj Beotel je cudo ja sam uplatio 256/64 a download mi je 40-80 kbps samo ne znam kako Smile Jedan put me usralo do 1 mb pa se smanjivalo ali stoji oko 41-45 pa navise  hihi Smile jedino ovi p2p programi jaoooj ubicu se jedan dan mi download 30kbps  drugi dan 786 byte aaaaaa ali inace nemam nikakvih ostalih problema! Mozda je ovako jer sam medju prvima  uzeo adsl hi hi  Smile Smile salim se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia n70
brate ja od avgusta cekam.i kad sam ih zvao rekose "pa sta oces jedan lik je cekao 10 meseci".more steram vam ga majke Smile
ha ha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6600
jaoj pogledah ovu anketu gore,za neke od ponudjenih nisam nikad ni cula.   Smile
inace imam Sezam 256 flat,desavalo mi se nekoliko puta da posle duzeg boravka na netu prestane da mi otvara stranice,tj ponasa se kao da nisam konektovana uopste,ali kada proverim konekciju i ostalo sve izgleda sasvim ok..i ako bi uzela da se diskonektujem pa onda opet kon...na bi uspela (eror),tek sutradan mozda ili kasnije...  pojma nemam zasto   Smile

Eto, dakle,  imamo slican problem. (Iako su nam provajderi razliciti) Svakako prvo treba proveriti najpre sa AV i antispywareom. E, ja sam to uradila, ali je sve cisto.  Nego pozvah svog provajdera, bas dok je veza bila takva. Kazu,  kod njih izgleda sve o. k.  I  rekose da skinem nove drivere za modem  s njihovog sajta, jer je  moguce da je u tome problem. Ali, zatim opet... Na sajtu im taj link ne radi!. Probala sam da nadjem preko google-a negde drugde taj driver, ali za sad ne uspevam.  Crypto F200. Izgleda da je bolje da nabavim - komplet drugi modem???

A ti svakako zovi svog provajdera i proveri.

crypto F200 adsl modem driver
crypto F200 USB adsl interface driver
crypto F200 USB adsl Wan adapter driver

Potrebana je registracija za skidanje fajlova  koja je besplatna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

do what you wilt should be the whole of the leo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 485
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Nokia E70
instalacija odgovarajucih drajvera barem nije problem, tj. laka je, nadjes samo fajl *32.inf. sve sto treba da se instalira instalirace se i ne bi trebalo da zakucava...
IP sačuvana
social share
25 whores in the room next door, 25 flores and i need more... another black hole in the killing zone, a little more med in the methadrom
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.